sakis.kom Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 η καλυτερη λυση, αν δε σε ενδιαφερει το gaming, ειναι κατι extensions, που το βαζεις στο usb και σου βγαζει dvi εξοδο. μπορεις να εχεις μεχρι και 6 τετοια νομιζω, εκτος απο τις 2 primary ! google it Το κακό με αυτό, όπως και με τον αντάπτορα που αναφέρεται από τον φίλο, πιο πριν, είναι πως καταναλώνει αρκετούς πόρους τους συστήματος. Ας πούμε στο Premiere είναι βολικό να δουλεύεις το πρόγραμμα σε δύο οθόνες και μία τρίτη για Monitor. Κάτι παρόμοιο έχω κάνει και εγώ με αντίστοιχο πρόγραμμα και με επιπλέον HW για μοντάζ. ΟΘΟΝΗ1 HDMI = Βασική ΟΘΟΝΗ2 HDMI = Επέκταση1 ΟΘΟΝΗ3 (TV) HDMI = Επέκταση2 ή (με εναλλαγή) VIDEO OUT από την κάρτα μοντάζ για τέλειο Full screen video. Τα παραπάνω με 2x Radeon HD 2600 χωρίς ενεργοποίηση Crossfire + 1x κάρτα Video Editing. Συνολικά, μπορώ να έχω ταυτόχρονη χρήση 5 οθονών!!! Χώρο και... λεφτά δεν έχω!
pdiomidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Συγγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση μου αλλα ελειπα διακοπες! Στο θεμα μας λοιπον, επομενως δεν γινεται να βαλω τρεις οθονες με μονο μια 580 ετσι;
ninos30 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Συγγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση μου αλλα ελειπα διακοπες! Στο θεμα μας λοιπον, επομενως δεν γινεται να βαλω τρεις οθονες με μονο μια 580 ετσι; Δυστυχώς όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.