Odysseakis07 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Καλησπερα !!! Εχω καποια ερωτηματα... Εχω ενα ps3(FAT) 3,55 fw ... Το ερωτιμα μου ειναι το εξης : Επειδει το playstation μου εχει χαλασει το BlueRay driver. Αμα το κανω jb θα μπορω να παιξω κατεβασμενα παιχνιδια στο ps3 μου... Το ρωταω γιατι ολα video που εχω δει στο youtube λενε οτι πρεπει να εχεις καποιο Original Game mesa για να παιξεις. (Συγνωμη εαν εκανα το topic σε λαθος κατηγορια αλλα ειμαι νεος στο Forum)
panaras23 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Κάποια παίζουν αλλα όχι. Κάπου είχα μια λίστα με αυτα που παίζουν χωρίς δισκακι, αν την βρω θα στην δώσω.
Odysseakis07 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δηλ φιλε μου δν μπορω να παιξω ολα τα games αφου δν λειτουργει το Blue Ray ?
Bourdoulas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Όχι δεν μπορείς γιατί κάποια χρειάζονται δισκάκι για να παίξουν. Γιατί δεν αντικαθιστάς το blue ray drive; Αλήθεια πως χάλασε;
Odysseakis07 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Απλα σταματισε να διαβαζει Blu-ray ταινειες-παιχνιδια. Πηρα τηλεφωνο την Sony και μου ειπε οτι δινεις 150€ και σου δινει αλλη ανακατασκευασμενη κονσολα. Δεν εχω βρει καποιο αλλο καταστημα για να κανει service ps3 ...
karubas13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δεν θελουνε και ολα δισκακι ρε συ.εγω εχω βαλει μεσα 120 game και μονο καμια 15 αρια θελουν dvd για παιξουν....ps γιατι δεν αλλαζεις μονος σου το layser ; δεν ειναι τιποτα δυσκολο μην φοβασαι
SPANK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Είχα την ίδια συζήτηση με εναν φίλο χτες που του χάλασε το bluray, τελικά το πήγε στην sony έδωσε 150 euro του δώσανε ενα ανακατασκευασμένο fat φυσικά. Το θέμα ειναι οτι εχει παει αλλες 2 φορές στην sony γιατι του παρουσιάζανε προβλήματα και τα ανακατασκευασμένα μετα απο λίγο καιρό. Τελικά ακόμα βλαστημάει γιατι έδωσε 150 euro για ανακατασκευασμένα ps3 που έχουν προβλήματα και δεν έδινε λίγα ακόμα να πάρει ενα καινούργιο slim και να αποφύγει ολη αυτή την ταλαιπωρία.
Bourdoulas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Γενικότερα στη Sony Hellas είναι αλήτες με την πολιτική που ακολουθούν.
basilis5 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 εχεις δικιο αλλα την ιδια πολιτικη ακολουθουν διεθνως,μπες διαβασε στο official φορουμ.δυστυχως.
gherudos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Όποιος ενδιαφέρεται για νέο laser ή bluray drive ας μου στείλει πμ.
Odysseakis07 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Εχουμε κανενα καλο οδηγο πως θα το αλλαξω μονος μου το bluray,να δω στο περιπου πως γινετε ?
gherudos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Αν αλλάξεις το bluray drive είναι plug n play, απλά βγάζεις το ribbon και το ρεύμα και τα συνδέεις στο νέο bluray drive. Αν θέλεις να αλλάξεις το laser είναι λιγάκι φασαρία και υπάρχει περίπτωση να χαλάσεις κανένα σένσορα ή να μη λειτουργεί σωστά αν δεν φτιάξεις ακριβώς τον μηχανισμό μέσα. Υπάρχουν βέβαια πολλά βίντεο στο youtube, δές τα και αν έχεις κάποια απορία εδώ είμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.