Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός σκληρός 2,5'' Iomega 320GΒ @ 21ευρώ

briemann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα seagate αλλα επειδη δεν τους εμπιστευομαι τελικα τους πηρα πισω και ζήτησα wd... Οψόμεθα... Εξυπηρετικότατοι και ΚΥΡΙΟΙ παντως...

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Oπως σας ειπα λογω τεχνικων προβληματων (που συνεχιζονται) δεν παρηγγειλα τελικα. Παρολα αυτα φιλος παρηγγειλε το Σαββατο το dvd-rw που ανεφερα στα 15 ευρω και τον πηραν για ακυρωση (εντελως ακυρωση, χωρις αντιπροταση).

Προσωπικα απο Electroworld/Κωτσοβολο (το ιδιο καταστημα ειναι) δεν εχω απογοητευτει μεχρι τωρα, ισα-ισα που με εχουν εξυπηρετησει υπερ-ικανοποιητικα οποτε χρειαστηκε, και γι' αυτο ομολογω οτι απορουσα ωρες-ωρες με αρνητικα σχολια που διαβαζα εδω κατα καιρους.

Αλλα αυτη τη φορα δε μπορω παρα να τους το καταλογισω εναντιον τους οτι το ακυρωσαν, οπως και να τους βγαλω το καπελο βεβαια απο την αλλη που στις μαζικες παραγγελιες σας για σκληρους φερονται οπως οφειλουν και οχι οπως οι αλλοι.

Για να μην ακουσω "περιεργα" (επειδη κανεις αλλος δεν ανεφερε το dvdrw) επισυναπτω το screenshot απο το καλαθι μου...

post-220488-0-90208800-1308632674_thumb.jpg

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα... είχα παραγγείλει Σάββατο πρωί...

Το περίεργο όμως είναι το εξής:

Ενώ είχα παραγγείλει 3 δίσκους, δηλ έπρεπε να πληρώσω 3*21=63€, το παιδί από την courier ζήτησε 84€!!! Τον πληρώνει η σύζυγος όλο το ποσό και μέσα στο κουτί είχε μόνο δύο δίσκους!!!!

Δηλαδή: παρήγγειλα τρεις, πλήρωσα τέσσερις και παρέλαβα δύο!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Τηλεφωνώ αμέσως στο Electroworld και αφού μου ζήτησε τον αριθμό των vouchers, μου λέει το εξής καταπληκτικό:

Αύριο θα παραλάβετε ακόμα έναν δίσκο από το κατάστημα του Λαυρίου και θα πληρώσετε ακόμα 21€!!!!

Επίσης θα έρθει και ο χθεσινός courier και θα σας επιστρέψει 42€!!!!!!!!!!!!

Γαμάτο;;;;;;;;; :D

Δημοσ.

βρε παιδια κανεις που να πηρε κανενα περισοτερο γιατι δεν μπορεσα να παραγγειλω ειμαι θεσσαλονικη

Δημοσ.

Ε, ολο και καμμια αγγελια θα "παιξει"....

με το καπελλο της ευκαιριας ναι σιγουρα μονο που εγω δεν μπορεσα να παραγγειλω απο το site και αν δεις ειχα δει την προσφορα σχετικα νωρις τεσπα ,συνεργατικες αξιες.

Δημοσ.

Από τα λεγόμενα της κοπέλας στο τηλ κέντρο του Electroworld κατάλαβα ότι για την παραγγελία μου, η speedex πήγε και μάζευε έναν-έναν τους δίσκους από τα καταστήματα.

Σύμφωνα και με τα vouchers, ο ένας δίσκος προέρχεται από το κατάστημα Κορυδαλλού, ο άλλος από το κατάστημα Γλυφάδας και ο αυριανός από το κατάστημα Λαμίας αν άκουσα καλά...

Δηλαδή όσο κόστισαν οι δίσκοι, άλλο τόσο κοστίζουν και τα μεταφορικά...

Δημοσ.

Παρε ξαναρωτα την κοπελα αν εχουν φυσικο καταστημα να δουμε τι θα σου πει... τελος παντων δε θα τα χαλασουμε εκει, απο τη στιγμη που εξυπηρετουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...