Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός σκληρός 2,5'' Iomega 320GΒ @ 21ευρώ

briemann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εμένα με πήραν στο κινητό και μου είπαν πως θα μου στείλουν με τα ίδια λεφτά έναν WesternDigital 320GB Essential!!!!Μια χαρά μου έκατσε!!! :-D

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά εμένα με πήραν στο κινητό και μου είπαν πως θα μου στείλουν με τα ίδια λεφτά έναν WesternDigital 320GB Essential!!!!Μια χαρά μου έκατσε!!! :-D

και εμενα μου ειπαν για seagate αλλα τελικα τους ειπα ότι δεχομαι αλλαγή μονο για western digital αλλιώς να την ακυρώσουν... :rolleyes:

Δημοσ.

παρήγγειλα από τους πρώτους, παρόλα αυτά και σε μένα πρότειναν έναν tοshiba με τα ίδια χαρακτηριστικά ... φαίνεται πάντως οτι όταν έλεγα ότι 4-5 θα τον πάρουν έκανα υπερεκτίμηση...τουλάχιστον αυτή τη φορά δέχονται να στείλουν άλλο με τα ίδια χαρακτηριστικά γιατί την προηγούμενη που έγινε το ίδιο με έναν 500αρη σκληρό έστειλαν σε όποιον δεχόταν έναν 320gb αλλιώς ακύρωναν τη παραγγελία...

συμπερασματικά, δεδομένου οτι δε κάνουμε εμείς το λάθη αλλά αυτοί, δεδομένου οτι ο δισκος που θα στείλουν δεν είναι ανώτερος σε χαρακτηριστικά αλλά ισοδύναμος αδυνατώ να καταλάβω γιατί λέτε μπράβο και συγχαρητήρια στο κατάστημα....

Δημοσ.

Tο ίδιο κι εμένα.Για να δούμε....

Δημοσ.

συμπερασματικά, δεδομένου οτι δε κάνουμε εμείς το λάθη αλλά αυτοί, δεδομένου οτι ο δισκος που θα στείλουν δεν είναι ανώτερος σε χαρακτηριστικά αλλά ισοδύναμος αδυνατώ να καταλάβω γιατί λέτε μπράβο και συγχαρητήρια στο κατάστημα....

Γιατι αλλα μαγαζια απλα ακυρωνουν την παραγγελια και δεν σου λενε ουτε συγνωμη.

Οποιος καει στον χυλο που λενε...

Παντως συμφωνω τα βασικα κανουν, δηλαδη αντικατασταση με παρομοιο υλικο, αυτο ομως δεν σημαινει οτι με αυτα που εχουμε δει δεν πρεπει να επικροτουμε ουτε τα βασικα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παντως συμφωνω τα βασικα κανουν, δηλαδη αντικατασταση με παρομοιο υλικο, αυτο ομως δεν σημαινει οτι με αυτα που εχουμε δει δεν πρεπει να επικροτουμε ουτε τα βασικα...

Αυτό ακριβώς...

Δημοσ.

δηλαδή άμα κάποιος κάνει κάτι παράτυπο δε λέμε τίποτα... ενώ άμα κάποιος κάνει τυπικά τη δουλειά του λέμε μπράβο;

Επισκέπτης
Δημοσ.

δηλαδή άμα κάποιος κάνει κάτι παράτυπο δε λέμε τίποτα... ενώ άμα κάποιος κάνει τυπικά τη δουλειά του λέμε μπράβο;

Και στις δύο περιπτώσεις λέμε.

Δημοσ.

δυστυχως εκει εχουμε φτασει αλλα αν ειναι να κανει σωστα τη δουλεια τοτε χαλαλι του το μπραβο. Αλλωστε δεν κοστιζει.

Δημοσ.

δυστυχως εκει εχουμε φτασει αλλα αν ειναι να κανει σωστα τη δουλεια τοτε χαλαλι του το μπραβο. Αλλωστε δεν κοστιζει.

Εγώ θα έλεγα μπράβο σε κάποιον που κάνει κάτι παραπάνω από τη δουλειά του… αν ήμουν το κατάστημα θα σκεφτόμουν …. ‘ρε με τόσα μπράβο μήπως έκανα κάτι παραπάνω από αυτό που έπρεπε; Μια χαρά τα κατάφερα τις προάλλες που βολεύτηκαν με υποδεέστερο προϊόν … ας το έχω υπ΄ όψη μου για την επόμενη φορά που θα κάνω λάθος…'

Δημοσ.

έτσι ακριβώς είναι.. Δεν κάνουν κάτι παραπάνω από τα προβλεπόμενα αλλά τουλάχιστον διαφοροποιούνται από τους άλλους..

για μπράβο δεν ξέρω αν είναι αλλά ένα θετικό σχόλιο το αξίζουν.. βέβαια ακόμα και αυτό θα τους το δώσω όταν παραδώσουν με το καλό τους σκληρούς..

αντιθέτως πολλά μπράβο δικαιούται ο briemann για την εξεύρεση και δημοσιοποίηση της προσφοράς!

Δημοσ.

δυστυχως εχουμε μαθει να ζουμε με το μπαχαλο ,την απατεωνια και τον αντιεπαγγελματισμο με τον οποιο δουλευουν πολλα μαγαζια οποτε οταν καποιος ειναι σωστος επαγγελματιας και κανει δικαια την δουλεια του οφειλουμε να τον επικρωτησουμε για να συνεχισει ετσι και ναποτελεσει παραδειγμα προς μιμηση για να παψουμε καποια στιγμη να βιωνουμε τριτοκοσμικες καταστασεις οσον αφορα τον καταναλωτικο τομεα.....αληθεια για την ιστορια θα παραλαβει κανεις τον iomega?

Δημοσ.

Tο ίδιο κι εμένα.Για να δούμε....

καλα ποσο "ζηλευω"..... :cry:

ακυρωνουν χωρις καν τηλεφωνο....μερικοι εχουν φερθει εντελως αντιεπαγγελματικα...!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...