Προς το περιεχόμενο

Νέο PC για gaming και όχι μόνο

dimkorinthos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας παιδιά. Λοιπόν θέλω να αγοράσω ένα καινούριο pc γιατί αυτό που έχω δεν πάει άλλο (για την ακρίβεια δεν πάει πουθενά :P). Θέλω να το χρησιμοποιώ για να βλέπω ταινίες FULL HD. Επίσης να παίζω κανα παιχνιδάκι χωρίς να κολλάει καθόλου. Άμα ανοίγω 10 καρτέλες στον firefox δεν θέλω να κολλάει καθόλου. Ακόμα θέλω να έχει κάποια διάρκει το pc δηλαδή άμα παίξω το PES 2015 (όταν βγεί) να μην κολλάει ή κάποιο παιχνίδι τέλος πάντων που θα βγεί τότε. Τα χρήματα ίσως είναι λίγα αλλά πιστεύω μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα μηχάνημα με 600€ ή 650€. Επίσης θέλω και οθόνη για το pc. Καλό θα ήταν να το αγοράσω απο e-shop για να μην πληρώσω μεταφορικά ή κάποιο άλλο κατάστημα που δεν θα χρειαστεί να πληρώσω μεταροφικά.

Υ.Γ. Μην μου δώσετε LINKS για άλλα θέματα αλλά γράψτε μου τις προτάσεις σας.

Ευχαριστώ :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Που μένεις ;

Μπορείς να τον συνθέσεις μόνος σου ;

Δεν σου προτείνω με καμιά να το πάρεις από το eshop έχει πάρα πολύ λίγη ποικιλία από προϊόντα και ακούγετε ότι παει για κλείσιμο.

Ποια οθονη εχεις;

Δημοσ.

Μένω Κόρινθο και εδώ έχει κατάστημα e-shop. Ξέρω να συναρμολογώ αλλα δεν θέλω να μπλέξω περαιτέρω. Οθόνη θα πάρω καινούρια απλά ξέχασα να το γράψω πάνω.

Δημοσ.

Εντάξει, είναι ένα μικρό πρόβλημα γιατί σε τέτοιους καιρόυς δεν πρέπει να σπαταλάμε πολλά αλλά δεν πειράζει ραφαίλ. Δώς μου τις προτάσεις σου και βλέπουμε.

Δημοσ.

Ναι δεν διαφωνώ άλλα από το eshop θα φτιάξεις κάτι χειρότερο και ποιο ακριβό. Μην φανταστείς ότι βγαίνουν και πολλά.

Σε λίγο έρχεται και η σύνθεση

Δημοσ.

Καλύτερα έξω η οθόνη. Μια καλή οθόνη που να μην κουράζει τα μάτια θέλει 200€ οπότε η μονάδα θα βεί στα 400€ οπότε έξω η οθόνη απο τα 600€. ΣΤΑ 600€ ΜΟΝΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ. :-D :-D

Δημοσ.

Ωραία αφού είναι έξω η οθόνη δες τα παρακάτω .

Κατάστημα pc1 στην Αθήνα

ram:KINGSTON 1600mhz 4gb

psu:CORSAIR 500W

Σύνολο μαζί με τα μεταφορικά 106,93€ (5€ τα μεταφορικά )

Κατάστημα πλαίσιο αν έχει στην πόλη σου καλά είναι

case:CoolerMaster Elite 430

mobo:Gigabyte MB 990XA-UD3

Σύνολο μαζί με τα μεταφορικά 150,02€ (0€ τα μεταφορικά )

Κατάστημα vision studio στην Θεσσαλονίκη αν δεν θέλεις να τα πάρεις από εδω θα σου βρω άλλα καταστήματα απλώς βγαίνει ποιο φτηνά ακόμη και μαζί με τα μεταφορικά

gpu:ATI Radeon HD6870

cpu:AMD Phenom II X4 955

hdd:Samsung 1TB SpinPoint F3

dvd-rw:LG

ssd:OCZ 60GB Solid SLD3-25SAT3-

Σύνολο μαζί με τα μεταφορικά 451.05 € (6.27€ τα μεταφορικά )

Σύνολο όλα μαζί και με τα μεταφορικά:708.00€ αν δεν μπορεις να δοσεις ενα 50€ παραπανω θα κοψουμε απο τον ssd

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 22 Ιουνίου 2011 - Αγγελία
Κρυμμένο από parsifal, 22 Ιουνίου 2011 - Αγγελία

για λειτουργικό απευθύνσου σε έμενα μην πας να πληρώσεις κερατιάτικα...μπες στις αγγελίες μου για original 100%:)

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ ραφαίλ. Είναι λίγο ακριβά αλλά δεν πειράζει.

Σου είπα αν δεν μπορείς να δώσεις τα 50Ε παραπάνω θα βγάλουμε τον ssd

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 22 Ιουνίου 2011 - Αγγελία
Κρυμμένο από parsifal, 22 Ιουνίου 2011 - Αγγελία

Δεν πειράζει ραφαίλ. MetalripperSeller θα βάλω όταν πάρω τον υπολογιστή τα σπασμένα τα 7. Βέβαια είδα οτι τα πουλάς 6€ και δεν ξέρω αν όντως είναι γνήσια. Τέλος πάντων σε ευχαριστώ. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...