dewn735 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Εμένα απλά μου κάνει εντύπωση το θράσος τους που σου στένουν και κουτί με εφημερίδα μέσα. Δεν είναι θράσος, το κάνουνε προληπτικά για τη περίπτωση που γίνει η οποιαδήποτε καταγγελία: κρατάνε το κουπόνι της μεταφορικής οπότε μετά έχουν και απόδειξη ότι αυτοί έστειλαν το δέμα - έστω κι αν είχε μέσα άσχετα πράγματα
GR1337 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 τοσο καλα ε ? παντως ειναι απιστευτο με τη western union . δηλαδη να στελνεις ονομαστικα λεφτα με προτιμολογιο στα χερια σου και να σου στελνουν εφημερίδες στο κουτί και να μην μπορείς να τους κανει τιποτα. ειναι πραγματικα αίσχος. δηλαδή το κράτος τους αφήνει απατεώνες επίτηδες ελεύθερους ? δεν καταλαβαίνω. έχω στοιχεία οτι στο ατομο που εβαλα τα λεφτα με εκλεψε. δεν του κανουν τιποτα ? Σε κατάστημα που έχει τύχει να βρεθώ έχουν τοιχοκολλημένες ανακοινώσεις σχετικά με απάτες μέσω WU και φυσικά αναφέρουν οτι σαν εταιρεία δεν φέρουν καμία ευθύνη. Δε νομίζω ότι μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω.
ergidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Aν και σουκαναν την καρδια περιβολι εδω τα παιδια και με το δικιο τους βεβαια, , , εν τουτοις για προσπαθησε να παρεις το 1500αρι (μα τι παρηγγειλες αληθεια??)ως εξης δυο βηματα..1)Ειδοποιησε αμεσως με τις λεπτομερειες ολες,, το Αλιμπαμπα αποπου λες οτι βρηκες τον κινεζο που σου την εσκασε(διοτι και ο αλιμπαμπα εχει καποια ευθυνη) και2 παγενε και στην κινεζικη πρεσβειαεδω αθηνα με τις ιδιες λεπτομερειες παραμασχαλα,, και ρωτα τι μπορει να γινει.. Αλλα πραξε γρηγορα και ενημερωσε με τι απεγινε.. Καλη τυχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.