Προς το περιεχόμενο

AMD ή ΙΝΤΕL για Gaming Pc στα 600 ευρω ???

shinigami

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δευτερο lane πεφτει στο 4Χ με την δευτερη καρτα γραφικων που θελει να βαλει...Επισης γι αυτο προτεινα αυτο το τροφοδοτικο επειδη θελει να παει σε cf οποτε καλο ειναι απο 750w και πανω....

Δημοσ.

Drentas και εγω ειχα κοζαρει αυτην την μητρικη αλλα αλλα δυστηχως εχει 1 slot PCi Express x16 και εμεις θελουμε 2 γιατι θα παρει αλλη μια 6850. Vas κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου αλλα δεν μπορει να δωσει τοσα πολλα για μητρικη. Χαρη σε σε ολους εσας και με λιγο ψαξιμο κατεληξα στο παρακατω build :

MCI P67 G45 = 126

I5 2500k = 183

Corsair 650W TX V2 = 87

Corsair Vengeance 4GB DDR3 = 43

CoolerMaster Elite 430 = 45

=484

+ ιδια καρτα γραφικων Asus 6850 = 151

Τελικο ποσο : 635 !

Σιγουρα 35-50 (+μεταφορικα)max μπορει να δωσει παραπανω. Εγκρινετε λοιπον?? :)

Δημοσ.

Η διαφορά χ16 με το χ8 είναι πολυ μικρή πάντως, για του λόγου το αληθές με μονή κάρτα review1 , review2 και σε crossfire . Όσο για την λύση crossfire εγώ προτιμώ μία και δυνατή κάρτα από τις 2πλές και δυπύρηνες.

Δημοσ.

Χμμ αντε παλι σε σκεψεις :P δλδ μου λες οτι η μητρικη θα ειναι υπεραρκετη για να κανει την δουλεια μας?? με το θεμα καρτας γραφικων ειπαμε οτι δεν ειναι καλυτερα να παρει αλλη μια με 150 ευρω και να καλυτερες απο μια 570 πχ.. και οσο για τις 2χ6850 απλα δες benchmarks ;)

Δημοσ.

Τα benchmarks δεν αναφέρουν τίποτα για micro stuttering και για το ψάξιμο game profiles και τελευταίων driverσ για την σωστή χρήση και των 2 καρτών. Όσο για την μητρική για 15 ευρώ δεν τίθεται θέμα, δώστα και ας είναι μικρή η διαφορά σε επιδόσεις. Εγώ θα πρότεινα να δώσει την 6850 που έχει και ας τα χώσει να πάρει μία 6950 ή κάτι αντίστοιχο σε nvidia, και οι 2 θα είναι υπερ υπερ αρκετές για 1680*1050 ανάλυση..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...