killez2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Εχω ενα προβλημα με το pc μου. Εκεί που είμαι συνδεδεμένος στο νετ και η ταχυτητα είναι στα φυσιολογίκα της περιπου 1,2 mb/s στο download ξαφνικά χωρίς να με πεταξεί από νετ με ριχνει την ταχύτητα στα 30 kb/s. Αρχικά νόμιζα ότι έφτεγαν τα windows 7, μετα εβαλα τα vista kai πάλι τιποτα, τα ίδια. Να σημειώσω οτι αυτο δεν συμβαινει με τους αλλους υπολογιστές στο σπίτι μου!Πλέον έχω απελπιστει δεν γινετέ τιποτα.Είχα σαν κάρτα ασύρματου δικτυού την belkin, thn αλλαξα μήπως ευθυνόταν αυτή με ενα usb της intellinet αλλά και πάλι τιποτά. δεν ξερω πλεον τι να κάνω? Βοηθηστε με, γιατι δεν εχω τα χρήματα να πάω σε τεχνικό! cpu:intel E840 μητρική΄:G31 ram:4gb(3,25 σε χρήση) κάρτα γραφικών:ati radeon 4800
filip123go Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μιλάμε για download κατευθείαν απ το ιντερνετ η για torrent..?
killez2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μιλάμε για download κατευθείαν απ το ιντερνετ η για torrent..? APO RAPIDSHARE, γενικά από οτιδήποτε, ας πουμε εκεί που ακούω ραδιο online με σταματάει ενω με αλλα pc δεν συμβαίνει
TheELF Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Από την στιγμή που έχεις ΑΣΥΡΜΑΤΟ ιντερνέτ δεν μπορείς να έχεις σταθερή ταχύτητα το παραμικρό μπορεί να επηρεάσει την μετάδοση (κινητά και ασύρματα τηλέφωνα φούρνος μικροκυμάτων....ο γείτονας που φτερνίζεται) χωρίς να στάξεις λεφτά δεν μπορείς να κάνεις πολλά,βασικά μόνο να αλλάξεις κανάλι εκπομπής από το router σου μπας και δυναμώσει η σύνδεση.
TheELF Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Πειραματίσου με διάφορα κανάλια εξαρτάτε από το πόσα ασύρματα έχεις στην γειτονιά σου και που εκπέμπουν αν όλοι π.χ. είναι στο 11 και πας στο 6 όπου δεν έχει κανέναν θα έχεις καλύτερο σήμα αν και στο 6 είναι πολλοί δοκίμασε αλλού αν πουθενά δεν έχεις καλλίτερο σήμα πρέπει να πας σε καλύτερο router+δέκτη(έστω κεραίες) και ακόμα καλλίτερο να απλώσεις καλώδιο.
killez2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 παρολα αυτά δεν νομιζω να φτεει αυτο γιατι το pc ειναι στο ιδιο δωματιο με το router και απεχει περιπου 5 μέτρα. αρα κατι αλλο φτεει!
lexmark Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Κατέβασε τους πιο καινούργιους drivers από το site του usb stick σου, άλλαξε κανάλι που σου είπε και το ξωτικό μας, τοποθέτησε το router σου σε ένα πιο ψηλό σημείο ή πιο κοντά στο pc και μακριά από ασύρματα τηλέφωνα κτλ (πάλι όπως σου είπε το ξωτικό μας) και πες μας τα αποτελέσματα. Vista καινούργια εγκατάσταση; Παίζεις με το zero conf utility των windows στα ασύρματα ή με το προγραμματάκι της ασύρματης κάρτας σου αν είχε; Edit για διόρθωση βάση της παραπάνω απάντησης
killez2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Κατέβασε τους πιο καινούργιους drivers από το site του usb stick σου, άλλαξε κανάλι που σου είπε και το ξωτικό μας, τοποθέτησε το router σου σε ένα πιο ψηλό σημείο ή πιο κοντά στο pc και μακριά από ασύρματα τηλέφωνα κτλ (πάλι όπως σου είπε το ξωτικό μας) και πες μας τα αποτελέσματα. Vista καινούργια εγκατάσταση; Παίζεις με το zero conf utility των windows στα ασύρματα ή με το προγραμματάκι της ασύρματης κάρτας σου αν είχε; Edit για διόρθωση βάση της παραπάνω απάντησης ξανα έβαλα τa 7 τωρα μιας και δεν ειχαν αποτελεσμα τα vista αλλα γιατι να τα κανω ολα τα παραπάνω μιας και οι αλλοι υπολογυστες ασυρματα λειτουργουν καννονικα? συσκεκριμενα εχω αλλα δυο laptops!
