Προς το περιεχόμενο

Windows 7 και απενεργοποίηση ιστορικού των jump lists;

plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε windows7 εχω επιλεξει "Να μην γινεται ποτε συνδιασμος" στα κουμπια γραμμης εργασιων ωστε καθε φορα που κλικαρω στη συντομευση για τον Mozilla να μου ανοιγει νεο παραθυρο που εμφανιζεται στην γραμμη εργασιων διπλα στο προηγουμενο. Οταν λοιπον θελω να ανοιξω νεο παραθυρο κανω δεξι κλικ πανω στην καρφιτσωμενη συντομευση του Mozilla στη γραμμη εργασιων και παταω Μοzilla Firefox (οταν ειναι ηδη ενα ανοιχτο παραθυρο καθοτι αν δεν υπαρχει κανενα απλα παταω αριστερο κλικ).

To θεμα ειναι το εξης. Καθε φορα που παταω δεξι κλικ εκει αντι για να μου εμφανισει μονο τις επιλογες "Μοzilla Firefox, Ξεκαρφιτσωμα αυτου του προγραμματος απο την γραμμη εργασιων και κλεισιμο παραθυρου" μου εμφανιζει πανω απο αυτα και μια ενοτητα "Προσφατα" που μου δειχνει ποια ειναι τα τελευταια αρχεια που εχω κατεβασει απο το ιντερνετ ειτε αυτα ειναι φωτογραφιες ειτε .rar ειτε οτιδηποτε. Υπαρχει τροπος να ΜΗΝ μου εμφανιζει αυτην την ενοτητα με τα προσφατα? Παλιοτερα δεν το εκανε. Εδω και δυο μερες το παρατηρησα οτι το κανει και δεν ξερω γιατι.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για τον κοπο να ανοιξει νεο θεμα καθοτι δεν ανηκε στην θεματικη ενοτητα που το ρωτησα. Νομιζα οτι ηταν θεμα του Μοzilla ομως... Το περιεργο ειναι οτι μολις πριν δυο μερες ξεκινησε να το κανει κι οχι απο την αρχη, για αυτο δεν πηγε το μυαλο μου στα windows αλλα στον Mozilla. Εγω δεν πειραξα τιποτα παντως. Περιεργο... Ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.

Το περιεργο ειναι οτι μολις πριν δυο μερες ξεκινησε να το κανει κι οχι απο την αρχη, για αυτο δεν πηγε το μυαλο μου στα windows αλλα στον Mozilla. Εγω δεν πειραξα τιποτα παντως. Περιεργο...

Περίεργο όντως.

Το μόνο που πάει το μυαλό μου είναι ότι η Microsoft είχε μεγάλο patch Tuesday την Τρίτη που μας πέρασε. Αν πέρασαν στο σύστημά σου αυτόματα τα σχετικά updates, τότε ίσως κάποιο από αυτά να περιλάμβανε αλλαγή σε αρχεία συστήματος ή registry values που να επηρέασε τη συγκεκριμένη λειτουργία. Ποτέ δεν ξέρεις! :-)

Δημοσ.

Εγώ πατάω το ροδάκι του ποντικιού στον mozila στην γραμμή εργασιών και ανοίγει νέο παράθυρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...