dava Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 γεία σας,εχω την εξής απορία. Λοιπόν ένας γείτονας μου έβαλε προσφατα cyta,ειναι σε απόσταση περίπου 40 μέτρων τα σπίτια μας..εγώ όταν βγαίνω στην αυλή πιάνω 2 γραμμές σήμα με nοκia e52..η ερωτηση μου ειναι αν θα μπορώ μέσα απο το σπίτι μου να πιάνω κανονικά χρησιμοποιώντας usb και συγκεκριμενα το speedtouch 121g?επίσης εχω μια κάρτα pci cryptο airdata 150pci?ποίο απο τα 2 να χρησιμοποιησω?επίσης το κινητό θα πιάνει το ίδιο με ενα usb? Ευχαριστω.
SPANK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Το πιο πιθανό και λογικό ειναι να πιάνει καλύτερα ειτε με το speedtouch ειτε με την crypto σε σχέση με το κινητό. Δοκιμάζεις και τα 2 και βλέπεις.
dava Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 off topic,αλλα ξερει κανεις σε τι αποσταση εκπεμπει το μοντεμ της cyta(pirelli)
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 off topic,αλλα ξερει κανεις σε τι αποσταση εκπεμπει το μοντεμ της cyta(pirelli) α.τα pc Πιανουν καλυτερα απο τα κινητα. β.δοκιμασε και τις 2 καρτες και οποια παιξει καλυτερα. γ.δεν υπαρχει προκαθορισμενη αποσταση. εξαρτατε τι κεραια εχει πανω το pirelli τι εμποδια υπαρχουν τι καναλι παιζει αν θα βαλει g η b ποσοι αλλοι εκπεμπουν σε κοντινα καναλια τι καρτα δικτυου εχεις. εχω δει router να παιζει και στα 50 μετρα εχω δει με κατευθυντικο panel να παιζει και στα 250 μετρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.