Composer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχως εδώ και βδομάδες, πάλι τα ίδια κάνει. αλλά δε μπορώ να καταλάβω το εξής με τις δοκιμές που κάνω. Me direct download από ftp της otenet, ή site Ati κτλ πάει με 100-130Kbs το πολύ (δοκίμασα 3 browsers). από megaupload, fileserve, filesonic κτλ δε, 10-40kbs το πολύ!!!!!!! Με ένα torrent που δοκίμασα τώρα από ένα site που ξέρω ότι πάνε γρήγορα, φτάνει την κανονική ταχύτητα που είχα και παλιά, 700Kbs!!! Πώς γίνεται αυτό; δηλαδή όπως ερμηνεύεται αυτό μάλλον, όταν συνδέεται με πολλούς υπολογιστές (torrent), πάει καλά. όταν συνδέεται με έναν, όχι.
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχως εδώ και βδομάδες, πάλι τα ίδια κάνει. αλλά δε μπορώ να καταλάβω το εξής με τις δοκιμές που κάνω. Me direct download από ftp της otenet, ή site Ati κτλ πάει με 100-130Kbs το πολύ (δοκίμασα 3 browsers). από megaupload, fileserve, filesonic κτλ δε, 10-40kbs το πολύ!!!!!!! Με ένα torrent που δοκίμασα τώρα από ένα site που ξέρω ότι πάνε γρήγορα, φτάνει την κανονική ταχύτητα που είχα και παλιά, 700Kbs!!! Πώς γίνεται αυτό; δηλαδή όπως ερμηνεύεται αυτό μάλλον, όταν συνδέεται με πολλούς υπολογιστές (torrent), πάει καλά. όταν συνδέεται με έναν, όχι. απο το site της ati Θα κατεβασεις με download manager gia na deiw.Η θα δοκιμασεις καποιον καλο ftp.τωρα τα megaupload ktl ειναι λιγο σχετικα.και εγω οταν παιζεις free Se ayta αναλογως τα κεφια πανε οι ταχυτητες.παντως οτι κατεβαζεις μεχρι 700Kbps δειχνει οτι η ταχυτητα φτανει εκει που πρεπει.δοκιμασε με download manager apo ati px η απο asus.
Composer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 με download manager από ati κατεβάzει στα 500, αλλα file hosts όχι. ενώ πριν και χωρίς download manager κατέβααζε με 700-800.. και επιπλέον, γενικά είναι πολύ αργό το ιντερνετ. αργούν και τα βιντεο στο youtube...
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 με download manager από ati κατεβάzει στα 500, αλλα file hosts όχι. ενώ πριν και χωρίς download manager κατέβααζε με 700-800.. και επιπλέον, γενικά είναι πολύ αργό το ιντερνετ. αργούν και τα βιντεο στο youtube... μηπως τιποτα οριακο Margin το οποιο ανεβοκατεβαινει και προκαλει πολλα errors που πρεπει να γινουν Retransmit στην γραμμη?εχω πετυχει μεχρι και εσωτερικη καλωδιωση να ειναι χαλια και να μην αφηνει να κατεβασει η γραμμη οσο παει.απο την αλλη ομως σε torrent λες οτι παιζεις μια χαρα.πιτa dslam απο την αλλη ειναι δυσκολο.με κανα αλλο ρουτερακι παλι το ιδιο?με καλωδιο εισαι η με wireless?
Composer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Τι να σου πω.. Μέχρι πριν το καλοκαίρι ήμουν μια χαρά. ρουτερ δεν έχω άλλο να δοκιμάσω.. Ούτε και άλλο υπολογιστή που μου πρότειναν.. με καλώδιο είμαι. Ένα router Baudtec που δεν το έχω αλλάξει από τότε που έβαλα τη σύνδεση, πριν 5 χρόνια..
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Τι να σου πω.. Μέχρι πριν το καλοκαίρι ήμουν μια χαρά. ρουτερ δεν έχω άλλο να δοκιμάσω.. Ούτε και άλλο υπολογιστή που μου πρότειναν.. με καλώδιο είμαι. Ένα router Baudtec που δεν το έχω αλλάξει από τότε που έβαλα τη σύνδεση, πριν 5 χρόνια.. κανε μια δοκιμη.καμια ωρα αν εισαι ξυπνιος κατα τις 4-5 το πρωι που υπαρχει η λιγοτερη κινηση παντου γενικα δοκιμασε να κατεβασειςνα δεις τι ταχυτητες θα πετυχεις.τωρα για αλλο Pc φωναξε κανα φιλο με κανα Laptop η με κανα δικο του ρουτερ για δοκιμη.5 χρονια ρουτερ baudtec και αντεχει.μπραβο.....να το κανεις kana hard reset μηπως στρωσει η κανα firmware update αμα βρεις δεν ξερω αν θα αλλαξουν κατι.ειναι παραξενο και θελει δοκιμες για να βλεπουμε καθε φορα τι ΔΕΝ ειναι.πχ δεν ειναι το Pc το κανει και με αλλο.δεν ειναι η ωρα το κανει και 4-5 η ωρα το πρωι. δεν ειναι το ρουτερ το κανει και με αλλο.
