kostaspap Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Παιδια εχω ενα παλιο Ρ4 desktop,το οποιο το χρησιμοποιω για πολυ βασικες εργασιες.Ως τωρα ετρεχε με XP ,και μου εκαναν δωρο μια οθονη philips 220E στις 22 ",16:9.ΟΛα δουλευαν καλα. Χθες εγκατεστησα τα Windows 7 Ultimate και απο τοτε ολες οι φωτογραφιες τα βιντεο κτλ μου παρουσιαζονται παραμορφωμενα και πλατια,ανεξαρτητα αν κανω preview ή full screen.Εχω αλλαξει πολλες ρυθμισεις,to screen resolution αλλα το προβλημα παραμενει.Σημειωνω οτι παρουσιαστηκε οταν εβαλα τα 7.Με τα ΧΡ ολα δουλευαν κανονικα.Εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω??
adi32 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 τι αναλυση εχεις βαλει ? Τα βιντεο και τις φωτο με τι προγραμμα τα βλεπεις ?
kostaspap Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Aυτη τη στιγμη εχω 1024χ768.Δοκιμασα και 1280χ1024 αλλα και παραπανω.Παντα το ιδιο .Οι φωτογραφιες εμφανιζονται παραμορφωμενες.Τις ανοιγω με το προγραμμα των windows viewer.Ta video ειτε με MPC eite me wmp. Σκεφτειται οτι εμφανιζονται παραμορφωμενες και οι φωτογραφιες απο τις σελιδες που ανοιγουν στον firefoχ πχ...Το περιεργο ειναι οτι με τα xp ολα δουλευαν μια χαρα!
kostaspap Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Η αναλυση σου φταιει ειναι λαθος Βαλε 1360χ768 Φιλε ,αφου σε ευχαριστησω που ασχολεισαι με το προβλημα μου,θα ηθελα να σου πω οτι δε μπορω να βαλω οτι αναλυση θελω για τι απο το μενου των 7 δε μου δινει πολλες επιλογες...Εχω αρχισει και πιστευω οτι η καρτα γραφικων μου δε μπορει να ανταπεξελθει.. Για παραδειγμα το 1360χ768 δε μου εμφανιζεται πουθενα ως επιλογη..
vdanasto Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Έχεις βάλει τους drivers της κάρτας γραφικών; Για τέτοιο πρόβλημα μου φαίνεται, αφού δεν σου εμφανίζει τη σωστή ανάλυση.
kostaspap Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Έχεις βάλει τους drivers της κάρτας γραφικών; Για τέτοιο πρόβλημα μου φαίνεται, αφού δεν σου εμφανίζει τη σωστή ανάλυση. Αυτο ηταν!!Εβαλα τους drivers και ολα τελεια!Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παιδια να ειστε καλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.