aleilo03 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Παιδια καλησπερα..Εφτασε κι εμενα η ωρα να αγορασω ενα gps και θα ηθελα τη βοηθεια απο τους γνωστες! Καταρχην η τιμη να μην ξεπερναει τα 500€..Επισης θελω να ειναι γυρω στις 4.5-5 ιντσες, να εχει κανονικα τις λωριδες κυκλοφοριας(οχι δηλαδη να δειχνει μονο μια οπως εχω δει σε μερικα) και γενικα να ειναι γρηγορο στην ευρεση των οδων κτλ..Ενδιαφερομαι επισης στο να δινεις με τη φωνη τις οδους(Φυσικα αν υπαρχει καποιο καλυτερο χωρις αυτη τη δυνατοτητα δεν υπαρχει προβλημα)...Τωρα απο μαρκες κατι εχω ακουστα αλλα δεν ξερω γενικοτερα τι παιζει απο ποιοτητα κτλ...Επομενως οποιος γνωριζει ας δωσει τα φωτα του!! Επεσε στο ματι μου καθως εψαχνα αυτο--->http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation/NAVIGON-8410-PNA-5-MAP-GREECE-EUROPE-1514301013.htm Τι λετε..Κατι σε τετοιο στυλ...
GR1337 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Το Navigon 8410, αν και λίγο παλιό είναι κορυφαίο, με εξαιρετική ποιότητα. Το τελευταίο μοντέλο της Navigon είναι το 70, αλλά δεν είναι τόσο πιο ποιοτικό, αν και έχει πολύ καλές δυνατότητες. Δε μπορείς να δίνεις οδούς με τη φωνή, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αν δεις πως δουλεύει σε άλλες συσκευές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.