Cyberman444 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, Έχω ένα HP zd 8000 με κάρτα γραφικών ATI X600. Πρόσφατα, λόγω υπερβολικού ζήλου και παλαιότητας, η κάρτα γραφικών κάηκε... Το κόστος επισκευής είναι απαγορευτικό σε σχέση με την αγορά ενός νέου λαπτοπ. Σκέφτηκα όμως ότι (ίσως?) θα μπορούσα να προσθέσω μια εξωτερική κάρτα γραφικών και να επαναφέρω το λαπτοπ έτσι ώστε να μπορεί να είναι χρήσιμο για απλές εργασίες (web surfing, Office, Skype). Θα ήθελα την πρόταση σας αν αυτό είναι εφικτό και από που θα μπορούσα να προμηθευτώ μια κατάλληλη κάρτα. Ευχαριστώ
ninos30 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Είδες να πουλιέται κάτι τέτοιο εδώ και δεν το έχω πάρει χαμπάρι? Εξωτερικές κάρτες έχω ακούσει 1-2 αλλά τελικά δεν προχώρησε το όλο κόλπο. Πολύ ακριβές και χωρίς επιδόσεις. Μια τέτοια: ASUS XG Station. Αλλά δεν θα την βρεις. Τώρα κάτι τέτοιο δεν ξέρω πως παίζει: IOGEAR. Νομίζω ότι δουλεύει συμπληρωματικά στην βασική κάρτα, και δεν μπορεί να παίξει stand-alone Ψάξου κάνα ebay να φέρεις καμία και μετά σε κανα καλό ηλεκτρονικό να στην τοποθετήσει.
desun Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Εξωτερική κάρτα γραφικών Club 3D SenseVision USB2.0 σε HDMI CSV-2000H
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα