Προς το περιεχόμενο

winxp & win2000 problem

stefangi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δυο υπολογιστες, ενα laptop στο οποιο εχω βαλει windowsxp professional και εναν αλλο με windows2000 professional του οποίους εχω συνδεσει μεταξυ τους σε δικτυο.

Το προβλημα ειναι το εξης: ενω απο τον υπολογιστη με τα win2000 μπορω και χρησιμοποιω τους κοινοχρηστους φακελους του laptop, απο το laptop ενω βλεπω τους κοινοχρηστους φακελους του 2000 δεν μπορω να συνδεθω και να χρησιμοποιησω τα περιεχομενα τους. Μου βγαζει σφαλμα οτι δεν εχω δικαιωμα προσβασης. Εχω δωσει πληρη δικαιωματα σε ενα συγκεκριμενο χρηστη αλλα παλι τα ιδια.

Βοηθηστε γιατι τα εχω παιξει

Δημοσ.

Πρέπει να υπάρχει ο ίδιος user με τα ίδια pass και στα δύο PC. Αν ο user έχει κενό pass και έχεις απενεργοποιήσει το simple file sharing τρέξε το gpedit.msc και κάνε disable to Computer Configuration/Windows Settings/Security Settings/Local Policies/Security Options/Account: Limit local account use of blank passwords to logon console only

Δημοσ.

Kanenas user den exei keno password.

Ekana uninstall kai meta install to file and printer sharing for Microsoft Networks kai tora douleuei kanonika! Mallon kati den perastike kala giati ekana anabaumisei to laptop apo win2000 se winxp

Δημοσ.

Oxi den einai etsi ta 2000 kai ta XP douleoune me ligo diaforetiko tropo to mono pou xreiazosouna dio user me kodikous enas sto kathe mixanima kai xreisimopiontas to \computername\c$ tou allo kai evazes to analogo username kai password epeze apsoga, etsi apla.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...