scullyist Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 ^ Εντάξει, ολοκληρώθηκε μεν αλλά κάτσε να δουμε αν λάβουμε το γνωστό "μας τελείωσε". Εγώ κατα τις 3 το βράδυ το έβαλα, μου ήρθε το email και το status λέει "έχει παραληφθεί". Το θέμα είναι τι θα γίνει αύριο.
firewalker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Ή όντως τελείωσαν οι δίσκοι και βγάλαν την προσφορά και όσοι παραγγείλαμε θα τον παραλάβουμε. Ή τελείωσε η "προσφορά" και θα πάρουμε...
scullyist Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Το είδαν και φρόντισαν να το βγάλουν Κυριακάτικα? Εντυπωσιάστηκα.
vasman15 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Επειδή δεν κατάλαβα... Γιατί έχει τέτοιο καλώδιο με 2 usb? Ποιό το πλεονέκτημα? Χρειάζεται να συνδεθούν και τα 2 usb για να δουλέψει ο δίσκος? συνηθως χρειαζεται μονο το ενα usb να συνδεθει ,το αλλο συνδεεται οταν χρειαζεται επιπλεον ρευμα για να δουλεψει ο σκληρος γιατι λειτουργει σαν τροφοδοσια...
Galaxy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μήπως ο δίσκος είναι Ide και όχι sata και γι'αυτό χρησιμοποιεί και δεύτερο usb? Είχα έναν δίσκο ide 2,5" και αγόρασα μία θήκη να τον κάνω εξωτερικό και η θήκη έχει δύο usb. Για να δουλέψει πρέπει να συνδεθούν και τα δύο. Μάλλον το ένα είναι για την επικοινωνία και το άλλο για την τροφοδοσία... Αν είναι έτσι, τότε δεν αξίζει... Η θήκη δεν έχει 2 usb απλά σου δίνει αυτό το κόλπο για συσκευές που δεν δίνουν αρκετό ρεύμα στο USB πχ Tablets , ίσως κάποιου τύπου mini laptops κτλ . Θα ξέρουμε από βδομάδα 100% αλλά για IDE πολύ δύσκολο όπως είπαν και πολλά παιδιά πιο πάνω ...
tigersgate6 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Φιλοι μου μιλησα προ ολιγου και με ενημερωσαν πως λογω εξαντλησης αποθεματων θα παραλαβω μεχρι το τελος της εβδομαδας αυτον http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10089011 στην ιδια τιμη φυσικα
firewalker Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Φιλοι μου μιλησα προ ολιγου και με ενημερωσαν πως λογω εξαντλησης αποθεματων θα παραλαβω μεχρι το τελος της εβδομαδας αυτον http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10089011 στην ιδια τιμη φυσικα Πότε είχες παραγγείλει;
tigersgate6 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Πότε είχες παραγγείλει; Κυριακη πρωι !!! Εσυ ?
firewalker Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Κυριακη πρωι !!! Εσυ ? Κυριακή μεσημέρι (12:58). Τηλέφωνο σε πήραν;
tigersgate6 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Κυριακή μεσημέρι (12:58). Τηλέφωνο σε πήραν; ναι φιλε μου με ειχαν καλεσει αλλα ελειπα απο το σπιτι και ειδα αναπαντητη και τους καλεσα εγω...
clevercitizen Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Φιλοι μου μιλησα προ ολιγου και με ενημερωσαν πως λογω εξαντλησης αποθεματων θα παραλαβω μεχρι το τελος της εβδομαδας αυτον http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10089011 στην ιδια τιμη φυσικα Same here. Αλλά μου είπε usb2.0 Και όχι 3 Επίσης σε ΚΟΚΚΙΝΟ και όχι μαύρο.Και όταν ζήτησα ακριβώς το μοντέλο μου είπε ότι το έχουν κατεβάσει από το site για να μην εξαντληθεί. Λέω πές το μου να τον βρώ κ μάλλον είναι αυτός Μπράβο electro. Μπράβο.(κάτσε να τα πάρουμε πρώτα όμως....xD)
eric_in Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Με πήραν και μένα μόλις. Μπλα μπλα... μου είπαν ότι τελείωσε και θα μου κάνουν αντιπροσφορά έναν verbatim στα ίδια χαρακτηριστηκά και λεφτά.Ρώτησα αν υπάρχει στο site για να τον δω αλλά μου είπε πως όχι. Φαντάζομαι πρέπει να είναι κάτι σαν αυτόν http://antoniou24.skroutzstore.gr/p.EXOTERIKOS-DISKOS-VERBATIM-2-5-320GB-USB-2-0-SILVER.184415.html Γουρούνι στο σακί θα πάρω μου φαίνετε αλλά τοσό που είχε δεν πειράζει.
papaniki Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Καταρχάς ευχαριστώ για την ενημέρωση της προσφοράς.Παρήγγειλα και εγώ 3 τεμάχια και με πήραν τηλέφωνο πριν απο 5 λεπτα και μου είπαν για εξάντληση των αποθεμάτων.Μου είπαν όμως οτι θα μου στείλουν verbatim στα ιδια χαρακτηριστικά στην ίδια τιμή.Δεν βλέπω κάποιον verbatim στο site τους οπότε δεν ξέρω ποιος ακριβώς είναι αλλά i dont care..για 21 ευρώ είναι perfect!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.