Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός σκληρός 2,5'' Iomega 320GΒ @ 21ευρώ

briemann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^ Εντάξει, ολοκληρώθηκε μεν αλλά κάτσε να δουμε αν λάβουμε το γνωστό "μας τελείωσε". Εγώ κατα τις 3 το βράδυ το έβαλα, μου ήρθε το email και το status λέει "έχει παραληφθεί". Το θέμα είναι τι θα γίνει αύριο.

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ή όντως τελείωσαν οι δίσκοι και βγάλαν την προσφορά και όσοι παραγγείλαμε θα τον παραλάβουμε. Ή τελείωσε η "προσφορά" και θα πάρουμε...

Δημοσ.

Επειδή δεν κατάλαβα... Γιατί έχει τέτοιο καλώδιο με 2 usb? Ποιό το πλεονέκτημα?

Χρειάζεται να συνδεθούν και τα 2 usb για να δουλέψει ο δίσκος?

συνηθως χρειαζεται μονο το ενα usb να συνδεθει ,το αλλο συνδεεται οταν χρειαζεται επιπλεον ρευμα για να δουλεψει ο σκληρος γιατι λειτουργει σαν τροφοδοσια...

Δημοσ.

Μήπως ο δίσκος είναι Ide και όχι sata και γι'αυτό χρησιμοποιεί και δεύτερο usb?

Είχα έναν δίσκο ide 2,5" και αγόρασα μία θήκη να τον κάνω εξωτερικό και η θήκη έχει δύο usb.

Για να δουλέψει πρέπει να συνδεθούν και τα δύο.

Μάλλον το ένα είναι για την επικοινωνία και το άλλο για την τροφοδοσία...

Αν είναι έτσι, τότε δεν αξίζει...

Η θήκη δεν έχει 2 usb απλά σου δίνει αυτό το κόλπο για συσκευές που δεν δίνουν αρκετό ρεύμα στο USB πχ Tablets , ίσως κάποιου τύπου mini laptops κτλ . Θα ξέρουμε από βδομάδα 100% αλλά για IDE πολύ δύσκολο όπως είπαν και πολλά παιδιά πιο πάνω ... :mrgreen:

Δημοσ.

Κυριακή μεσημέρι (12:58). Τηλέφωνο σε πήραν;

ναι φιλε μου με ειχαν καλεσει αλλα ελειπα απο το σπιτι και ειδα αναπαντητη και τους καλεσα εγω... ^_^

Δημοσ.

Φιλοι μου μιλησα προ ολιγου και με ενημερωσαν πως λογω εξαντλησης αποθεματων θα παραλαβω μεχρι το τελος της εβδομαδας αυτον http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10089011

στην ιδια τιμη φυσικα B)

Same here. Αλλά μου είπε usb2.0 Και όχι 3

Επίσης σε ΚΟΚΚΙΝΟ και όχι μαύρο.Και όταν ζήτησα ακριβώς το μοντέλο μου είπε ότι το έχουν κατεβάσει από το site για να μην εξαντληθεί. Λέω πές το μου να τον βρώ κ μάλλον είναι αυτός

Μπράβο electro.

Μπράβο.(κάτσε να τα πάρουμε πρώτα όμως....xD)

Δημοσ.

Με πήραν και μένα μόλις.

Μπλα μπλα... μου είπαν ότι τελείωσε και θα μου κάνουν αντιπροσφορά έναν verbatim στα ίδια χαρακτηριστηκά και λεφτά.Ρώτησα αν υπάρχει στο site για να τον δω αλλά μου είπε πως όχι.

Φαντάζομαι πρέπει να είναι κάτι σαν αυτόν http://antoniou24.skroutzstore.gr/p.EXOTERIKOS-DISKOS-VERBATIM-2-5-320GB-USB-2-0-SILVER.184415.html

Γουρούνι στο σακί θα πάρω μου φαίνετε αλλά τοσό που είχε δεν πειράζει.

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ για την ενημέρωση της προσφοράς.Παρήγγειλα και εγώ 3 τεμάχια και με πήραν τηλέφωνο πριν απο 5 λεπτα και μου είπαν για εξάντληση των αποθεμάτων.Μου είπαν όμως οτι θα μου στείλουν verbatim στα ιδια χαρακτηριστικά στην ίδια τιμή.Δεν βλέπω κάποιον verbatim στο site τους οπότε δεν ξέρω ποιος ακριβώς είναι αλλά i dont care..για 21 ευρώ είναι perfect! ^_^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...