Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός σκληρός 2,5'' Iomega 320GΒ @ 21ευρώ

briemann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα καλά δεν είδατε ότι ο δίσκος είναι usb και όχι usb 2 :mrgreen:

η αλήθεια είναι οτι όταν άνοιξα το θέμα δεν το είχα δει αν και πάλι κατά τη γνώμη μου αξίζει...

Είναι σίγουρο όμως οτι δεν είναι usb 2.0; Η περιγραφή του κώτσου δε με διασφαλίζει, έχει και άλλα λάθη...

πχ αν κάνεις αναζήτηση όλους τους δίσκους με usb (σκέτο, όχι 2.0) σου βγάζει αυτόν και έναν toshiba που ειναι σίγουρα usb 2.0

επιπλέον τον ίδιο στα 500gb τον γράφει usb 2.0, τέλος με ένα πρόχειρο έλεγχο εκτός Ελλάδος,η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι usb 2.O πχ

Μάλλον δεν είμαι ειδικός αλλά γενικά υπάρχουν φορητοί εξ.σκληροί 2,5'' usb 1.0;

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά είμαστε στο 2011 δεν είναι λίγο δύσκολο να κυκλοφορούν προϊόντα με usb 1.0

Αν ένα προϊόν έχει κατασκευαστεί την τελευταία 7ετία τότε κατά 99% είναι usb 2.0

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση αλλά βλέπω να πέφτει άκυρο. Θα δούμε από αύριο...

Δημοσ.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση αλλά βλέπω να πέφτει άκυρο. Θα δούμε από αύριο...

Είδα την προσφορά χθες το πρωί και παρήγγειλα 3 τμχ από Electroworld.

Στην κατάσταση παραγγελίας γράφει σήμερα "υπό εκτέλεση"... Άρα όλα ΟΚ!

Επίσης χθες την ίδια πρσφορά είχε και ο Κωτσόβολος, αλλά με παραλαβή από συγκεκριμένα καταστήματα, όπως Καλαμάτας κλπ...

Δημοσ.

Προφανώς για να δίνεις ρεύμα από το 2ο USB , σε περίπτωση που το χρειάζεσαι για κάπου που δεν βγάζει αρκετό ρεύμα ...

Με την ευκαιρία παράγγειλα και εγώ ένα απο electroworld και ολοκληρώθηκε κανονικά η παραγγελία . Θα δούμε εαν θα προλάβει να έρθει κιόλας :rolleyes: .

Δημοσ.

Προφανώς για να δίνεις ρεύμα από το 2ο USB , σε περίπτωση που το χρειάζεσαι για κάπου που δεν βγάζει αρκετό ρεύμα ...

Με την ευκαιρία παράγγειλα και εγώ ένα απο electroworld και ολοκληρώθηκε κανονικά η παραγγελία . Θα δούμε εαν θα προλάβει να έρθει κιόλας :rolleyes: .

Μήπως ο δίσκος είναι Ide και όχι sata και γι'αυτό χρησιμοποιεί και δεύτερο usb?

Είχα έναν δίσκο ide 2,5" και αγόρασα μία θήκη να τον κάνω εξωτερικό και η θήκη έχει δύο usb.

Για να δουλέψει πρέπει να συνδεθούν και τα δύο.

Μάλλον το ένα είναι για την επικοινωνία και το άλλο για την τροφοδοσία...

Αν είναι έτσι, τότε δεν αξίζει...

Δημοσ.

εχω αγορασει αρκετους σκληρους που εχουν τετοιο καλωδιο και ειναι κανονικα sata usb2

Δημοσ.

Το βίντεο λέει για τον 500άρι, αλλά αν ισχύουν τα ίδια και για τον 320άρι... ο τύπος λέει ότι μέσα είχε Samsung και ότι όταν τον ανοίγεις σπάνε τα κλιπάκια από την θήκη, οπότε δεν ποντάρεις να την ξαναχρησιμοποιήσεις (εκτός αν την κολλήσεις με ταινία). Φαίνεται και ο αντάπτορας (sata).

http://www.youtube.com/watch?v=NvUvz5Qb4vw&feature=related

Δημοσ.

εχω αγορασει αρκετους σκληρους που εχουν τετοιο καλωδιο και ειναι κανονικα sata usb2

Επειδή δεν κατάλαβα... Γιατί έχει τέτοιο καλώδιο με 2 usb? Ποιό το πλεονέκτημα?

Χρειάζεται να συνδεθούν και τα 2 usb για να δουλέψει ο δίσκος?

Δημοσ.

Παιδιά εγώ παράγγειλα έναν χθες το βράδυ και η παραγγελία ολοκληρώθηκε κανονικά(από ElectroWorld)....Για να δούμε τι θα είναι.....Εγώ βασικά τον θέλω για να τον βάλω στο netbook μου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...