Προς το περιεχόμενο

FIREFOX 5 ηρθε η εκδοση 5

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πίστευα οτι θα βγεί τοσο γρήγορα ο 5 ειμαι περίεργος να δω τι αλλαγές θα έχουν γίνει ωστε να δικαιολογεί την τοσο γρήγορα κυκλοφορία τους σε σχέση με τον 4.

Δημοσ.

o 4 σας κολλάει; Γιατί της κοπέλας μου και μερικές φορές και ο δικός μου, κρασάρει και κάνει επανεκκίνηση . Για να δούμε ο 5..

Δημοσ.

Σε MacOS είναι ακόμα χειρότερος από τον chrome (κολλάει ακόμα και στο σκρολάρισμα σελίδων) αλλά είναι καλύτερος και πιο ελαφρύς από τον 4.

Ο 4 ήταν τραγικός πραγματικά.

Δημοσ.

Χρησιμοποιω παντα portable εκδοσεις.Απο Portable Firefox 4.0.1 εκανα update στον 5.

Για να εχω τα addon(extensions)συμβατα παντα χρησιμοποιουσα το κολπο με το edit στο αντιστοιχο xpi δηλ αφου κατεβαζα το αντιστοιχο addon που μ'ενδιεφερε, απο αλλο browser π.χ opera,στον σκληρο σαν αρχειο xpi εκανα edit στο install.rdf και αντικαθιστουσα οπου maxVersion>4.0b10pre< σε 5.0.*

στο νουμερο της καινουργιας εκδοσης πχ. της 5 σημερα.

Σημερα εκανα το ιδιο και πετυχε με το unplug και το back to top addon αλλα οχι με το pdf download.

Ψαχνοντας στο web βρηκα αυτο και με την Option #2 αν βαλεις οπου 4-->5 εγιναν συμβατα ολα τα παλια extensions της αλεπους .Μεγαλη δουλεια ...

Δημοσ.

Χρησιμοποιω παντα portable εκδοσεις.Απο Portable Firefox 4.0.1 εκανα update στον 5.

Για να εχω τα addon(extensions)συμβατα παντα χρησιμοποιουσα το κολπο με το edit στο αντιστοιχο xpi δηλ αφου κατεβαζα το αντιστοιχο addon που μ'ενδιεφερε, απο αλλο browser π.χ opera,στον σκληρο σαν αρχειο xpi εκανα edit στο install.rdf και αντικαθιστουσα οπου maxVersion>4.0b10pre< σε 5.0.*

στο νουμερο της καινουργιας εκδοσης πχ. της 5 σημερα.

Σημερα εκανα το ιδιο και πετυχε με το unplug και το back to top addon αλλα οχι με το pdf download.

Ψαχνοντας στο web βρηκα αυτο και με την Option #2 αν βαλεις οπου 4-->5 εγιναν συμβατα ολα τα παλια extensions της αλεπους .Μεγαλη δουλεια ...

τι λες τώρα... δεν το γνώριζα αυτό για τα plugins. θα το κοιτάξω :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...