Προς το περιεχόμενο

Αξίζει η όχι?

timos_som

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω θα προτεινα xbox διοτι ειναι πιο καινοτομικο και στο ps3 εισαι πολυ περιορισμενος... κατα τ'αλα το ιδιο ειναι...

Που είναι πιο καινοτομικό;

Έχει το Xbox other OS και είσαι πιο περιορισμένος στο PS3;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Που είναι πιο καινοτομικό;

Έχει το Xbox other OS και είσαι πιο περιορισμένος στο PS3;

δεν ειπα ποτε μα ποτε οτι το xbox εχει other os αλλα ειπα πως με την αφαιρεση του other os στο ps3 η sony αρχισε να περιοριζει τις δυνατοτητες του χρηστη ενω στο xbox η microsoft αρχιζε να τις αυξανει...

Δημοσ.

τελικά hackαρετε η όχι?

ναι απλα σε καποιες εκδοσεις ειναι πιο ευκολο, σε καποιες αλλες λιγο πιο δυσκολο, ενω σε καποιες αλλες μπορει να χρειζεται κανα εξτρα εξαρτηματακι... αλλα ναι, τα παντα χακαρονται!

Δημοσ.

δηλαδή να το πάρω η να περιμένω??

α και όταν λες (εξαρτηματακι...)σε ευρό πόσο???

αναλογως τι εξαρτηματακι χρειαζεται π.χ. απο 5€ εως 100€ που ειχε ενα ποστ πριν... αλλα παρτο. υπαρχουν και πολλα φτηνα παιχνιδια (π.χ. 10€) αλλα συνγθως αν κανεις update το firmware σε ενα "πειραγμενο" γινεται και ειναι και τσαμπα...

Δημοσ.

οκ θα πάω μάλλον την δευτέρα!

να ρωτήσω είδα ότι τα games του xbox είναι πάνω από 4,7 γίγα άρα τι δίσκο θέλω για να τα γράψω??

Δημοσ.

οκ θα πάω μάλλον την δευτέρα!

να ρωτήσω είδα ότι τα games του xbox είναι πάνω από 4,7 γίγα άρα τι δίσκο θέλω για να τα γράψω??

φιλε μου και με εναν 120αρι ή 250αρι μια χαρα εισαι...

Δημοσ.

όταν λες 120αρι η 250αρι τι εννοείς?? κάποιο ling για να καταλάβω!

ειτε 120gb ειτε 250gb και τα δυο θα κανουν την δουλεια τους...

Δημοσ.

Άλλα λέει ο ένας, άλλα καταλαβαίνει ο άλλος :)

Dual layer DVD δισκάκι θα πάρεις.

Και δεν χακάρονται όλα τα xbox ούτε όλα τα PS3. Αν πάρεις καινούργιο το παίζεις κορώνα-γράμματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...