nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 O Andreas2 δεν είναι στην Κύπρο; Οπότε: Andreas2 + Αγία Νάπα + τουρίστριες + ??? = PROFIT Σωστά; Αναλόγως , με τόσες παραξενιές που έχει μπορεί να μην πλησιάζει τις τουρίστριες, άλλωστε και ο ίδιος το είχε πει ότι του αρέσει να είναι παράξενος (στο θρυλικό post με την διάρροια νομίζω).
slygeo87 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Εξηγήστε μου κάποιος σας παρακαλώ. Τι εννοεί ο κιλικ είναι "οι ίδιοι θεοι"; Δηλαδή τι;
Pantelwolf Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 ΟΝΤΟΠΙΚ:: Να πάς αγόρι μου.Θα γλυτώσουν και οι πεζοι μη τους πάρεις παραμάσχαλα στις βόλτες σου με το αυτοκίνητο. Όλη μέρα φαι φιλοσοφία και σεξ. Ε, επειδη θα εισαι μια απο πανω μια απο κατω δεν εγινε και τιποτα θα συνηθισεις.
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Αντρέα στο Άγιο Όρος μπορείς να φυτέψεις σε καμιά γωνιά αγνό παρθένο χόρτο, άρα δε θα είναι και τόσο άσχημα. Και η θέα φαντάζομαι εκεί πάνω θα είναι και μαμώ.
JERONIMO888 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Αυτός είναι ο θεός της αγάπης και της συγχώρεσης φάση; αυτα που παραθεσες ειναι οι τελευταιοι στιχοι απο ενα ολοκληρο κειμενο, και αυτος που τα λεει ειναι ενας βασιλιας που μιλαει με εναν υπηρετη του και οχι οι διδασκαλια του Ιησου... γενικα πολλα απο αυτα γραφονται θελουν πολυ ψαξιμο για να καταλαβεις το νοημα και σιγουρα δεν γινεται με το να διαβασεις μια φορα και τελος. οχι οτι εγω εχω διαβασει και κατανοησει την Βιβλο αλλα προσπαθω. προσωπικα πιστευω στη συγχωρεση που τους δινει τις τελευταιες του στιγμες του και οτι οσοι μετανιωνουν και τον αναζητησουν θα τους βοηθησει.
evabb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Εγω Αντρεα πιστευω σε κατεστρεψε ο θειος "ομοιοπαθητικος" που σου χορηγουσε καθημερινα ντατουρα. Σοβαρα. Αντρεααααα αν οντως παιρνεις απο αυτο http://en.wikipedia.org/wiki/Datura_stramonium κοψε το και θα κοπουν και οι δαιμονες και ολα.
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Αντρεααααα αν οντως παιρνεις απο αυτο http://en.wikipedia.org/wiki/Datura_stramonium κοψε το και θα κοπουν και οι δαιμονες και ολα. πού το βρίσκεις αυτό ?!
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 αυτα που παραθεσες ειναι οι τελευταιοι στιχοι απο ενα ολοκληρο κειμενο, και αυτος που τα λεει ειναι ενας βασιλιας που μιλαει με εναν υπηρετη του και οχι οι διδασκαλια του Ιησου... Αυτά που παρέθεσα είναι από διαφορετικούς ευαγγελιστές. Αυτό στο οποίο αναφέρεσαι είναι αυτό το κομμάτι: 32 Τότε, αφού τον προσκάλεσε ο κύριός του, του λέει: Δούλε πονηρέ, όλο εκείνο το χρέος σού το χάρισα, επειδή με παρακάλεσες· 33 δεν έπρεπε κι εσύ να ελεήσεις τον σύνδουλό σου, όπως κι εγώ σε ελέησα; 34 Και επειδή ο κύριός του οργίστηκε, τον παρέδωσε στους βασανιστές, μέχρις ότου αποδώσει σ' αυτόν ολόκληρο εκείνο που όφειλε. 35 Έτσι και ο ουράνιος Πατέρας μου θα κάνει σε σας, αν δεν συγχωρήσετε από την καρδιά σας κάθε ένας στον αδελφό του τα παραπτώματά τους. Ματθαίος 18.32 Όπου πράγματι είναι το τέλος μιας ιστορίας με πρωταγωνιστές έναν "βασιλιά" και τον δούλο του που χρησιμοποιεί ο Ιησούς ως παραβολή για να καταλήξει στη δική του δήλωση, που είναι στα bold.
