Προς το περιεχόμενο

Τρεις οθονες

pdiomidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μια απλή ερώτηση, με μια gtx580 θα μπορω να βάλω 3 οθόνες; Τι καλώδιο θα χρειαστω; Επίσης έχετε καμία καλη πρόταση; Να πάω σε τρεις 19αρες;

Δημοσ.

Οι 2 από αυτές μοιράζονται από κοινού που σημαίνει ότι ταυτόχρονα μπορείς να οδηγήσεις μέχρι 2 μόνο οθόνες...

Δημοσ.

Αν η κάρτα εχει 1vga, 1hdmi, 1dvi μπορούν να μπούν 3 οθόνες;

Καλημέρα,

Η HDMI με την DVI συνήθως μοιράζονται από κοινού. Εγώ για την τρίτη οθόνη μου χρησιμοποιώ αυτόν τον αντάπτορα. Το μόνο ελάττωμα που έχει είναι ότι μου τρώει περίπου το 20% της CPU.

Δημοσ.

Και το κέρδος του να έχεις τρεις οθόνες πιο είναι;

Eyefinity ;

Καγκουριές :shifty:

Δημοσ.

Eyefinity ;

Δεν κερδίζεις κάτι, εκτός και αν έτσι βλέπεις την πληροφορική και μάλλον αυτό είναι καγκουριά. Εργαλείο εγώ θα το έλεγα. Ας πούμε στο Premiere είναι βολικό να δουλεύεις το πρόγραμμα σε δύο οθόνες και μία τρίτη για Monitor.

Δημοσ.

Eyefinity ;

καγκουρια το eyefinity φιλεμου?δεν το νομιζω ειναι μια τεχνολογια στα games που θα κανει παταγο.

τετοια εικονα στα games GRID_3840_1024.jpg

για μενα ειναι μεγαλο κατορθωμα

Δημοσ.

καγκουρια το eyefinity φιλεμου?δεν το νομιζω ειναι μια τεχνολογια στα games που θα κανει παταγο

Ναι είναι πολύ ωραίο να παίζεις και να βλέπεις bezels.... :fear:

Δεν κερδίζεις κάτι, εκτός και αν έτσι βλέπεις την πληροφορική και μάλλον αυτό είναι καγκουριά. Εργαλείο εγώ θα το έλεγα. Ας πούμε στο Premiere είναι βολικό να δουλεύεις το πρόγραμμα σε δύο οθόνες και μία τρίτη για Monitor.

Δεν έχω ασχοληθεί με το πρόγραμμα που λες και ούτε πρόκειται αλλά μου φαίνεται υπερβολή το τρίτο μόνιτορ.

Δημοσ.

πιστεψεμε το εχω φτασει μεχρι 4 μονιτορ!! για να πεις οτι το eyefinity αξιζει πρεπει να παρεις οθονες με λεπτες κορνιζες και επιπλεον το eyefinity δεν μεγαλωνει την εικονα του game δειχνει επιπλεον εικονα που με την μια οθονη δεν την βλεπεις

http://www.youtube.com/watch?hl=el&v=kAU0t-kEh3A

Δημοσ.

Ξέρω ότι βλέπεις περισσότερα με το eyefinity αλλά εξακολουθώ να το θεωρώ τρελή υπερβολή...

Φαίνεται εντυπωσιακό αλλά θα αξίζει μόνο όταν θα έχουμε και τις ανάλογες οθόνες κάτι σε 2,35:1 ;

Τώρα για την τέταρτη οθόνη τί να σου πω περί ορέξεως...

Δημοσ.

κοιταξε με την τεταρτη οθονη ηταν για πεταμα δεν αξιζε πεφτανε τα bezels στην μεση ακριβος οσω για το eyefinity 1Χ3 αξιζει,αμα κατσει καμια φορα και παιξεις με το eyefinity θα με θυμηθεις

Δημοσ.

Στα καταστηματα inspot απο το 2007 εχει διμιουργηθει μια γωνια με triple-play gaming μπορεις να πας σε ενα απο αυτα και να παρεις πληροφοριες για το πως γινεται , αλλα και ποια games to υποστηριζουμε! μπορω να πω οτι απλα ειναι καταπληκτικο!

Δημοσ.

η καλυτερη λυση, αν δε σε ενδιαφερει το gaming, ειναι κατι extensions, που το βαζεις στο usb και σου βγαζει dvi εξοδο. μπορεις να εχεις μεχρι και 6 τετοια νομιζω, εκτος απο τις 2 primary !

google it

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...