traganeus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Αν παραγγείλω κάτι απο Αμερική και μου το στείλουν με USPS First Class Mail International πόσες στο περίπου μέρες θα κάνει??? Αν έχει κάποιος εμπειρία....
basilis5 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μου έχει τύχει να κάνει και βδομάδα, αλλα είναι λίγο σχετικό. Μπές στο USPS.com και δες τι λέει ακριβώς
greekparot Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Σε επαρχιακή πόλη που μένω εγω κάνει περίπου 7-10 εργάσιμες.
traganeus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Θέλω να το παραγγείλω την Δευτέρα που θα έχουμε 20 του μήνα, λογικά Τρίτη το στέλνει στις 21. Εγώ φεύγω απο Χίο στις 2, οπότε είμαι τσίμα τσίμα.... Θα το παραγγείλω να έρθει στο κανονικό σπίτι μου να είμαι σίγουρος....
glorfindel89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 καλησπέρα παιδιά για να μην ανοιξώ καινούριο tread θα ρωτησω εδώ μια και είναι σχετικό με αυτό το θέμα.Ειχα παραγγείλει την τρίτη 14-6 ένα δέμα από eastbay και θα ερχόταν ελλάδα με usps.Έκανα tracking και μου έδειξε ότι την πέμπτη έφυγε από αμερική αλλά μέχρι σημερα δεν έχει φτάσει ακόμα ελλάδα και μου βγάζει στο tracking ακριβώς το ίδιο νούμερο.Να αρχίσω να ανησυχώ ή είναι λογική ή καθυστέρηση.Ρωτάω γιατί τον προηγούμενο μήνα που είχα ξαναπαραγγείλει από εκεί δεν είχε αργήσει τόσο πολύ να έρθει ελλάδα....
SPANK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Απλά μπορεί να μην εχει ανανεωθεί το usps ακόμα, αν δεν δείς μέχρι την παρσκευή φώς ρίξε τους ενα email αν και νομίζω θα εισαι κομπλέ.
Porg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 @glorfindel89 δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις με το "μου βγάζει στο tracking ακριβώς το ίδιο νούμερο" πάντως να ξέρεις ότι τα ελτά ενημερώνονται πρώτα και μετά το usps οπότε εφόσων έφυγε απο αμερική να το ψάχνεις στα http://www.elta-courier.gr/trackit/ και http://212.205.82.71/trackandtrace/ Μια βδομάδα πάντως δεν είναι πολύς χρόνος, μη κοιτάς που μας κακοέμαθαν με 3μέρα
traganeus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Επίσης απο ένα καιρό και μετά σταματάς να κοιτάς απο το site της usps και ελέγχει το tracking number απο το site των ΕΛΤΑ! Έχω πάρει πάρα πολλές φορές απο eastbay
glorfindel89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 εντάξει τελικά όλα οκ ενημερώθηκε σήμερα το track toy usps και έφτασαν ελλάδα το πρωί οπότε μια χαρά...ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.