Προς το περιεχόμενο

Αξίζει η όχι?

timos_som

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθήσετε με 1 απορία αξίζει να πάρω 1 από τα 2

1. http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=55276&selectedCategoryId=622

2. http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=56174&selectedCategoryId=422

η προτείνετε να περιμένω μέχρι να κυκλοφορήσει κάποια καινούργια κονσόλα και να συνεχίσω με το ps2+pc??

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η αντικειμενικότητα μου είναι κλάσεις ανώτερη από τη δικιά σας !!!^

Καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθήσετε με 1 απορία αξίζει να πάρω 1 από τα 2

1. http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=55276&selectedCategoryId=622

2. http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=56174&selectedCategoryId=422

η προτείνετε να περιμένω μέχρι να κυκλοφορήσει κάποια καινούργια κονσόλα και να συνεχίσω με το ps2+pc??

η επόμενη κονσόλα θα είναι το Wii U που θα βγει κάπου σε ένα χρόνο (?) & το φορητό PS Vita κάπου στο τέλος του χρόνου και θα κοστίζει 250-300 ευρώ ανάλογα με την έκδοση.

Για τα link θα σου πω απλά αυτό που είπα και σε ένα άλλο thread. Το 360 φαίνεται φθηνό αλλά σκέψου +50 ευρό το χρόνο για online και το συγκεκριμένο στο link έχει μόλις 4 GB σκληρό ενώ το PS3 160 GB. Οπότε σκέψου + ευρώ για σκληρό.

Το 360 το μόνο μέλλον που φαίνεται να έχει είναι το kinect (σκέψου +ευρώ) ενώ η Sony φαίνεται αρκετά διατεθειμένη να υποστηρίζει το ps3 για αρκετό καιρό ακόμα. “PlayStation 3 is really just hitting its stride

Για πες τι παιχνίδια παίζεις στο PS2

Δημοσ.

Παράγοντες που θα σε βοηθήσουν:

1) Να πάρεις ότι έχουν οι φίλοι σου, γιατί το σημαντικότερο συνήθως είναι η παρέα.

2) Αν δε σε ενδιαφέρει η παρέα, ή δεν έχεις φίλους με κονσόλα, τότε πάρε X-Box γιατί είναι πολύ πιο οικονομικό και αρκετά πιο φιλικό στον gamer. Στα παιχνίδια, γραφικά κτλ οι διαφορές με το PS3 είναι μηδαμινές. Σε κάποια το ένα είναι καλύτερο και σε κάποια το άλλο, και μιλάμε για διαφορές που απασχολούν μόνο τα fanboys. Επίσης το xbox έχει το θετικό του kinect, το οποίο είναι εντελώς next-gen gaming, κάτι που δεν έχει το PS3. Κι αν ακόμα κι αν δε το θέλεις τώρα, μπορεί να το θελήσεις αργότερα.

3) Αν δεν σε απασχολούν τα χρήματα ούτε τίποτε άλλο, περίμενε να βγουν νέες κονσόλες του χρόνου και βλέπεις.

Δημοσ.

εγώ σκεφτόμουν να πάρω 1 από τις 2 κονσόλες αλλά φοβόμουν μήπως πάρω πχ το ps3 και σε κάνα εξάμηνο βγει το ps4!!!

αν τελικά αποφασίσω να πάρω xbox αυτό φλασάρετε??

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=56174&selectedCategoryId=422

δηλαδή θέλω να παίζει τα αντίγραφα οχι απο τον σκληρό γιατί άκουσα ότι μερικά xbox δεν φλασάροντε!!

Δημοσ.

Για PS4 περιμενε πολυ ακομα...Εχει ψωμια ακομα...Τωρα το οτι το PS3 ειναι κλασεις ανωτερο,απλα ασχολιαστο.Η αληθεια ειναι οτι τα καινουρια 360 δεν φλασαρονται.Τουλαχιστον οχι ακομα.Θα σου προτεινα να δεις ποια ειναι τα παιχνιδια που σου αρεσουν περισσοτερο απο καθε κονσολα και να κρινεις μονος σου ποια σου κανει κλικ.Το καθενα απο τα 2 εχει και τα καλα του εχει και τα κακα του.Ενας παραγοντας παντως ειναι και το κοστος.

Δημοσ.

Για PS4 περιμενε πολυ ακομα...Εχει ψωμια ακομα...Τωρα το οτι το PS3 ειναι κλασεις ανωτερο,απλα ασχολιαστο.Η αληθεια ειναι οτι τα καινουρια 360 δεν φλασαρονται.Τουλαχιστον οχι ακομα.Θα σου προτεινα να δεις ποια ειναι τα παιχνιδια που σου αρεσουν περισσοτερο απο καθε κονσολα και να κρινεις μονος σου ποια σου κανει κλικ.Το καθενα απο τα 2 εχει και τα καλα του εχει και τα κακα του.Ενας παραγοντας παντως ειναι και το κοστος.

