Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός σκληρός 2,5'' Iomega 320GΒ @ 21ευρώ

briemann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

electroworld

για τους 4-5 που θα προλάβουμε πριν μας πουν πάλι 'ναι μεν έγινε κανονικά η παραγγελία σας αλλά δεν είχαμε στοκ...'

+3 ευρώ μεταφορικά για αγορές κατω των 50 ευρώ

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χθες ειχαν κι ενα dvdrw slim usb εξωτερικο με 15 ευρω!

Εβαλα 100 φορες τα προϊοντα στο καλαθι (αυτο και το δισκο) και καθε φορα στο τελος της παραγγελιας μου τα πεταγε εξω κι αυτα κι εμενα (log out)!

Σημερα γραφω τα παραπονα στη φορμα επικοινωνιας και 100 φορες παλι δεν αποστελλεται ("Δημιουργήθηκε κάποιο σφάλμα κατά την προσπάθεια

προσπέλασης αυτής της σελίδας.

Ζητούμε συγγνώμη για τη δυσλειτουργία αυτή.

Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.")

Τι να πω, να φταιει που εχω εδω και καιρο "αναβαθμιστει" σε ΙΕ9 και FF4??? :shifty:

Παντως χαλαστηκα πολυ και το δισκο μονο του δεν τον παιρνω (κατα πασα πιθανοτητα θα εχει seagate μεσα και μαλιστα παλιοτερο μοντελο που για μενα ειναι σα να μην υπαρχει).

Δημοσ.

Παλι με τετοια τιμη ισως αξιζει να τον ξεβιδωσεις και να κρατησεις το δισκο μονο του. Λογικα θα μπορεις να τον βαλεις σε αλλη θηκη και να δουλεψει με μεγαλυτερη ταχυτητα.

Δημοσ.

παντως εμενα δεν με φηνει να παραγγειλω απο κανενα site και ηθελα εναν για να κανω αναβαθμιση τον σκληρο του λαπτοπ χελωνα :(

Δημοσ.

Εαν παει καποιος και τον παρει αυριο ας ποσταρει τι δισκο φοραει μεσα μπας και αξιζει να τον βαλουμε σε κανα φορητο.

Δημοσ.

Παλι με τετοια τιμη ισως αξιζει να τον ξεβιδωσεις και να κρατησεις το δισκο μονο του. Λογικα θα μπορεις να τον βαλεις σε αλλη θηκη και να δουλεψει με μεγαλυτερη ταχυτητα.

Οι εσωτερικοί της western digital passport εχουν πάνω στο pcb τους τον κοντρολερ και το usb οπότε δεν νομίζω να μπορείς να το βγάλεις και να το κάνεις sata ή άλλο usb 2 ή 3. Πάντος αν τον παρει κανεις ας μας πει εκτός από τι δίσκος είναι μέσα αν μπορεί να μπορεί να μπει σε άλλη θήκη :-D

Δημοσ.

θελω να παραγγειλω αλλα δεν με αφηνει κατι μου λεει για 2 παραγγελιες προιοντα να αφαιρεσετε και κατι τετοια.... ξερει κανεις τι πρεπει να κανω???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...