Προς το περιεχόμενο

Q9550 4.0Ghz για 24/7...μπορω?

Gomez7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εριξα το vcore se 1.33750 ειμαι εδω και 15 λεπτα σταθερος αλλα χτυπησα 80αρια παλι..

edit αμεσως μετα: Vcore 1.3315 bsod μετα απο 20min prime...

Δημοσ.

Offtopic:

Κοίταξε φίλε να σε πώ κάτι, μετά από τα 3.4ghz σε quad core δεν θα δείς σχεδόν καθόλου διαφορές σε gaming σε υψηλές αναλύσεις, ειδικά σε frames γύρω στα 60 που είναι τα περισσότερα refresh των monitor.

Τα 4.0ghz++ βοηθάνε να εξουδετερώσουν τα bottlenecks σε crossfire/sli συστήματα, ή αν το παιχνίδι είναι τρομερά cpu-limited, αλλά και πάλι γύρω στα 60fps οι διαφορές είναι σχεδόν ανύπαρκτες.

Τα bottlenecks που παρουσιάζουν διάφορα websites και έχουν σαν καραμέλα διάφοροι σε forums, αφορούν είτε συνθετικά benchmarks, είτε γραφικά σε games από 100fps και πάνω, δηλαδή από εκεί που θα ήταν με crossfire στα 140fps+ ένας τίτλος, το bottleneck το ρίχνει στα 100fps λόγου χάρη.

Δημοσ.

Άρα εκεί στο 1.34 παίζεις... Τώρα 80 σε prime... σε linx πόσο; Είσαι γενικά on the hot side, αλλά αν σε gaming και real life scenarios δεν βλέπεις καβαλιμένες 70άρες, δεν έχεις να φοβάσαι :)

Πάντως δες αν μπορείς να βελτιώσεις την loop σου γιατί ακούγεται σαν κακή αερόψυκτρα. Άλλαξε κανένα fan, δες καμιά άλλη πάστα, εξαέρωσε κτλ... :)

Δημοσ.

Δεν εχω αεροψυκτρα..33 κελσιου εχω στο δωματιο....

25 λεπτα στρες χωρις error (το εκοψα λογω 80αριων...):

8a570bf74f60e226ad5d9fb95884077f.jpg

και αλλαξα αυτα:

>
CPU Voltage    [1.33750]
CPU GTL Voltage Reference(0/2) [0.67]<--------
CPU GTL Voltage Reference(1/3) [0.63]<--------
CPU PLL Voltage   [1.56]
FSB Termination Voltage  [1.36]<-------
DRAM Voltage    [1.54]
NB Voltage    [1.40]
NB GTL Reference  [0.635]
SB Voltage    [1.30]
PCIE SATA Voltage  [1.50]

Δημοσ.

ειναι πολυ υψηλες οι θερμοκρασιες σου για υδροψυξη....Απο τι κομματια αποτελειται η υδροψυξη σου?

Δημοσ.

πανω απο 60-65 εγω δεν θα αφηνα τον επεξεργαστη μου για 24/7 ...γενικα ολο το συστημα σου εχει απαραδεκτες θερμοκρασιες για υδροψυξη...

Δημοσ.

ναι αλλα με τι πραγματα εχει η cpu υδροψυξη....Τι ψυγειο εχεις τι τρομπα τι μπλοκ????????80 βαθμους ειναι παρα πολυ για υδροξυξη.Τοσο ειχα στον δικο μου με μια ψυκτρα της ASUS 2.5 ετων!!!!

Δημοσ.

ναι αλλα με τι πραγματα εχει η cpu υδροψυξη....Τι ψυγειο εχεις τι τρομπα τι μπλοκ????????80 βαθμους ειναι παρα πολυ για υδροξυξη.Τοσο ειχα στον δικο μου με μια ψυκτρα της ASUS 2.5 ετων!!!!

Μονο ψυγειο το φαρδυ ομως με εναν 12αρη,τρομπα και αντλια thermaltake, koolance block.

Σου ξαναλεω 3η φορα οτι μεσα εδω ειναι φουρνος, 4C παραπανω αποτι εχει εξω (δεν εχω βαλει ακομα a/c), στα 3,8 που το ειχα με 2 ωρες prime δε περνουσε με τπτ τους 60C οχι μαυτα τα ρευματα βεβαια....

Δημοσ.

ειναι προφανες οτι δεν αξιζει να εχεις +20φευγα βαθμους για 200 mhz, απορω γιατι καθεσαι και το παλευεις ακομα?

Δημοσ.

ειναι προφανες οτι δεν αξιζει να εχεις +20φευγα βαθμους για 200 mhz, απορω γιατι καθεσαι και το παλευεις ακομα?

A μπράβο. Το ίδιο είπα 3 σελίδες πριν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...