Hugo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Οπως λεει και ο τίτλος ενδιαφερομαι για αγορα νεου monitor για το pc. Αυτη την στιγμη εχω την Samsung t220 . Δινω μεχρι 220-240ευρω. Ξερω για την Dell u2311h και την εχω υπ'οψην. Αλλα η LG IPS231P-BN τι λεει? την εχει πάρει κανείς?? Ο οθονη προοριζεται για γενικη χρηση pc και κυρίως ταινίες. Με μια γρηγορη ματια ειδα οτι λενε οτι εχουν το ιδιο panel με διαφορα οτι η lg δεν εχει usb και mini display port αλλα εχει LED Βacklight. Αξίζει η αλλαγή της t220 με αυτην? Λεω μηπως με την Led η εικόνα ειναι ποιο ζωντάνη ασχετα αν δεν θα εχω απολυτο μαυρο. Οταν λεω ζωντανή δεν ξερω αμα προσεξε κανείς εικόνα παλιας crt τηλεόρασης και σημερινές lcd, η κινηση στης ταινιες φενετε πολυ ζωντανη σε σημειο που αρχικα ψιλοζαλιζεσε. Δεν ξερω αν ειναι το μονιτορ ή η τεχνολογια led η κατι αλλο που δινει αυτη την ζωντανη κινηση.
mainboardER Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 to e-ips panel της u2311h τι μειονεκτηματα εχει σε σχεση με τα ακριβοτερα ips panels;
Asta_na_Pane Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Την T220 της Samsung είχα και εγώ και την έχω εδώ και καιρό αλλάξει με (2 κιόλας) Dell U2311h. Πολύ ικανοποιημένος. Εργαλεία. Για την LG δεν ξέρω πως πάει σε σύγκριση.
FaRMaKhs Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Dell all the way Ασε που εχεις και το σερβις μετα εγγυροτατο ..αυτο που το πας
yiannis_1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Πάρε την 2311Η της Dell που η τιμή της είναι σαν να παίρνεις απλή 23άρα για αρχή και αν δε σε καλύπτει βλέπουμε. Εχει τα κλασικά θεματάκια που εχουν οι ips (tint-bleeding) αλλά απο απλή TΝ απέχει αρκετά...
Hugo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 χαχα καλα τοσο συντριπτική ειναι αυτη η Dell? To mysystem βλεπω την εχει 192 ευρω. Μενω θεσσαλονικη ομως οποτε παει +22,5ευρω σωστα? 215 δηλαδη. Παω να δω απο κοντα την Lg σημερα αλλα μαλλον θα παραγγειλω την Dell. H παραγγελια απο mysystem ερχετε στο σπιτι? Υπαρχει και στο visionstudio 218 αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι. Αυτο με την ζωντάνια της εικόνας στις lcd τηλεοράσης τελικά που οφειλετε? στην 1900χ αναλυση? στο πανελ?
papaniki Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 χαχα καλα τοσο συντριπτική ειναι αυτη η Dell? To mysystem βλεπω την εχει 192 ευρω. Μενω θεσσαλονικη ομως οποτε παει +22,5ευρω σωστα? 215 δηλαδη. Παω να δω απο κοντα την Lg σημερα αλλα μαλλον θα παραγγειλω την Dell. H παραγγελια απο mysystem ερχετε στο σπιτι? Υπαρχει και στο visionstudio 218 αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι. Αυτο με την ζωντάνια της εικόνας στις lcd τηλεοράσης τελικά που οφειλετε? στην 1900χ αναλυση? στο πανελ? Μπορείς και με λιγότερα έξοδα αποστολής..νομίζω με 6ευρώ σου τη στέλνουν με απλή μεταφορική! Είμαι Πάτρα και τους είχα στείλει mail στην MSystems γιαυτό το αναφέρω. Εγώ τελικά δεν την πήρα γιατί δεν υπάρχουν χρήματα αυτή τη στιγμή.. Όσο για το φίλο που ρωτάει για την LG δεν την έχω δοκιμάσει αλλα λογικά καλή θα είναι..η dell πάντως δεν ειναι glossy..απλά στο αναφέρω μήπως πέσεις απο τα σύννεφα μολις τη δεις.Για μένα πλεονέκτημα αυτό καθώς τη θέλω περισσότερο για προγραμματισμό και πολύωρη εργασία μπροστά της. (το glossy δεν κουράζει πολυ γενικά..μόνο οταν έχει πολύ φως στο δωμάτιο κουράζει) Αυτά..
