kanesaxo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Ορίστε λοιπόν και το αλμπουμάκι στο photobucket για όποιον έχεις όρεξη να τις δεί όλες. 1η φορά μάλωνα σε αγώνα για το ποιός θα πρωτοκάτσει που με τη φωτογραφική,όπως φαίνεται σε πολλές φωτό στο κλασσικό water splash στο ρεγκίνι. Ορίστε το άλμπουμ μερικές ενδεικτικά:
andreapaog328 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cxOW7JI1PBo απο Κεφαλαρι απογευμα... http://www.youtube.com/watch?v=0U2h0XH9LFg το πρωι...
akisk Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ωραίο σετάκι φίλε Σταύρο! Πήρα το θάρρος να κάνω λίγη επεξεργασία σε μια φωτογραφία που μου άρεσε αρκετά!
kanesaxo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Θενκς! ελεύθερα οι μοντίφες. Εγώ προσωπικα δεν τις πειραζει, επειδη βαριεμαι, αντε κανα wb ή καμμια διορθωση σε υπο/υπερεκθεση. Πάντως κι ενας κολλητος που το κατέχιε το θέμα,πείραξε μερικές και μ'αρεσαν απίστευτα,απλά φαίνονται σα ζωγραφιες,δηλ ψιλοψεύτικες.
kenmitsakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 τις εψαξα ολες κα ιδεν βρεικα τον ken block γιατι ;;;
kanesaxo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Διότι δεν υπήρχε περίπτωση αυτός ο ζογκλέρ να τρέξει σε ακρόπολις.Θα χε σκορπίσει το αυτ/το στη 1η ειδική. Και στα υπόλοιπα που έτρεξε, είδαμε τι έκανε.Για καμμιά τζυμκάνα είναι αυτός και βιντεάκια στο γιουτιούμπ φίλε μου.
kanesaxo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Kαλός είναι,όπως προείπα για τσίρκα,τζιμκάνες και άλματα! για οδηγός ράλλυ δε κάνει
akisk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Και τον Μακρέι τσίρκο τον λέγανε κάποιοι, αλλά όλοι ξέρουμε τι έκανε!!! Τα wrc που πηγαίνουν χωρίς πλαγιολίσθηση (σχολή Loeb) μου φαίνονται πολύ βαρετά ως θέαμα.
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Πολύ ενδιαφέρον θέμα! Ωραία δουλειά παίδες! υγ : θα ήταν καλύτερο να έβαζες το watermark κάπου αλλού ώστε να μην χαλάει και πολύ τις φωτογραφίες (πχ κάτω δεξιά)
kanesaxo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Eπιτηδες το βάζω εκεί φίλε τζον. Διότι παρόλο που δίνουμε απλόχερα τις φωτό μας στο νετ, δεν είμαστε και λαλάκες να βγάζουν κάποιοι χρήματα απο αυτες. (επειδή μου έχει τυχει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.