Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 δεν προκειται να διαβασω ολο αυτο το wall of text. Τότε να αποφεύγεις να μιλάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις επειδή κάποτε αποφάσισες πως δε πρόκειται να διαβάσεις.
KilliK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 συμβουλες απο ατομα που χρησιμοποιουν μονο παραθεματα επειδη δεν θελουν η αδυνατουν να εκφρασουν τις αποψεις τους με τον δικο τους προσωπικο λογο,δεν μου χρειαζονται. ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον.
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Παρεξήγησες, η άποψή μου είναι η συμβουλή μου. Μας λες πως η Παλαιά Διαθήκη διαστρεβλώνει το νόημα της Χριστιανικής διδασκαλίας. Σου παραθέτω μέρος της Χριστιανικής διδασκαλίας κομμάτι-κομμάτι, αντί για απλές παραπομπές, για να δεις πόσο ΙΔΙΟ είναι το νόημά τους. Μου λες πως δεν το διαβάζεις. Σου λέω "ε τότε βούλωνε γιατί δεν έχεις ιδέα τι λες". Δεν έχω σκοπό να διορθώσω το μυαλό σου, να προστατεύσω τα μάτια μου θέλω.
-nick- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Εγω Αντρεα πιστευω σε κατεστρεψε ο θειος "ομοιοπαθητικος" που σου χορηγουσε καθημερινα ντατουρα. Σοβαρα.
KilliK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Παρεξήγησες, η άποψή μου είναι η συμβουλή μου. 6m13s. μπηκαμε στο επομενο σταδιο των semantics.τo σημειωνω. Μας λες πως η Παλαιά Διαθήκη διαστρεβλώνει το νόημα της Χριστιανικής διδασκαλίας.Σου παραθέτω μέρος της Χριστιανικής διδασκαλίας κομμάτι-κομμάτι, αντί για απλές παραπομπές, για να δεις πόσο ΙΔΙΟ είναι το νόημά τους. Μου λες πως δεν το διαβάζεις. Σου λέω "ε τότε βούλωνε γιατί δεν έχεις ιδέα τι λες". Δεν έχω σκοπό να διορθώσω το μυαλό σου, να προστατεύσω τα μάτια μου θέλω. αρα συμφωνεις οτι ο εκδικητικος και ματακιας εβραικος θεος Γιαχβε ειναι ακριβως ο ιδιος θεος της αγαπης και συγχωρεσης που υπαρχει στην χριστιανικη διαδισκαλια; ναι η οχι;
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 34 Μη νομίσετε ότι ήρθα να βάλω ειρήνη επάνω στη γη· δεν ήρθα να βάλω ειρήνη, αλλά μάχαιρα. 35 Επειδή, ήρθα να διαχωρίσω άνθρωπο ενάντια στον πατέρα του, και θυγατέρα ενάντια στη μητέρα της, και νύφη ενάντια στην πεθερά της. 36 Και εχθροί τού ανθρώπου θα είναι οι άνθρωποι του σπιτιού του. 37 Όποιος αγαπάει πατέρα ή μητέρα περισσότερο από μένα, δεν είναι άξιος για μένα· και όποιος αγαπάει γιο ή θυγατέρα περισσότερο από μένα, δεν είναι άξιος για μένα. Ματθαίος 10.34 27 Πλην, εκείνους τους εχθρούς μου, που δεν με θέλησαν να βασιλεύσω επάνω τους, φέρτε τους εδώ, και κατασφάξτε τους μπροστά μου. Λουκάς 19.27 Αυτός είναι ο θεός της αγάπης και της συγχώρεσης φάση;
KilliK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 αρα συμφωνεις οτι ειναι οι ιδιοι θεοι. οκ αυτο ηθελα να ακουσω.
-nick- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Ειτε ειναι θεος της αγαπης και συγχωρεσες , ειτε του μισους, και στις 2 περιπτωσεις προκειται για θεο με ανθρωπομορφες ιδιοτητες και επικοινωνια με τον ανθρωπο, και ως τετοιον τον απορριπτω, σαν αγνωστικιστης-αθειστης-πανθειστης (προφανως στο συγκεκριμενο αποδιδεται ο αθεισμος μου) Αλλα για μενα δεν χρειαζεται καποιος να ειναι χριστιανος για να παει να ζησει ασκητικα για ενα διαστημα.
slygeo87 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Έλα ρε λούσι τώρα. Κάτσανε κάποτε δέκα κομπλεξικοί μαλάκες και γράψανε τις κακίες τους. Πάει να πει ότι τα έγραψε ο θεός; Δεν υπάρχει θεος. =ρ =ρ =ρ =ρ =ρ =ρ =ρ =ρ
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 αρα συμφωνεις οτι ειναι οι ιδιοι θεοι. οκ αυτο ηθελα να ακουσω. Δεν το άκουσες, αλλά δε γαμιέται.
KilliK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 δεν πειραζει,αρκει που συμφωνεις σε αυτο που σε ρωτησα.οτι ειναι οι ιδιοι θεοι.αυτο κραταω. gnsX να σε ρωτησω,επειδη ειπες πως το εχεις ψαξει παρα πολυ το θεμα της πιστης και θρησειας. οταν ενας χριστιανος,τυχαιος ανευ ετικετας,δηλωνει οτι πιστευει στον Θεο της αγαπης και συγχωρεσης και ακολουθει αυτον τον κανονα στην ζωη του, στην πραγματικοτητα αυτος ο χριστιανος πιστευει στον εβραικο ματακια και εκδικητικο θεο της ΠΔ ; ναι η οχι;
slygeo87 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 αρα συμφωνεις οτι ειναι οι ιδιοι θεοι. οκ αυτο ηθελα να ακουσω. Τι θες να πεις είναι οι ίδιοι θεοί;
-nick- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Ειτε ειναι θεος της αγαπης και συγχωρεσες , ειτε του μισους, και στις 2 περιπτωσεις προκειται για θεο με ανθρωπομορφες ιδιοτητες και επικοινωνια με τον ανθρωπο, και ως τετοιον τον απορριπτω, σαν αγνωστικιστης-αθειστης-πανθειστης (προφανως στο συγκεκριμενο αποδιδεται ο αθεισμος μου) Αλλα για μενα δεν χρειαζεται καποιος να ειναι χριστιανος για να παει να ζησει ασκητικα για ενα διαστημα. Αν πεις σε ενα ψυχιατρο οτι πιστευεις οτι υπαρχει μια οντοτητα που παρακολουθει τι κανεις, θα σε βγαλει παρανοικο?
NT1G Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 O Andreas2 δεν είναι στην Κύπρο; Οπότε: Andreas2 + Αγία Νάπα + τουρίστριες + ??? = PROFIT Σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.