Προς το περιεχόμενο

Δημιουργια αρχειου εγκαταστασης.

Giorgos09

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δοκιμασα στο net cafe αλλα δεν λειτουργει. Ειτε μεσω batch ειτε μεσω απλης αποθηκευσης σε συγκεκριμενο προορισμο.

Οταν παω να αποθηκευσω ενα αρχειο text στο φακελο application data μου βγαζει μηνυμα οτι δε μπορω να το κανω λογω των περιορισμων που ισχυουν στο χρηστη μου. Ομως οταν παω να εγκαταστησω καπoιο προγραμμα και βαλω προορισμο το application data αντιγραφει τα αρχεια κανονικα.

Υπαρχει καποιος τροπος να κανω το δικο μου installer ωστε να βαλει τα αρχεια εκει που θελω? Αποτι καταλαβαινω οταν κανεις install εχεις administrative privilages.

Δημοσ.

Γιατί δεν ζητάς από το αφεντικό να σου τα περάσεις αυτός;

Δεν νομίζω όμως να σε αφήσει να κάνεις install, τα δικαιώματα διαχειριστή δεν μπορεί να τα πάρει μόνος του ένας installer, πρέπει να τα δώσει ο χρήστης.

Δοκίμασε με το winrar να κάνεις ένα sfx αρχείο που να κάνει αποσυμπίεση στον φάκελο που θέλεις, π.χ. στην καρτέλα SFX Options (αφού τσεκάρεις το Create SFX) βάλε στο path to extract το %appdata% (όπως το έχω).

Αν βάλεις absolute path, π.χ. C:\documents and settings\application data αυτό θα ισχύει μόνο σε xp. Σε vista και 7 είναι σε διαφορετικό path.

Το %appdata% είναι μεταβλητή που κρατάει το σωστό Path ανεξαρτήτως έκδοσης του λειτουργικού.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν path στο bat αρχείο στην εντολή xcopy.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...