Composer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Η ώρα δε φταίει, έχω δοκιμάσει.. μέχρι αργά κάθομαι.. δυστυχώς δεν έχει κανάς φίλος μου laptop. τώρα που δοκιμάζω με Internet download manager πάει σχετικά καλά (από ati, και otenet). αλλα από file hosts με το ζόρι 30kbs. Αλήθεια από περιέργεια, εσείς με τί κατεβάζετε από τέτοια sites ως free users; (rapidshare, megaupload, fileserve, filesonic κτλ)
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Η ώρα δε φταίει, έχω δοκιμάσει.. μέχρι αργά κάθομαι.. δυστυχώς δεν έχει κανάς φίλος μου laptop. τώρα που δοκιμάζω με Internet download manager πάει σχετικά καλά (από ati, και otenet). αλλα από file hosts με το ζόρι 30kbs. Αλήθεια από περιέργεια, εσείς με τί κατεβάζετε από τέτοια sites ως free users; (rapidshare, megaupload, fileserve, filesonic κτλ) apo free hosts πχ που εβαζα στο Greekdddddddllllllll πετυχαινα κοντα στα 200 συνηθως.τωρα δεν εχω δοκιμασει στα αλλα.συνηθως οταν θελω να κανω δοκιμες κανω upload/download απο ftp. αλλα 30 kbps ειναι πολυ λιγο.ας πει καποιος αλλος που κατεβαζει να μας πει.
billst21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Η ώρα δε φταίει, έχω δοκιμάσει.. μέχρι αργά κάθομαι.. δυστυχώς δεν έχει κανάς φίλος μου laptop. τώρα που δοκιμάζω με Internet download manager πάει σχετικά καλά (από ati, και otenet). αλλα από file hosts με το ζόρι 30kbs. Αλήθεια από περιέργεια, εσείς με τί κατεβάζετε από τέτοια sites ως free users; (rapidshare, megaupload, fileserve, filesonic κτλ) σαν free user megaupload, fileserve, filesonic έχουν περιοριμό στην ταχύτητα... το rapid περίπου 3 μήνες , ίσως και παραπάνω δίνει full speed και στους free πλέον και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. τσεκαρισμένο 100%
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 file serve oute 100.200 Πετυχαινω απο gree ddl 155 me rapidshare.με wireless ειμαι αλλα δεν παιζει τοσο ρολο. ειχα και ενα remote ανοιχτο αλλα ουτε αυτο φταιει.
SPANK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 file serve oute 100.200 Πετυχαινω απο gree ddl 155 me rapidshare.με wireless ειμαι αλλα δεν παιζει τοσο ρολο. ειχα και ενα remote ανοιχτο αλλα ουτε αυτο φταιει. Τώρα που ανέφερες το fileserve μου θύμισες για αλλη μια φορά ποσο άχρηστος πήγε ο 1 μήνας που έβαλα. Πάει με ρυθμούς χελώνας που την ίδια στιγμή το rapidshare μου ρουφάει ολη την ταχύτητα που μπορεί να πάρει
ikskarda Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω και το εγραψα χτες εδω ---> http://www.insomnia.gr/topic/418146-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%bf%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%cf%84%ce%b1%cf%87%cf%85%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-dgn2200/page__view__findpost__p__4302504
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Τώρα που ανέφερες το fileserve μου θύμισες για αλλη μια φορά ποσο άχρηστος πήγε ο 1 μήνας που έβαλα. Πάει με ρυθμούς χελώνας που την ίδια στιγμή το rapidshare μου ρουφάει ολη την ταχύτητα που μπορεί να πάρει το fileserve ΝΟΜΙΖΩ το εχω δοκιμασει μονο απο γρεεκντιντιλ:PP και δεν δινει πολυ αλλα ειμαι με free.γενικως δεν νομιζω κανα free να δινει πολυ.τωρα απο megaupload(αν το Μ ειναι το εικονιδιο του) απο greekdddddlll με 50kilobytes και max εχω δει 200.ειχε και ο bro καποτε premium στο fileserve νομιζω και κατεβαζε πολυ καλα οσο ηξερα .απο εκει και περα αν εταιρειες οπως το Fileserve πληρωνεις και δεν παει βημα απλα ο κοσμος δεν θα ξαναπαρει οποτε δικο τους λαθος ειναι.κατι παρομοιο με Providers.επισης γιατι πηρες ενα μηνα και δεν εκανες αυτο με τα cookies?δεν το εχω δοκιμασει αλλα δεν φαινεται κατι δυσκολο.εστω και για δοκιμη αξιζε να το κανεις να δεις αν αξιζει να αγορασεις.ενα beta test πως να το πω.
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 βρε,μπας και εχεις ενεργοποιησει την επιλογη "ασφαλειας" στο προφιλ του οτε στη συνδεση?αυτο κατι τετοια κανει κοβει πορτες.για τσεκαρε το
SPANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Καλά το fileserve το ειχα πάρει στο μπαμ ενα βράδυ που έπρεπε να κατεβάσω κατι οπωσδήποτε και γρήγορα και δεν ειχα χρόνο να δοκιμάσω αυτο με τα cookies, εντάξει απλα δεν ξανα βάζω και εχουν και αλλοι γνωστοί μου θέμα με την συγκεκριμένη εταιρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.