shadowmann Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παιδιά προσπαθώ να βρω τους πιο καινούργιους drivers για την GPU του compaq 8710w που δεν έχουν πρόβλημα με random freezes. στο net που έψαχνα έγραφε ένας πως έβαλε τους τελευταίους που έχουν βγει (275.33) και δεν έχει πρόβλημα,τους δοκίμασα και έπαιρνα μαύρη οθόνη μετά από μέτρια χρήση. (για όσους δεν ξέρουν το συγκεκριμένο πρόβλημα ο υπολογιστής freezari μονο σε μέτρια χρήση,σε idle και full load δεν έχει πρόβλημα.) επίσης δοκίμασα τους 261.28 και πάλι τα ίδια.. αυτή τι στιγμή είμαι με τους 186.24 και προς το παρόν δεν έχω αντιμετώπιση πρόβλημα.
SPANK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Περίεργο μήπως υπάρχει θέμα με θερμοκρασίες ? Για τρέξε το hwmonitor να δούμε. Επίσης μιλάμε για 7 η xp ?
shadowmann Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 windows 7 έχει πάνω ,ξέχασα να το αναφέρω =( όπως είπα και στο πρώτο post από ότι είδα στο net το έχουν και άλλοι το πρόβλημα και είναι θέμα τον driver. σε idle και σε full load δεν έχει πρόβλημα,όταν όμως έχω τον browser με 4-5 tabs το κάνει. με τους driver που έβαλα τώρα (186.24) δεν έχω πρόβλημα απλά ψάχνω να βρω τους πιο πρόσφατους με τους οποιους δεν θα έχω πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.