Προς το περιεχόμενο

2 ερωτησεις-gnome 3

rearshooter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1)Gnome 3 με compiz πως μπορει να έχει κάποιος?Πώς μπορεί να κάνει παραμετροποιήσεις σε θέματα ,εικονίδια?

2)Τελικα ΑΤΙ και 3d παντεύτηκαν(έχω μείνει πίσω)?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχετικα με το 2. Ati και 3d παντα ηταν μια χαρα, ειδικα με τον κλειστο driver.

Με τον ανοιχτο θα εχεις το γνωστο κλαϊν-μαϊν 3d που δεν ειναι για παιχνιδια αλλα θα σε βολεψει μια χαρα για τα desktop effects.

desκtop effects και καλο 3d κλειστο?Εχει αυτοματο make/build για τις αναβαθμισεις του πυρηνα?

Κανενας καλος οδηγος για να ενεργοποιηθει το compiz στο gnome 3? το fusion icon αραγε κανει δουλεια?αν υπαρχει..

Συνηθως ολες οι διανομες εχουν αυτοματα τις αναβαθμισεις με καθε νεο πυρηνα..

Για παραδειγμα στο Sabayon που χρησιμοποιω τωρα..μολις στα repositories μπει νεος πυρηνας...αυτοματα εχει νεους οδηγους για την ΑΤΙ , νεα modules για virtualbox , vmware...οτιδηποτε αλλαζει δηλ με τον καθε νεο πυρηνα ειναι αυτοματα στα "αποθετηρια"

στο Arch αν θυμαμαι καλα..γινοταν κατι αντιστοιχο....οπως και στο (κ)ubuntu.

πως αλλαζουμε εικονιδια θεματα ποντικι στο gnome3?ενω τα βαζω στα /usr/share/ktl και μερικα δεν τα βλεπει το gnome tweak tool και κυριως οσα βλεπει ενω τα επιλεγω δεν εφαρμοζονται.

desκtop effects και καλο 3d κλειστο?Εχει αυτοματο make/build για τις αναβαθμισεις του πυρηνα?

Κανενας καλος οδηγος για να ενεργοποιηθει το compiz στο gnome 3? το fusion icon αραγε κανει δουλεια?αν υπαρχει..

Το gnome 3 έχει δικό του compositor (Mutter νομίζω λέγεται) και δεν έχω διαβάζει κάπου εάν γίνεται να αντικατασταθεί με το compiz

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...