firewalker Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μια από τα ίδια. Verbatim @ 320 Gbyte. Δεν με χαλάει καθόλου, αφού δεν το παράγγειλα βάση εταιρίας αλλά βάση τιμής! Μπράβο τους πάντως.
tigersgate6 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Same here. Αλλά μου είπε usb2.0 Και όχι 3 Επίσης σε ΚΟΚΚΙΝΟ και όχι μαύρο έτσι; Μπράβο electro. Μπράβο.(κάτσε να τα πάρουμε πρώτα όμως....xD) θα σε γελασω οσο αφορα το χρωμα ... παντως η αντιπροταση ειναι ποιοτικη ...οποτε ολα μια χαρα Μπραβο στο καταστημα με αυτες τις τακτικες ανεβαινει σε εκτιμηση ...
Jeronymo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Και εμένα μόλις με πήραν και μου αντιπρότειναν εναν seagate με ίδια χαρακτηριστικά, στην ίδια τιμή. Δε με χάλασε καθόλου. Εχω πάρει και παλαιότερα ενα κλιματιστικό απο το electroworld που το είχε με λάθος τιμή στο site (150Ε φθηνότερο) και μου το έστειλαν κανονικά αν και άλλαξαν την τιμή αμέσως μετά την παραγγελία μου!!
efo355 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Και εμένα μόλις με πήρανε για τον seagate στα ίδια λεφτά και φυσικά συμφώνησα. Μπράβο στο electroworld μόλις ανέβηκε στην εκτίμηση μου
scullyist Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Τους καλώ και ρωτάω εκτίμηση για ακριβή χρόνο παράδοσης . Της δίνω κωδικό και πετάει ένα "α, μάλιστα". Μου λέει ότι ακόμη δεν έχει φύγει από αυτούς και ότι δεν μπορεί ακόμη να μου πει ακριβή χρόνο πέρα από το γνωστό "εντός 7 ημερών/μέσα στη βδομάδα" και ότι να μην ανησυχώ, θα με ειδοποιήσουν. Κουβέντα για αντικατάσταση κλπ. Λέω ευχαριστώ, κλείνω τηλέφωνο και στα 30'' χτυπάει το κινητό, άλλη υπάλληλος η οποία με ενημερώνει για τα γνωστά. Seagate Expansion (black).
Dannie Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Και εμενα με πηρε τηλ μια ευγενικη κοπελα για αντικατασταση με seagate αλλα εγω σχεδον την εβρισα γιατι νομισα οτι ειναι υποδιαιστερος και οτι ολο αυτο εγινε για να ξεφορτωθουν καποιους seagate αλλα βλεποντας οτι ολοι ειστε ευχαριστημενοι πηρα τηλεφωνο και ευτυχως η ΙΔΙΑ κοπελα μου ειπε οτι θα μου στειλει seagate...!!! Κανονιστε να μην ειναι καλος....!!!
scullyist Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Βασικά εμφανισιακά τον seagate τον κόβω ολίγον γκουμούτσα (ή έτσι μου φαίνεται στις φωτο). Αλλά τεσπα, ο δίσκος να 'ναι καλός και τα άλλα καταπίνονται σ'αυτή την τιμή.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Verbatim μου πρότειναν εμένα στα ίδια χρήματα. Μου είπε ο υπάλληλος ότι είναι σίγουρα καλύτερος δίσκος από τον Iomega , μπράβο τους πάντως.
scullyist Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μου είπε ο υπάλληλος ότι είναι σίγουρα καλύτερος δίσκος από τον Iomega, Εντάξει, πλάκα έχουν. Ας τον ρωτούσες αν γνωρίζει τι δίσκο φοράνε και οι δύο μέσα και σου το λέει αυτό και 99% θα άκουγες το κενό στην τηλεφωνική γραμμή.
ababapanos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 εμενα μου ειπε θα μου στειλει στην ιδια τιμη τον WD esentials πολυ καλυτερα!!!
firewalker Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Κατάσταση Παραγγελίας: Υπό εκτέλεση :-D Τώρα τι μας είπαν πως θα στείλουν στον καθέναν και τι τελικά θα έρθει...
Johnpaok Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Εμενα παλι μου προτειναν toshiba ελπιζω να ειναι καλος
scullyist Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Τώρα τι μας είπαν πως θα στείλουν στον καθέναν και τι τελικά θα έρθει... Για την περίπτωση (και μόνο) που μου έρθει ο WD, τους δίνω το ελεύθερο να κανουν λάθος. =P
firewalker Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Για την περίπτωση (και μόνο) που μου έρθει ο WD, τους δίνω το ελεύθερο να κανουν λάθος. =P Και εγώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.