g_alkis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Βοτανολόγο-δαιμονολόγο Τι ώρες δέχεσαι και που?
tsifotis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Αλλο βοτανι ψαξε και θα συνελθεις. Τωρα εν μεσω κρισης ως Ελληνας θα σε συμβουλευα να μην πας. Εισαι καλομαθημενος και καταφερτζης. Για να αγοραζει το μοναστηρι Manchester United συνδρομητικη, Cyta wifi, βιολογικα τσαγια απο την μακρινη ασια και μωρομαντηλα κομμενα με αντιαλλεργικο laser , για να μην πεσουνε εξω στην κυριολεξια κλεφτες θα γινουνε. Ερχεται το "Βατοπεδιο 2 - Ο Αγιος Αντρεας, μεγαλη η χαρη του"
Andreas2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Κοιτάτε,είχα πολλές υπερφυσικές εμπειρίες.Το νόημα της ζωής φυσικά ελιναι να γινεί κάποιος Άγιος ή έστω να σωθεί.Γιατί τι ωφελέσει όταν κάποιος κερδίσει τον κόσμον όλον,ζυμιωθεί όμως την ψυχή του;Δεν ισχύει το ''ας φάγομεν,πιώμεν,αύριον γαρ αποθνήσκομεν''.
Andreas2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Εγώ πιστεύω ο σατανάς βάλει τους άλλους ανθρώπους να με κοροιδεύουν,ενώ ούτε καν με ξέρουν και δεν έχω και κάτι αστείο πάνω μου(εκτός από χιούμορ και τη φανέλα του Τζον Κλης που δεν την φορώ πάντα).
NT1G Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Σε δοκιμάζει ο Χριστός να δει αν είσαι άξιος να πας σε μοναστήρι.
tsifotis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 τη φανέλα του Τζον Κλης δεν την φορώ πάντα. ΚΑΚΩΣ! ακου τον δασκαλο... http://www.youtube.com/watch?v=SYkbqzWVHZI εδιτ: λαθος λινκ
g_alkis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Ο Τζον Κλις έπαιξε σε βλάσφημη ταινία για τον Χριστό. Δεν το περίμενα αυτό από εσένα Ανδρέα.
Toufas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Εγώ πιστεύω ο σατανάς βάλει τους άλλους ανθρώπους να με κοροιδεύουν,ενώ ούτε καν με ξέρουν και δεν έχω και κάτι αστείο πάνω μου(εκτός από χιούμορ και τη φανέλα του Τζον Κλης που δεν την φορώ πάντα). Sorry επειδη ξερεις τι λεει το καθε κουτι απο τα σκευασματα που παιρνεις νομιζεις οτι εισαι ειδικος? Για πες μου ειδικε, πως σου ειρθε να παρεις datura και οτι αλλο πηρες? Γιατι ειμαι 100% σίγουρος οτι δεν εχεις καν ιδεα σε τι επιδραει στο σωμα ουτε τα interactions που εχει η καθε ουσια. Να το παω παλι στα MAOI που ελεγες στον αλλο να παρει? Ειλικρινα ποσο βλακας μπορεις να εισαι που λες σε καποιον να παρει ΜΑΟΙ ενω δεν ξερεις καν ποσο επικινδυνο ειναι. Ακομα και το να τρολλαρεις εχει καποια ορια εδω μεσα, τι θα ειναι το επομενο? Να παει να ανακατεψει αμμωνια με χλωρίνη για να καθαρισει το σπιτι? (μην το κανει καποιος αυτο, εκτος αν ειναι τουβλο σαν τον αντρεα) Δεν χρειαζεσαι μοναστηρι, γιατρο θελεις.
evabb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δεν σπούδασα ιατρική αλλά θεωρώ τον εαυτό μου ειδικό στην εναλλακτική ιατρική,τόσα που έμαθα.Άνετε μπορεί να έρθει τώρα κάποιος σε μένα κια να του πω τι να πάρει για θεραπεία,τόσο από γνώσεις που έχω,τόσο και από εμπειρίες.Θεωρώ τον εαυτό μου βοτανολόγο. αυτο που παιρνεις http://en.wikipedia.org/wiki/Datura_stramonium#Toxicity Datura intoxication typically produces a complete inability to differentiate reality from fantasy (delirium, as contrasted to hallucination); hyperthermia; tachycardia; bizarre, and possibly violent behavior; and severe mydriasis with resultant painful photophobia that can last several days. Pronounced amnesia is another commonly reported effect.[8] The antidote of choice for overdose or poisoning is physostigmine.
Andreas2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Datura μου έγραψε ο γιατρός και πήρα από φαρμακείο.Όσο για St John's Wort το έψαξα και είναι καλό.Το MAOI ούτε καν το ξέρω,πόσο μάλλον να το πρότεινα,τι λες;Ξέρεις ότι σε φαρμακείο εντυπωσιαστήκαν από τις γνώσεις μου;
NT1G Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Και εγώ κωλόφτιαξα ένα στρογγυλοφάναρο παπί, ξέρω καλύτερα από τους μηχανικούς της ferrari για κινητήρες.
tsifotis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Ξέρεις ότι σε φαρμακείο εντυπωσιαστήκαν από τις γνώσεις μου; Καλα οι θειαδες της ουρας με το χαρτι απ το ΙΚΑ στο χερι, Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ σχολιασε;
akpe Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 αυτο που παιρνεις http://en.wikipedia.org/wiki/Datura_stramonium#Toxicity Datura intoxication typically produces a complete inability to differentiate reality from fantasy (delirium, as contrasted to hallucination); hyperthermia; tachycardia; bizarre, and possibly violent behavior; and severe mydriasis with resultant painful photophobia that can last several days. Pronounced amnesia is another commonly reported effect.[8] The antidote of choice for overdose or poisoning is physostigmine.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.