Composer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με χαμηλή ταχύτητα σε 24ρα (όχι από αναβάθμιση) Conn-x. Τις τελευταίες μέρες (δεν έχω προσέξει πόσο, ίσως 2 βδομάδες), με direct download από οπουδήποτε, πηγαίνει από 50-200Kbs, ενώ πριν το στανταρ ήταν 750-800. Κατέβασα αρχείο από ftp της οτενετ για να τεστάρω την ταχυτητα και πραγματικα παει με 750-800. Πηρα τηλ και μου είπαν ότι αφου κατεβαζει απο κει τοσο, τοτε δεν υπαρχει προβλημα.. Γιατι ομως από οπουδήποτε αλλού είναι χαμηλή η ταχήτητα; το router μου είναι Baudect.. τα χαρακτηριστικά της γραμμής ειναι: SNR Margin (downstream/upstream):9.8 /13.0 db Line Attenuation (downstream/upstream): 20.8/14.5 db Data Rate (downstream/upstream): 7628/ 528 kbps Από megaupload πχ κατέβαζα και ως free user 700-800kbs. Τώρα το πολύ 200. Πήρα premium account (μήπως έφταιγε αυτό), και πάλι τα ίδια.. ακόμα και direct download να κάνω κάτι (πχ drivers) πάλι αργά πάει.. Τα τόρρεντς όμως πάνε κανονικά (αν έχουν πολλούς seeds κτλ)..(και με τεστς που κάνω για την ταχύτητα και στο utorrent, και σε sites, όλα δείχνουν φυσιολογικά) Τί στο καλό συμβαίνει, ξέρει κανείς;
Tilemaxx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Με 7628/ 528 πόσο περίμενες να κατεβάζεις; Πρίν σε τι ταχύτητα κλείδωνες;
kostas^^ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 αμα στο κανει μονο στο upload τοτε προφανως δε φταιει η συνδεση..παρεπιπτοντως με 20 line att. επρεπε να πιανεις περισσοτερο..
Composer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 @Tilemaxx Πριν κατέβαζα στα 700-800Kbs ενώ τώρα ένας μέσος όρός είναι τα 100! (με το πολύ να φτάσει τα 200).(δεν ξέρω πριν σε τι ταχυτητα κλειδωνα) Το upload μου είναι κανονικό όπως πριν. από εδώ όμως που κατεβάζω για τεστ, κατεβάζει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα , όπως πριν: http://speedtest.ftp.otenet.gr/ @kostas^^ ναι, πήρα τηλ για αυτό τον Οτε, και μου είπαν ότι φαίνεται να έχει θόρυβο η γραμμή, και αν έχω μεγάλο καλώδιο (εχω 7-8 μετρα), να το αλλάξω να δω τι θα γινει. το αλλαξα με ένα ούτε 1 μέτρο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Αν καντεβαζεις με 700-800 απο nvidia σημανει οτι δεν φταιει η γραμμη σου[τοσο πρεπει να κατεβαζεις].Για δοκιμασε να κατεβασεις το internet downlaod manager και δες με αυτο το προγραμμα ποσα θα πιανεις απο megaupload[να πω οτι στο megaupload ποτε δεν ειχα πιασει max ταχυτητες,δοκιμασε και fileserve filesonic]
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 αφου απο ftp ειναι οκ τοτε μαλλον δεν παιζει θεμα .αν ηταν αλλη εταιρεια θα λεγα σουρνεται με εξωτερικο αλλα οτενετ δυσκολο.απο εκει και περα ας κανει τεστ με download manager απο γρηγορα sites px www.apple.com www.ati.com
Composer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Αν καντεβαζεις με 700-800 απο nvidia σημανει οτι δεν φταιει η γραμμη σου[τοσο πρεπει να κατεβαζεις].Για δοκιμασε να κατεβασεις το internet downlaod manager και δες με αυτο το προγραμμα ποσα θα πιανεις απο megaupload[να πω οτι στο megaupload ποτε δεν ειχα πιασει max ταχυτητες,δοκιμασε και fileserve filesonic] κατέβασα από nvidia και πάει σχετικά καλά.. ένα 630 μέσο όρο. (και από ati το ίδιο) Αλλά όμως από όλα τα file sharing sites (megaupload και με premium παρακαλώ, rapidshare, fileserve κτλ ) σέρνεται!! Ενώ πριν 2 βδομαδες όλα ήταν μια χαρα!! Χρησιμοποιώ το jwdownloader αλλά και χωρίς αυτό (σε περίπτωση που σκεφτεί κανείς ότι φταίει το πρόγραμμα) πάλι σέρνεται.. Μήπως ο οτε μπλοκάρει sites για να μην κατεβάζουμε γρήγορα;
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 ως τωρα η hol Μπλοκαρε sites. sorry οχι μπλοκαρε sites αλλα ειχε traffic shaping για torrents κτλ.οχι για megaupload
Composer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 WOW! Δοκιμάζω με interenet download manager από megaupload και πάει με 800 μέσο όρο!!! πώς γίνεται αυτό; Αυτό λειτουργεί και σαν το jwdownloader δηλαδή; να χρησιμοποιώ αυτό τελικά; Μπορείς να βάζεις πολλά λινκς μαζί; Χρησιμοποιώ και συχνά αρχεία ccf και dlc που ανοίγουν με jdownloader. αυτό θα τα χειρίζεται τώρα;
theomalegan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Η hol έκανε traffic shaping ναι δεν ξέρω αν και ο οτε κάνει κάτι τέτοιο.
poulinos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 οποτε η γραμμη σου μια χαρα ειναι.απλα με τον download manager επειδη προσπαθει ενα αρχειο να το τραβηξει ειτε απο πολλα mirros ειτε σαν να το κατεβαζουν πολλα ατομα πιανεις το full.
