kob6931 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Σήμερα παρέλαβα... είχα παραγγείλει Σάββατο πρωί... Το περίεργο όμως είναι το εξής: Ενώ είχα παραγγείλει 3 δίσκους, δηλ έπρεπε να πληρώσω 3*21=63€, το παιδί από την courier ζήτησε 84€!!! Τον πληρώνει η σύζυγος όλο το ποσό και μέσα στο κουτί είχε μόνο δύο δίσκους!!!! Δηλαδή: παρήγγειλα τρεις, πλήρωσα τέσσερις και παρέλαβα δύο!!!!!!!!!!! :shock: Τηλεφωνώ αμέσως στο Electroworld και αφού μου ζήτησε τον αριθμό των vouchers, μου λέει το εξής καταπληκτικό: Αύριο θα παραλάβετε ακόμα έναν δίσκο από το κατάστημα του Λαυρίου και θα πληρώσετε ακόμα 21€!!!! Επίσης θα έρθει και ο χθεσινός courier και θα σας επιστρέψει 42€!!!!!!!!!!!! Γαμάτο;;;;;;;;; Σήμερα ήρθε το παιδί από την speedex και μου ζήτησε 63€!!! Και φυσικά πήρε τα ..... μου!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!
Thrylos7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Σήμερα ήρθε το παιδί από την speedex και μου ζήτησε 63€!!! Και φυσικά πήρε τα ..... μου!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!! 63 = 3 x 21 .....τυχαιο? Μαλλον καταλαθος τιμολογηθηκαν 3 δισκοι? μηπως παρηγειλες παραπανω και νομιζες οτι ερχοταν ενας και ηρθαν 3?
kob6931 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 63 = 3 x 21 .....τυχαιο? Μαλλον καταλαθος τιμολογηθηκαν 3 δισκοι? μηπως παρηγειλες παραπανω και νομιζες οτι ερχοταν ενας και ηρθαν 3? Παρήγγειλα 3, πλήρωσα 4 και παρέλαβα 2. Σήμερα θα παρελάμβανα και τον τρίτο, θα πλήρωνα 21€ και θα ερχόταν ο χθεσινός courier man(!!!) να μου επιστρέψει 42€... Αντί γι'αυτό ήρθε σήμερα με έναν δίσκο και μου ζητούσε 63€! Έχω μιλήσει με το κέντρο ταλαιπωρίας και μου είπαν ότι έχουν ενημερώσει την speedex...
clevercitizen Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μαζί με τους 2 δίσκους παρήγγειλα κ άλλο ένα προϊόν αξίας 21€. Έρχεται ο courier, μου δίνει αυτό το προϊόν κ ζητάει 42€. Του λέω κράτα το κ βλέπουμε... Παίρνω τηλ στο electro, μου λένε θα συνενοηθούν με speedex κ θα με πάρουν...
xenosapo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μολις παρελαβα εναν Seagate Expansion στα 24 ευρω (ειναι αρκετα μεγαλος ομως για 2,5")
diplo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ήρθε και εμένα ο verbatin, όλα οκ αναρωτιέμαι όμως, τελικά πήρε κανένας δίσκο iomega...;
scullyist Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Πριν λίγο ήρθε κι ο δικός μου με Speedex. Σακουλίτσα Κωτσόβολου, απόδειξη Electro World.
val007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μολις παρελαβα εναν toshiba store alu. δεν υποστηριζουν για windows 7
kob6931 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ήρθε και εμένα ο verbatin, όλα οκ αναρωτιέμαι όμως, τελικά πήρε κανένας δίσκο iomega...; Εγώ δύο και περιμένω τον τρίτο...
antgen Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Σε εμένα ηρθε ο courier σημερα και ζητησε 24 + 10 μεταφορικα.Φυσικα δεν παρελαβα και πηρα τηλ. στο electroworld . Με την κοπελα που μιλησα μου ειπε οτι εγινε λαθος απο την speedex και οτι θα μου ξανασταλει με τελικο κοστος την αρχικη του τιμη (24) Πάντως μου εκανε εντύπωση οτι δεν ξαφνιαστηκε και δεν ρώτησε τιποτα παραπανω ( η ολη συνομιλια κρατησε το πολυ 2 λεπτα). Προφανώς δεν τους συμβαίνει πρωτη φορα. Περιμενω να δω τι θα παραλαβω στο τελος.
clevercitizen Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Σε εμένα ηρθε ο courier σημερα και ζητησε 24 + 10 μεταφορικα.Φυσικα δεν παρελαβα και πηρα τηλ. στο electroworld . Με την κοπελα που μιλησα μου ειπε οτι εγινε λαθος απο την speedex και οτι θα μου ξανασταλει με τελικο κοστος την αρχικη του τιμη (24) Πάντως μου εκανε εντύπωση οτι δεν ξαφνιαστηκε και δεν ρώτησε τιποτα παραπανω ( η ολη συνομιλια κρατησε το πολυ 2 λεπτα). Προφανώς δεν τους συμβαίνει πρωτη φορα. Περιμενω να δω τι θα παραλαβω στο τελος. Και εμένα μου είπε ότι "κατά λάθος" χρέωσαν μεταφορικά... Μάλλον το κάνουν κ όποιος τσιμπήσει τι να πώ. Αν και το site τους είναι μαύρο χάλι, έπρεπε να εκχωρήσω τηλεφωνικά διεύθυνση αλλιώς δεν... ίσως κ να φταίει το σύστημά τους.
Dannie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 electroworld για τους 4-5 που θα προλάβουμε πριν μας πουν πάλι 'ναι μεν έγινε κανονικά η παραγγελία σας αλλά δεν είχαμε στοκ...' +3 ευρώ μεταφορικά για αγορές κατω των 50 ευρώ Ευχαριστω...εμενα μου ηρθε σημερα.... (24Ε με μεταφορικα).
briemann Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μολις παρελαβα εναν toshiba store alu. δεν υποστηριζουν για windows 7 τι εννοείς; δε λειτουργεί ο δίσκος σε περιβάλλον Windows 7; πως είναι δυνατόν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.