Garnele Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Ναι, αλλά όχι σαν παπάς, σαν Άντρας. Τελικά όλα τα ζητήματα της εκκλησίας στο ίδιο πράγμα θα καταλήγουν. Για πάντα.
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Κοιτάτε,είμαι αμαρτωλότατος,έχω κατάθλιψη πολλές φορές και πέρασα πολλά και είναι και το νόημα της ζωής για αυτό είναι η καλύτερη λύση. Αναρωτιέμαι αν πιστεύεις πως μπορείς να ανακαλύψεις το νόημα της ζωής. Στην περίπτωση που έχεις την ικανότητα να καταλάβεις γιατί δεν μπορείς να το ανακαλύψεις, ανατωτιέμαι γιατί το θέτεις ως επιχείρημα για να πας εκει. Όλα δείχνουν πως η κατάθλιψη και οι φοβίες σου σε οδηγούν εκεί. Είναι αξιολύπητο να ορίζεις τις θρησκευτικές σου πεποιθήσεις με βάση τα ψυχολογικά σου κενά. (Βέβαια αυτός είναι ο κανόνας, όλοι οι θρησκόπληκτοι για να ικανοποιήσουν φοβίες πιστεύουν) οχι, δεν ξερω αν υπαρχει παραδεισος η ειναι απλα ενα αποκοιημα τις φαντασιας των ανθρωπων γτ φοβουνται το αγνωστο η γτ απλα η τωρινη τους ζωη ειναι σκατενια και περιμενουν κατι καλυτερο μετα. καλιω 5 και στο χερι παρα 10 και καρτερι. Μαρέσει που μου απαντας και σοβαρά... Όσο υπάρχει το ανικανοποίητο και μάταιο κυνήγι της ευτυχίας και ο φόβος της ανυπαρξίας θα εφευρίσκουμε και παραδείσους.
BritGreek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Με το post μου (24) δεν συμφωνεί κανείς; Λέω κάτι παράλογο;
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Βάζω στοίχημα πως θέλεις να ξεφύγεις από μια κατάσταση και έχεις τάσεις φυγής, παρά να γίνεις μοναχός.
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Καλός χριστιανός, για μένα, είναι αυτός που ζει ΜΕΣΑ στους πειρασμούς και δοκιμάζει τον εαυτό του. Το να απέχεις από τους "πειρασμούς" και να μονάζεις είναι, κατά τη γνώμη μου, ένας εύκολος τρόπος να απέχεις από τις "αμαρτίες", χωρίς να παράγεις έργο. Και την κορυφή του ολύμπου να πας οι ορμόνες σου μια χαρά θα δουλεύουν. Αλήθεια γιατί οι πολύ πιστοί δεν ευνουχίζονται? Αν πιστεύουν αληθινα δεν θα έπρεπε να τους νοιάζει.
gnsX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Και την κορυφή του ολύμπου να πας οι ορμόνες σου μια χαρά θα δουλεύουν. Αλήθεια γιατί οι πολύ πιστοί δεν ευνουχίζονται? Αν πιστεύουν αληθινα δεν θα έπρεπε να τους νοιάζει. γιατί αρνείσαι τα δώρα του θεού ο θεός στα δίνει αλλά λέει μη αν τα κόψεις για να μη,είσαι αμαρτωλός αν ο αδάμ έκαιγε το δέντρο την ίδια μοίρα θα είχε,lol
evabb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 γιατί αρνείσαι τα δώρα του θεού ο θεός στα δίνει αλλά λέει μη αν τα κόψεις για να μη,είσαι αμαρτωλός αν ο αδάμ έκαιγε το δέντρο την ίδια μοίρα θα είχε,lol ποσο ανωμαλο μου ακουγεται αυτο.
frenzy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Κοιτάτε,είμαι αμαρτωλότατος,έχω κατάθλιψη πολλές φορές και πέρασα πολλά και είναι και το νόημα της ζωής για αυτό είναι η καλύτερη λύση. Δεν υπάρχει λύση, ο ίδιος θα είσαι απλά θα σου κόψουν και τους γκαντσπηντ.
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Κοιτάτε,είμαι αμαρτωλότατος. θα ήθελα πολύ να μάθω ποιος ορίζει την αμαρτία και τι είναι για σένα αμαρτία.
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δεν υπάρχει λύση, ο ίδιος θα είσαι απλά θα σου κόψουν και τους γκαντσπηντ. Αυτό. Σκέψου να κάνεις τις ίδιες σκέψεις που κάνεις τώρα, χωρίς ανθρώπους να τις μοιραστείς αλλά μόνιμα με ένα τσούρμο ανθρώπους γύρω. Τέρμα οι βόλτες με το αμάξι, τέρμα ο μπράηαν ήνο και το κραουτ ροκ, με τα πουράκια δεν ξέρω τι παίζει. Κατά τα άλλα, φαντάζομαι δεν είναι ισόβιο το καθεστώς, αν στη βαρέσει φεύγεις.
status Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Κοιτάτε,είμαι αμαρτωλότατος,έχω κατάθλιψη πολλές φορές και πέρασα πολλά και είναι και το νόημα της ζωής για αυτό είναι η καλύτερη λύση. Δοκίμασες να γίνεις άθεος μήπως είναι καλύτερα;
SlackulatoR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Άμα κλέβεις και το παγκάρι σαν τον άλλο ξέρεις πόσα θα βγάλεις; Εγώ λέω πήγαινε, και όταν κάνεις περιουσία φεύγεις!
gnsX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 θα ήθελα πολύ να μάθω ποιος ορίζει την αμαρτία και τι είναι για σένα αμαρτία. αν και κοπέλα θα μιλήσω στον β ενικό όταν αυνανίζεσαι εκτοξέυεις σπέρμα εκεί βρίσκονται εν δυνάμει άνθρωποι άρα η αμαρτία πάει έτσι 1 μαλακία = φόνος 2 μαλακίες = φόνος κατα συρροή 3 εώς 10 μαλακίες = γεννοκτονία 10 και άνω = ολοκαύτωμα επειδή δεν μπορείς να καταδικαστείς για φόνο αν δεν υπάρχει πτώμα,δεν διώκεσαι απο ανθρώπινους νόμους ΑΛΛΑ ο θεός βλέπει και ξέρει ότι είσαι δολοφόνος και σε καταδικάζει λογικό!
RedPanda Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 ποιος ήταν ο χρήστης που μας ρωτούσε για μια δουλειά στην Κύπρο 1200 ευρώ αλλά το ωράριο δεν τον βόλευε επειδή έχανε την Manchester ?
SlackulatoR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 ποιος ήταν ο χρήστης που μας ρωτούσε για μια δουλειά στην Κύπρο 1200 ευρώ αλλά το ωράριο δεν τον βόλευε επειδή έχανε την Manchester ? Ο Andreas2;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.