SPANK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μου φαίνεται λίγο κουλό να σέρνεται όπως λέει ο φίλος απο απο megaupload κτλπ χωρίς download manageger Δεν δοκιμάζεις και με αλλο ενα το flashget να δούμε απο περιέργεια ? Edit : Δηλάδη αν βάλεις το ίδιο αρχείο που με download manager κατεβάζει κανονικά χωρίς αυτον σέρνεται ?
antonl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μόνο σ εμένα (OK και στον kostas^^) φαίνονται τραγικά τα upload/download speeds που αναφέρει το router; Εγώ είμαι με ψιλοπαρόμοια: > Connection Speed 12963 kbps 1021 kbps Line Attenuation 21.0 db 10.3 db Noise Margin 12.0 db 12.8 db και ήδη το download μου θεωρείται αρκετά χαμηλό. Τ αντίστοιχα του Composer: > Data Rate (downstream/upstream): 7628/ 528 kbps Line Attenuation (downstream/upstream): 20.8/14.5 db SNR Margin (downstream/upstream): 9.8 /13.0 db Φίλος μου με Attenuation 40+ συγχρονίζει ψηλότερα...
Composer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 λοιπόν με κάποιες δοκιμές που έκανα, από χθες μου φαίνεται πάει καλύτερα.. δεν ξέρω.. Με jdownloader κατεβάζει τώρα κανονικά όπως πριν (στα 700-800) (δεν ξέρω πώς έφτιαξε τώρα, ελπίζω να παραμείνει έτσι) Με Internet downloader manager στις ίδιες ταχύτητες πάντα.. Οταν είναι χωρίς download manager σέρνεται... edit: το παίρνω πίσω για το jdownloader! Μία έτσι, μια αλλιώς. Ή μάλλον, πάει κατά αριθμό αρχείωνν.. όΤαν κατεβάζω 1 δεν πάει πάνω από 100-150, ενώ όταν κατεβάζω πολλά ταυτόχρονα τώρα που έχω premium πάει κανονικά στα 700.. @antonl ναι, το εξήγησα πιο πάνω νομίζω.. μου είπαν από οτενετ ότι έχει θόρυβο η γραμμή μου, γι'αυτό έχει αυτή την ταχύτητα σε σχέση με το attenuation. να τους πάρω πάλι να δηλώσω βλάβη; δεν ξέρω. μου είχε πει κάποιος να τους πω να μου αλλάξουν προφίλ, τους το είπα, αλλά δε μου είπαν τίποτα. Απλώς μου είπαν να χρησιμοποιήσω μικρότερο καλώδιο (το οποίο και έκανα) αλλά πάλι τα ίδια..
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μόνο σ εμένα (OK και στον kostas^^) φαίνονται τραγικά τα upload/download speeds που αναφέρει το router; Εγώ είμαι με ψιλοπαρόμοια: > Connection Speed 12963 kbps 1021 kbps Line Attenuation 21.0 db 10.3 db Noise Margin 12.0 db 12.8 db και ήδη το download μου θεωρείται αρκετά χαμηλό. Τ αντίστοιχα του Composer: > Data Rate (downstream/upstream): 7628/ 528 kbps Line Attenuation (downstream/upstream): 20.8/14.5 db SNR Margin (downstream/upstream): 9.8 /13.0 db Φίλος μου με Attenuation 40+ συγχρονίζει ψηλότερα... gia τον χρηστη α.παιζεις με 12 αρι profile για αυτο χανεις τοσο. για τον φιλο β.ειναι πραγματι χαμηλο με 20 attenuation και 10 Margin να παιζεις 7,5.μπορει να φταιει καλωδιωση σπιτιου αλλα η θα πρεπει να φωναξει τον Provider να κανει δοκιμη στον κατανεμητη η να κανει ο ιδιος αμα πιανουν τα χερια του.αλλιως το δινει βλαβη χωρις να σημαινει οτι ο οτε θα το δεχτει οπως και δηποτε για βλαβη και οτι θα του αλλαξει ζευγαρι.μπορει να του πουν εκει φτανει εκει παιζεις.αν δεν θες πηγαινε στα 2 mbps.αν εχει εναλακτικο provider απλα ο οτε μπορει να κλεισει την βλαβη οτι ειναι ολα οκ. επισης οτι θεωρουνται τραγικα δεν σημαινει οτι για τον ισχυει το ιδιο.απειροι παιζουν κοντα στο μισο απο το θεωρητικο που θα μπορουσαν να ειχαν αλλα αμα ο οτε αλλαζε ζευγαρι στον καθενα δεν θα υπηρχε spare.και βεβαια ναι υπαρχουν και καφαο που δεν εχουν spare Κεντρικα η απερχομενα οποτε παιρνεις οτι υπαρχει σε οτι κατασταση υπαρχει.και πολλες φορες δινεις βλαβη και απλα τρως γειωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.