lexmark Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Παράδειγμα: 2 laptops 3 smartphones όλα στο ίδιο δωμάτιο και να παίζει μόνο το ένα laptop ασύρματα. Στην γύρω περιοχή να υπάρχουν άλλα 2 δίκτυα, με την ίδια ακριβώς ονομασία και με το ίδιο κανάλι/συχνότητα. Με το που άλλαξα κανάλι και όνομα στο SSID άρχισαν να παίζουν όλα απροβλημάτιστα. Σου έλυσα την απορία; Επίσης πολλά από τα utilities που έρχονται με τις ασύρματες κάρτες δεν παίζουν τίμια και άσε που είναι και δύσκολα στο να τα χειριστεί ένας μέτριος user. Το πιο απλό (και αυτό που κατά τη γνώμη μου δεν θα σου δημιουργήσει και τόσα πολλά προβλήματα είναι το utility των windows για τα ασύρματα). Για αυτό και σε ρώτησα αν παίζεις με το προγραμματάκι της ασύρματής σου αν είχε.
TheELF Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μπορεί τα laptop να έχουν καλλίτερα δεκτάκια και να μην επηρεάζονται τόσο το ότι είναι στο ίδιο δωμάτιο το router δεν έχει σημασία μπορεί μόλις ανάβει ο γείτονας ακριβώς από πάνω σου(κάτω σου δεξιά σου..... ) το δικό του router να σε «πατάει» και να μην έχει σήμα.
killez2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 oxi me to utilities των windows μισο να αλλαξω το καναλι ωραια το εβαλα channel 6 για να δουμε τι θα δουμε! λοιπον θα ενημερωσω σε αρκετη ωρα μεχρι να βγαλω τα συμπερασματα μεχρι στιγμης φαινετε να εχει αποτελεσμα τεσπα μεχρι να περασει η ωρα με τι ταχυτητα κατεβαζετε εσεις?
lexmark Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 τεσπα μεχρι να περασει η ωρα με τι ταχυτητα κατεβαζετε εσεις? Ε, εντάξει, εγώ έχω παρατηρήσει μια πτώση στην ταχύτητά μου γενικώς τον τελευταίο καιρό (με τον ΟΤΕ είμαι). Για να καταλάβεις, προχθές είχα κάνει μια μέτρηση με ένα speedtest site και μου έβγαλε το παρακάτω:
TheELF Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Ε, εντάξει, εγώ έχω παρατηρήσει μια πτώση στην ταχύτητά μου γενικώς τον τελευταίο καιρό (με τον ΟΤΕ είμαι). Για να καταλάβεις, προχθές είχα κάνει μια μέτρηση με ένα speedtest site και μου έβγαλε το παρακάτω: Παλιό φάϊκ-πόσερ Εσύ δεν είσαι με τον ΟΤΕ είσαι ο ΟΤΕ.
lexmark Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Παλιό φάϊκ-πόσερ Εσύ δεν είσαι με τον ΟΤΕ είσαι ο ΟΤΕ. Ε, μαααα! Δεν άντεξα με τις ερωτήσεις του TS: "ελάτε να τις μετρήσουμε όσο περιμένω" (τις ταχύτητές μας )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.