Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για παιχνίδι επιβίωσης

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω ένα παιχνίδι επιβίωσης που να μην έχει σχέση με zombies , τέρατα κλπ αλλα να έχει σκοπό να χτίσεις σπίτι να βρείς φαγητό κλπ. Έχω παίξει το minecraft και μου άρεσε αλλα θέλω κάτι που να μην έχει zombies κλπ. Ξέρετε κάποιο ? Επίσης θα ήταν ωραίο αν υπήρχε κάποιο παιχνίδι επιβίωσης που να είσαι στην ζούγκλα η σε προϊστορική εποχή. Έψαξα στο google αλλα μου βγάζει κάτι άκυρα flash games , ίσως δεν ψάχνω σωστά. :mellow:

Οποιος ξέρει help plz. Thanks.

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω ένα παιχνίδι επιβίωσης που να μην έχει σχέση με zombies , τέρατα κλπ αλλα να έχει σκοπό να χτίσεις σπίτι να βρείς φαγητό κλπ. Έχω παίξει το minecraft και μου άρεσε αλλα θέλω κάτι που να μην έχει zombies κλπ. Ξέρετε κάποιο ? Επίσης θα ήταν ωραίο αν υπήρχε κάποιο παιχνίδι επιβίωσης που να είσαι στην ζούγκλα η σε προϊστορική εποχή. Έψαξα στο google αλλα μου βγάζει κάτι άκυρα flash games , ίσως δεν ψάχνω σωστά. :mellow:

Οποιος ξέρει help plz. Thanks.

spore εχεις δοκιμασει; στην αρχη ειναι λιγο βλακεια αλλα μετα γινεται τελειο, επισης δοκιμασε και sims!

Δημοσ.

spore εχεις δοκιμασει; στην αρχη ειναι λιγο βλακεια αλλα μετα γινεται τελειο, επισης δοκιμασε και sims!

Τα έχω παίξει και τα δυο :mellow:

Δημοσ.

βγες εξω απο το πισι και δες γυρω σου ειναι και 3d εχει τρομερα γραφικα και γενικα ειναι οτι καλητερο.αλλα ειναι πολυ δυσκολο.γραψε στο γουγλη ζωη θα σου το βγαλει

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος που θα πεταχτεί σαν την π@ρδή να πει την εξυπνάδα του.Λες και αν κάποιος ψάχνει ένα παιχνίδι δεν έχει ζωή και τέτοια.Και τέλος πάντων τί σχέση έχει αυτό με το θέμα;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος που θα πεταχτεί σαν την π@ρδή να πει την εξυπνάδα του.Λες και αν κάποιος ψάχνει ένα παιχνίδι δεν έχει ζωή και τέτοια.Και τέλος πάντων τί σχέση έχει αυτό με το θέμα;

εαν παει για μενα α)δεν ειπα οτι δεν εχει ζωη β)ευχαριστω που αποδεχεσε την εξυπναδα μου γ)ειμαι ζαντα μην δινεις σημασια.

back on topic.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις , θα τα κοιτάξω αυτά που προτείνεται , αν ξέρετε και κάποιο άλλο πείτε μου. thanks.

Αυτά τα βγές έξω από το pc κλπ δεν θα τα σχολιάσω γιατί είναι αστεία. :rolleyes:

Δημοσ.

Αυτά τα βγές έξω από το pc κλπ δεν θα τα σχολιάσω γιατί είναι αστεία. :rolleyes:

Σαφως και αστιευεται το παιδι!Μη τα περνετε ολα της μετρητης!

Ο χαβαλες στην κατασταση μας,βοηθαει αρκετα! B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...