slygeo87 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 ...για να καταλήξει στη δική του δήλωση, που είναι στα bold. ΕΓΚΖΑΚΤΛΗ. Ο τύπος προβάλει τη μάπα του ασύστολα.
porderakos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μετά από 10 σελίδες ανάγνωσης και ζυγίζοντας όλες τις απόψεις σε σχέση με το αρχικό ερώτημα (σκέφτομαι να πάω μοναχός) και την ψυχοτέτοια κατάσταση του topic starter: Σκέφτηκες να πας με παρέα; Αλήθεια λέω,να,μα το ψωμάκι.Η κατάθλιψη θεραπεύεται με εξωστρέφεια.
tsifotis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Andreas2 Επειδη το θεμα ειναι σοβαρο και πολυ εδω μεσα το κανιβαλιζουνε... Να γινεις μοναχος; Εμας μας ρωτησες; ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ! Ρωτας αν αντεχουμε να σε δουμε απο δημαρχο κλητηρα;
Toufas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Γιατι και στο αλλο θεμα με τα ψυχικα νοσηματα μερικοι κανετε μερικα ατομα το ιδιο λαθος? Οταν δεις ατομο με καταθληψη βαριας μορφης και οχι επειδη δεν εφαγε τσουρεκι ή εμεινε στο μαθημα, να δω πως ακριβως θα βοηθησουνε οι φιλοι και η εξωστρεφεια. Ναι ενας τροπος θεραπειας ειναι η εξωστρεφεια αλλα οι φιλοι δεν ειναι παντα η πιο σωστη λυση, και εκει μπαινει βασιζεται πανω κατω η ψυχοθεραπεια Επισης τρολλαντρεα, datura και st johns wort μου θελες. Γιατι το παιζεις γιατρος ενω δεν εχεις την παραμικρη ιδεα?
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Λοιπόν για να ειπωθεί και κάτι σοβαρό εδώ μέσα, με βάση αυτά που μας είπες εγώ προτείνω να πας σε ψυχολόγο και όχι σε μοναστήρι.
SMIRNOFF Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Έχουν προνοήσει οι παπάδες και έχουν βάλει wifi στο άγιο όρος. Αλήθεια πιστεύεις τόσο και θες να πας εκεί ή τα χεις παίξει απ την κατάσταση και είπες να αποσυρθείς? Μπα, μην το λες.. αυτό διαφέρει από μονή σε μονή.. στο Βατοπαίδι πχ μπορεί να έχουν και Computer Lab.. αλλά υπάρχουν και μονές που δεν έχουν καν ηλεκτρισμό..
Andreas2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Γιατι και στο αλλο θεμα με τα ψυχικα νοσηματα μερικοι κανετε μερικα ατομα το ιδιο λαθος? Οταν δεις ατομο με καταθληψη βαριας μορφης και οχι επειδη δεν εφαγε τσουρεκι ή εμεινε στο μαθημα, να δω πως ακριβως θα βοηθησουνε οι φιλοι και η εξωστρεφεια. Ναι ενας τροπος θεραπειας ειναι η εξωστρεφεια αλλα οι φιλοι δεν ειναι παντα η πιο σωστη λυση, και εκει μπαινει βασιζεται πανω κατω η ψυχοθεραπεια Επισης τρολλαντρεα, datura και st johns wort μου θελες. Γιατι το παιζεις γιατρος ενω δεν εχεις την παραμικρη ιδεα? Δεν σπούδασα ιατρική αλλά θεωρώ τον εαυτό μου ειδικό στην εναλλακτική ιατρική,τόσα που έμαθα.Άνετε μπορεί να έρθει τώρα κάποιος σε μένα κια να του πω τι να πάρει για θεραπεία,τόσο από γνώσεις που έχω,τόσο και από εμπειρίες.Θεωρώ τον εαυτό μου βοτανολόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.