Προς το περιεχόμενο

Windows XP SP3 ή Windows 7 ???

tomasss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δίλλημα η επιλογή μεταξύ των 2 λειτουργικών του τίτλου. Και αυτό γιατί πρόκειται για εγκατάσταση σε λαπτοπ του 06 με χαρακτηριστικά : Intel® Core™ Duo processor T2500 2.0 GHz ,

Intel® 945PM Express chipset ,

2GB RAM,

250GB HDD 7200RPM

Nvidia 7600 Go 256MB

17αρα οθόνη

Με ενδιαφέρει η ταχύτητα αλλά κ η σταθερότητα...

Windows XP SP3 ή Windows 7 SP1 λοιπόν??? (σε 32bit μιλάμε)

Δημοσ.

Δίλλημα η επιλογή μεταξύ των 2 λειτουργικών του τίτλου. Και αυτό γιατί πρόκειται για εγκατάσταση σε λαπτοπ του 06 με χαρακτηριστικά : Intel® Core™ Duo processor T2500 2.0 GHz ,

Intel® 945PM Express chipset ,

2GB RAM,

250GB HDD 7200RPM

Nvidia 7600 Go 256MB

17αρα οθόνη

Με ενδιαφέρει η ταχύτητα αλλά κ η σταθερότητα...

Windows XP SP3 ή Windows 7 SP1 λοιπόν??? (σε 32bit μιλάμε)

κοιτα απο πλευρα ταχυτητας ειναι μισο κλικ μπροστα τα xp (σε σχεση με την ραμ σου παντα διοτι καταναλωνουν λιγοτερη) τωρα απο πλευρα σταθεροτητας και λειτουργικοτητας τα 7 ειναι κατα πολυ μπροστα, εγω θα σου προτεινα να πας σε windows 7 μερια!

υ.γ. τα 7 εχουν παρα πολυ λιγες μπλε οθονες ενω τα xp οποτε να'ναι σου πετανε...

Δημοσ.

Σφαίρα για 7 και εγώ με παρόμοιο μηχάνημα με το δικό σου είμαι(δες στην υπογραφή) και πάει πάρα πολύ άνετα.

(Αν το laptop σου έχει driver για 64bit βάλε αυτά μην το σκέφτεσαι καθόλου)

Δημοσ.

Ωραία με τα 7. Τρέχουν αρκετά γρήγορα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο, ελαφρύ και δωρεάν antivirus ?

Δημοσ.

Ωραία με τα 7. Τρέχουν αρκετά γρήγορα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο, ελαφρύ και δωρεάν antivirus ?

AVG και avira...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...