σχεδον ολα τα παιχνιδια του ενος ειναι και για το αλλο. εγω θα προτεινα xbox διοτι ειναι πιο καινοτομικο και στο ps3 εισαι πολυ περιορισμενος... κατα τ'αλα το ιδιο ειναι...

Δημοσ.
εγω θα προτεινα xbox διοτι ειναι πιο καινοτομικο και στο ps3 εισαι πολυ περιορισμενος...

βραβείο "αντικειμενική & τεκμηριωμένη απάντηση" 2011

Δημοσ.

σχεδον ολα τα παιχνιδια του ενος ειναι και για το αλλο. εγω θα προτεινα xbox διοτι ειναι πιο καινοτομικο και στο ps3 εισαι πολυ περιορισμενος... κατα τ'αλα το ιδιο ειναι...

Είσαι περιορισμένος σε ποιον τομέα?

Δημοσ.

βραβείο "αντικειμενική & τεκμηριωμένη απάντηση" 2011

Ευχαριστω,

το αφιερωνω σε ολους εσας που με ψηφίσατε μεσω του ινσομνια, και θα ηθελα να ευχαριστήσω την μητερα μου, τον πατερα μου, τους θειους και τις θειες μου και ολο το υπολοιπο σοι μου!

ευχαριστω...

σου λεει κατι η αφαιρεση του "Other OS";

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 19 Ιουνίου 2011 - Μη επιτρεπτή φρασεολογία
Κρυμμένο από parsifal, 19 Ιουνίου 2011 - Μη επιτρεπτή φρασεολογία

^δες εδώ

εγω θα προτεινα xbox διοτι ειναι πιο καινοτομικο και στο ps3 εισαι πολυ περιορισμενος...

σου λεει κατι η αφαιρεση του "Other OS";

ρε μ@λάκες του πούστ$ δηλαδή μερικές φορές, ξοδεύουμε χρόνο για να ερχόμαστε εδώ να κάνουμε μια συζήτηση. αν μ@λ@κιζόματε συνέχεια με π@παριές τύπου παοκ αεκ λες και πάμε να παινέψουμε τη δική μας ομάδα τι στον πούτ$0 δηλαδή. σεβαστείτε λίγο το χρόνο που αφιερώνουμε και σκεφτείτε για ένα γ@μημένο δευτερόλεπτο πριν πείτε τη μ@λακία σας. οκ, είσαι πίσω από ένα γ@μημένο keyboard αλλά σκέψου λίγο τον μ@λάκα που πάει να σε διαβάσει. μην τη γαμάμε τη συζήτηση που το κ0λ0 δηλαδή

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 19 Ιουνίου 2011 - Απάντηση σε σβησμένο μήνυμα
Κρυμμένο από parsifal, 19 Ιουνίου 2011 - Απάντηση σε σβησμένο μήνυμα

^δες εδώ

ρε μ@λάκες του πούστ$ δηλαδή μερικές φορές, ξοδεύουμε χρόνο για να ερχόμαστε εδώ να κάνουμε μια συζήτηση. αν μ@λ@κιζόματε συνέχεια με π@παριές τύπου παοκ αεκ λες και πάμε να παινέψουμε τη δική μας ομάδα τι στον πούτ$0 δηλαδή. σεβαστείτε λίγο το χρόνο που αφιερώνουμε και σκεφτείτε για ένα γ@μημένο δευτερόλεπτο πριν πείτε τη μ@λακία σας. οκ, είσαι πίσω από ένα γ@μημένο keyboard μην τη γαμάμε τη συζήτηση που το κ0λ0 δηλαδή

φιλε μου καταρχας μαθε να εκφραζεσαι με ευπρεπη τροπο. υστερα να ξερεις πως εμεις του προτειναμε αυτο που πιστευουμε οτι ειναι το καλυτερο, ασχετα αν υστερα επεσε μια ερωτηση που απαντησα...τωρα αν τραβας κανα ζορι να ξερεις πως κανεις δεν σε αναγκαζει να απαντησεις σε ενα ποστ ή ενα τοπικ. και απο τη στιγμη που ειπες:

αλλά σκέψου λίγο τον μ@λάκα που πάει να σε διαβάσει.

να ξερεις πως εισαι (με βαση αυτα που ειπες) εις τριπλουν μ@λ@κ@ς και πως κανεις δεν σε αναγκαζει να διαβασεις τα ποστ μας. το παιδι ανοιξε αυτο το τοπικ για να του πουμε τις αποψεις μας, τωρα αν εσυ εχεις προβλημα με τις αντιθετες αποψεις ειναι δικο σου θεμα.

φιλικα παντα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...