Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ωραια,βαζω εγω.οσο την χαιδευεις,τοσο μεγαλωνει.μεχρι ενα σημειο φυσικα.
kk1991 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 τελεια , ολοι κατι γραφουμε αυριο...και γω, ωραια ιδεα.... ναι, το εχω φιλοσοφησει μλεον το θεμα... ουτος η αλλος η ουσια ειναι να γραψουμε κατι δεν εχει και τοση σημασια τι...αρκει να βγεις και να πεις εγραψα 4 σελιδες!!! κανεις δε θα σε ρωτησει τι εγραψες σε αυτες τις σελιδες ολοι θα πουν ουαου!!!
kk1991 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ωραια,βαζω εγω.οσο την χαιδευεις,τοσο μεγαλωνει.μεχρι ενα σημειο φυσικα. δε παιζω αλλο μαζι σας, ειστε πονηροι.... εξαιτιας σας δε θα παω στο παραδεισο....
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 δε παιζω αλλο μαζι σας, ειστε πονηροι.... εξαιτιας σας δε θα παω στο παραδεισο.... Δεν ειναι πονηρο....
kuzko21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ναι, το εχω φιλοσοφησει μλεον το θεμα... ουτος η αλλος η ουσια ειναι να γραψουμε κατι δεν εχει και τοση σημασια τι...αρκει να βγεις και να πεις εγραψα 4 σελιδες!!! κανεις δε θα σε ρωτησει τι εγραψες σε αυτες τις σελιδες ολοι θα πουν ουαου!!! θα πει καποιος ουαου οταν μεατ απο 4 σελιδες , αναλυσης περι νομισματικο-πιστοτικων διαδικασιων και τραπεζικων τασεων , προσφορας και ζητησης χρηματος κοτσαρω και οτι τα νυχια των ποδιων αργουν 4 φορες να μεγαλωσουν σε σχεση με των χεριων??? φανταζεστε ολοι την απαντηση...ποιος θα ειναι αυτος...
Thanos1972 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 μονο μην ειναι η π0υτ@α.. Τστστστστσ οχι δεν ειναι αυτη....αλλα μαρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι. Μαλλον ολων το μυαλο εκει πηγε πρωτα. η εξουσια? κατι τετοιο δεν ειναι? Οχι.... ΤΟ μεγαλωνει καντε το ψηλωνει.και τα 2 σωστα ειναι.
kuzko21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μαλλον ολων το μυαλο εκει πηγε πρωτα. ψυχολογεεε....
kk1991 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 θα πει καποιος ουαου οταν μεατ απο 4 σελιδες , αναλυσης περι νομισματικο-πιστοτικων διαδικασιων και τραπεζικων τασεων , προσφορας και ζητησης χρηματος κοτσαρω και οτι τα νυχια των ποδιων αργουν 4 φορες να μεγαλωσουν σε σχεση με των χεριων??? φανταζεστε ολοι την απαντηση...ποιος θα ειναι αυτος... θα δειξεις οτι εχεις σφαιρικες γνωσεις.... θα νοιωθουν πολυ περιφανοι για σενα, ως καθηγητες σου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.