Προς το περιεχόμενο

Σκέφτομαι να πάω μοναχός.

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειχα συμαθητρια που πηγε καλογρια εν γνωση της και ευσυνειδητα.

Δεν πηγα να τη δω αλλα μια αλλη φίλη μας πηγε να τη δει.Η συμπεριφορα της τελειως διαφορετικη και απομακρη, σε σημειο που να νιωθει η κοπελα σεναχωρημενη και οτι εκανε κ εγκλημα που πηγε να τη δει..

Αυτα απο μενα

Δημοσ.

Καμμιά εμπειρία,ξέρετε κανέναν;Σοβαρό θέμα.

Να θυμάσαι πως κάθε Παρασκευή θα είναι η σειρά σου να μπαίνεις στο βαρέλι..

Δημοσ.

Καμμιά εμπειρία,ξέρετε κανέναν;Σοβαρό θέμα.

νορμαλ φαγητο δεν τρως, σεξ δεν κανεις, μουσια εχεις... ε να πας τι το ρωτας.

Δημοσ.

Κοιτάτε,είμαι αμαρτωλότατος,έχω κατάθλιψη πολλές φορές και πέρασα πολλά και είναι και το νόημα της ζωής για αυτό είναι η καλύτερη λύση.

Δημοσ.

Μια χαρά νορμάλ φαγητό τρως, από το δέντρο στο πιάτο σου κιόλας. Τα μούσια πάλι μπορούν να είναι πολύ ωραία ανά περιπτώσεις. Πριν 2 χρόνια είχαμε πάει σε ένα μοναστήρι κάπου στην Ήπειρο και τέλος πάντων είχαμε μια σακούλα ντομάτες μαζί μας και θέλαμε αλάτι για να τις φάμε στο πικ νικ, οπότε πήγαμε και χτυπήσαμε μια πόρτα μέσα στο μοναστήρι για να μας δώσουν και μας εξυπηρέτησε ένας μοναχός πολύ :wub: στον οποίο μάλιστα τα μούσια πήγαιναν μούρλια.

Δημοσ.

ναι αλλά πας παράδεισο, δεν είναι καλή συναλλαγή?

οχι, δεν ξερω αν υπαρχει παραδεισος η ειναι απλα ενα αποκοιημα τις φαντασιας των ανθρωπων γτ φοβουνται το αγνωστο η γτ απλα η τωρινη τους ζωη ειναι σκατενια και περιμενουν κατι καλυτερο μετα. καλιω 5 και στο χερι παρα 10 και καρτερι.

Δημοσ.

Καλός χριστιανός, για μένα, είναι αυτός που ζει ΜΕΣΑ στους πειρασμούς και δοκιμάζει τον εαυτό του. Το να απέχεις από τους "πειρασμούς" και να μονάζεις είναι, κατά τη γνώμη μου, ένας εύκολος τρόπος να απέχεις από τις "αμαρτίες", χωρίς να παράγεις έργο. Αν και προσωπικά πιστεύω πολύ, δεν θα γινόμουν ποτέ μοναχός. Αν θέλεις να βοηθήσεις κόσμο, μπορείς να βοηθήσεις είτε στην ενορία σου (γεύματα για άπορους, φιλανθρωπίες, κλπ) ζώντας εκεί που ζουν όλοι. Μέσα σε ανοιχτή κοινωνία. Άλλωστε ο Θεός είναι παντού και το πιστεύω αυτό. Το θέμα δεν είναι να αφαιρέσεις εσύ τις αμαρτίες από το εγώ σου, αλλά το να βοηθάς τους γύρω σου όπως μπορείς και όσο περισσότερο μπορείς. Για μένα, αυτό είναι ο Θεός, και μ' αυτό θα έπρεπε να ασχολείται η θρησκεία. Την αποχή από τα εγκόσμια τη θεωρώ αρκετά εγωιστική, καθώς κλείνοντας τον εαυτό σου σε μοναστήρι, στην ουσία δεν βοηθάς κανέναν από αυτούς που ίσως σε έχουν ανάγκη και σε χρειάζονται. Δεν συζητώ καν για τη φρίκη που θα φάνε οι δικοί σου και μόνο με την ιδέα.

Στην τελική, αν είσαι μάγκας, θα προσπαθήσεις να ζεις μαζί με το υπόλοιπο σύνολο και εκεί θα φανεί αν είσαι καλός χριστιανός, αν δεν κερατώσεις, αν δεν κλέψεις, αν δεν λες ψέματα, αν δεν ζηλέψεις τους γύρω σου, κλπ.

Σκέψου το.

Δημοσ.

Μια χαρά νορμάλ φαγητό τρως, από το δέντρο στο πιάτο σου κιόλας. Τα μούσια πάλι μπορούν να είναι πολύ ωραία ανά περιπτώσεις. Πριν 2 χρόνια είχαμε πάει σε ένα μοναστήρι κάπου στην Ήπειρο και τέλος πάντων είχαμε μια σακούλα ντομάτες μαζί μας και θέλαμε αλάτι για να τις φάμε στο πικ νικ, οπότε πήγαμε και χτυπήσαμε μια πόρτα μέσα στο μοναστήρι για να μας δώσουν και μας εξυπηρέτησε ένας μοναχός πολύ :wub: στον οποίο μάλιστα τα μούσια πήγαιναν μούρλια.

να τον ξελογιασεις τον μοναχο μεσα στα παρτερια ε; και γαμω τις φαντασιωσεις δεν μπορω να πω :-D :-D :-D

Κοιτάτε,είμαι αμαρτωλότατος,έχω κατάθλιψη πολλές φορές και πέρασα πολλά και είναι και το νόημα της ζωής για αυτό είναι η καλύτερη λύση.

αποκλειεται να εισαι πιο αμαρτωλος απο τον freedubus.

Δημοσ.

"Εγώ μιλώ με προσευχές... Για σένα, μάγισσά μου, κι εσύ μετράς τις ενοχές....." ΑΓΓΙΓΜΑ ΨΥΧΗΣ Οι γυναίκες που έβλεπαν τη σειρά γούσταραν τον παπά και οι άντρες την Παπαθωμά...

Δημοσ.
ΑΓΓΙΓΜΑ ΨΥΧΗΣ Οι γυναίκες που έβλεπαν τη σειρά γούσταραν τον παπά και οι άντρες την Παπαθωμά...

Ενώ περίμενες ας πούμε να συμβαίνει το ανάποδο;

Δημοσ.

Ενώ περίμενες ας πούμε να συμβαίνει το ανάποδο;

το ανάποδο συνέβαινε ταυτόχρονα

ο παπάς γούσταρε τους άντρες

Δημοσ.

Πήγαινε στο Άγιο Όρος καμιά βδομάδα να πάρεις μια γεύση και φαντάσου πως θα είναι να είσαι εκεί 52 βδομάδες το χρόνο επί όσα χρόνια σου απομένουν.

Μετά έλα και πες μας πως σου φάνηκε.

Μπορεί να γουστάρεις φύση, ηρεμία, ξύπνημα στις 4 το πρωί κι έτσι. Σκέψου όμως και αυτά που θα χάσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...