NiKoS WSN Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Έκανα μία βλακειούλα σε ένα laptop και μου είπαν ότι πρέπει να πάω να αλλάξω μήτρα (πέρα από το ότι αρχικά δεν ήξερα τι ήταν και όπως μου το έγραψε νόμιζα... και πήγα να τον βρίσω). Όμως εγώ δεν κατάλαβα τι είναι αυτό γιατί τον ρώτησα τη είναι αυτό και μου έλεγε άλλα αντί άλλων. Μήπως είναι μητρική;
Dbzakias2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Έκανα μία βλακειούλα σε ένα laptop και μου είπαν ότι πρέπει να πάω να αλλάξω μήτρα (πέρα από το ότι αρχικά δεν ήξερα τι ήταν και όπως μου το έγραψε νόμιζα... και πήγα να τον βρίσω). Όμως εγώ δεν κατάλαβα τι είναι αυτό γιατί τον ρώτησα τη είναι αυτό και μου έλεγε άλλα αντί άλλων. Μήπως είναι μητρική; αλλαξε και ωοθήκες
NiKoS WSN Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 αλλαξε και ωοθήκες Μα έλεος και εγώ κάτι τέτοιο πήγα να του πω...
Giorgos09 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δε ντρεπομαστε λιγο? Ειναι τιτλος αυτος για θεμα? Μα σε πιο site βρισκομαστε τελος παντων? Παρακαλω τους mod να διορθωσουν το τιτλο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δε ντρεπομαστε λιγο? Ειναι τιτλος αυτος για θεμα? Μα σε πιο site βρισκομαστε τελος παντων? Παρακαλω τους mod να διορθωσουν το τιτλο. Πιο αμεση λυση θα ηταν αν εκανες report ομως...
alfas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δε ντρεπομαστε λιγο? Ειναι τιτλος αυτος για θεμα? Μα σε πιο site βρισκομαστε τελος παντων? Παρακαλω τους mod να διορθωσουν το τιτλο. Θέλω να πιστεύω πως δεν σοβαρολογείς πως παρεξηγήθηκες...
Giorgos09 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Θέλω να πιστεύω πως δεν σοβαρολογείς πως παρεξηγήθηκες...
caution Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Γιατί να παρεξηγηθεί; Μήτρα, δάχτυλο, κνήμη, αυχένας... are you going to ban me? Όσο για τον OP, μάλλον σε μητρική αναφερόταν και απλά είναι άσχετος^n
NiKoS WSN Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δε ντρεπομαστε λιγο? Ειναι τιτλος αυτος για θεμα? Μα σε πιο site βρισκομαστε τελος παντων? Παρακαλω τους mod να διορθωσουν το τιτλο. Μα φίλε μου θες να επισυνάψω το mail από το multirama; Δεν το έκανα για να κοροϊδεψω ή για να περάσει ή ώρα μου απλά για να μάθω τι έιναι Θέλω να πιστεύω πως δεν σοβαρολογείς πως παρεξηγήθηκες... Άμα μου στείλεις mail ότι έχει πρόβλημα το pc μου και εγώ σου απαντήσω φέρτω να σου αλλάξω του μ.... ... δεν θα παρεξηγιόσουν; Όσο για τον OP, μάλλον σε μητρική αναφερόταν και απλά είναι άσχετος^n 50 ευρώ μητρική; Δεν είναι λίγο πολύ φτηνή;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Για λαπτοπ ναι, παρα πολυ φτηνη. Γιατι ουσιαστικα καθε μοντελο εχει και "δικια του". (σχεδον).
caution Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Ναι - 50 ευρώ αυτοί θέλουν μόνο για την εργασία... μήπως είναι εντός εγγύησης μόνο για parts ξέρω γω...;
NiKoS WSN Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Ναι - 50 ευρώ αυτοί θέλουν μόνο για την εργασία... μήπως είναι εντός εγγύησης μόνο για parts ξέρω γω...; Ο τύπος μου είπε 50 ευρώ όλα μέσα....
Dbzakias2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Ο τύπος μου είπε 50 ευρώ όλα μέσα.... βαλε το e-mail που σου στειλανε υ.γ. μου λεει Απάντηση προς Μήτρα;;
NiKoS WSN Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 βαλε το e-mail που σου στειλανε υ.γ. μου λεει Απάντηση προς Μήτρα;; 1o Αξιότιμε πελάτη, Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών της MULTIRAMA. Σχετικά με το ερώτημα σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα πρέπει να γίνει εγκατάσταση της μήτρας που περιλαμβάνει τα 2 λειτουργικά. Εργοστασιακά το ΝΒ είχε εγκατεστημένη μήτρα με αυτό τον τρόπο, σε περιπτώσεις που διαγράψετε λειτουργικό η εγκατάσταση μπορεί να γίνει από κατάστημα μας, με χρέωση 45€. Να αναφέρω ότι η εγγύηση δεν καλύπτει λογισμικό. 2ο Αξιότιμε πελάτη, Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών της MULTIRAMA. Σχετικά με το ερώτημα σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα πρέπει να γίνει εγκατάσταση της μήτρας , αρχείο εγκατάστασης που περιλαμβάνει το profile του μηχανήματος με οδηγούς εγκατάστασης και 2 λειτουργικά, δεν υπάρχει δυνατότητα για άλλο λογισμικό. Η χρέωση που σας αναφέραμε είναι για την εγκατάσταση της μήτρας.-->Ωχχ τώρα που το ξαναβλέπω μήπως δεν περιλαμβάνει τιμή του εξαρτήματος;(αλλά είναι πρόγραμμα από ότι λέει όχι εξάρτημα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.