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 χαχα καλα τοσο συντριπτική ειναι αυτη η Dell? To mysystem βλεπω την εχει 192 ευρω. Μενω θεσσαλονικη ομως οποτε παει +22,5ευρω σωστα? 215 δηλαδη. Παω να δω απο κοντα την Lg σημερα αλλα μαλλον θα παραγγειλω την Dell. H παραγγελια απο mysystem ερχετε στο σπιτι? Υπαρχει και στο visionstudio 218 αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι. Αυτο με την ζωντάνια της εικόνας στις lcd τηλεοράσης τελικά που οφειλετε? στην 1900χ αναλυση? στο πανελ? φιλος μου την πηρε απο Msystems και του την στειλανε ρεθυμνο με 4 ευρω ps την εχει προσφορα 178. ΠΑΡΤΗΝ
Hugo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Λοιπον πηγα ειδα την LG. Την ειχαν να παιζει video απο games και δεν μπορω να πω οτι εκανε μπαμ απο μακρια.(κατι πιξελιασμενα trailer βιντεο απο metal gear και nascar). Τους ειπα και βαλαν μετα βιντεο κανονικο για να δω εικονα.(βαλαν το προεγγατεστημενο των windows 7) Ηταν μεσα σε αλλες LED κατα 90% (ολα τα ταμπελακια Led λεγαν) οπου οι περισοτερες απο αυτες ειχαν τα υπερβολικα χρωματα (ειδικα κοκκινο) οπως εχει η Samsung μου.Την πειραξα και ειδα οτι ειχε Φωτεινοτητα 50 ενω οι αλλες διπλα 100!! Στην σκηνή με τον καστορα που μασουλαει ξεχωριζε γιατι η εικόνα της ειχε πολύ λεπτομερια και ζωντανια σε σχεση με ολες τις αλλες διπλανες. Οταν πηγα σε πλαγια θεση ναι ηταν η μόνη που ειχε τα χρωματα αναλιοτα ,ολες ,μα ολες οι υπολοιπες οθονες θολωσαν και κιτρινισαν τα χρωματα απο τα πλαγια. Βασικα αυτο που μου έκανε εντυπωση ηταν οτι τα ασπρα συννεφα ηταν ασπρα ενω σε κατι αλλες κιτρινιζαν λιγο ακομα και απο ευθεια. Ξεχασα να ρωτισω τι παιζει με την εγγυηση. 2 χρονια ή 1. Φανταζομαι tint-bleeding αφου ειναι ips παιζει να εχει και αυτη ετσι? αν και δεν με πειραζει τα εχω ειδη και με την Samsung μου.Σε απολυτο μαυρο σε ολη την οθονη, στο πανω και κατω μερος το μαυρο ειναι φενεται ξεθωριασμενο.καλα εκει που κανει επαφη το καδρο της οθονης με το πανελ ειναι γκρι τελειως. Δεν ξερω αν ειναι για γέλια αλλα οταν ειπα και αυτη led δεν ειναι? γιατι δεν το γραφει στο ταμπελακι ο υπαλληλος ειπε οχι δεν ειναι. και πιανει λεω 5.000.000 δυναμικη αντιθεση (αυτο το εγραφε...) χωρις led backlight? εκει δεν απαντησε.
mainboardER Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 ps την εχει προσφορα 178. ΠΑΡΤΗΝ πωσο κρατανε αυτες οι μαμοπροσφορες του msystems γαμοτο
benign Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 χαχα καλα τοσο συντριπτική ειναι αυτη η Dell? To mysystem βλεπω την εχει 192 ευρω. Επειδη την εχω δει και συγκρινει με δυο αλλες μαρκες που εχω χρησιμοποιησει και χρησιμοποιω συγκεκριμενα την IIiyama και την Eizo,στην τιμη της ειναι ευκαιρια,αλλα οι αλλες δυο μαρκες που ανεφερα,παντα προσωπικα ,ειναι καλυτερες.Η Eizo ειναι πολυ ακριβη, αλλα βρισκεις και με 350 ευρω περιπου στις 22 ιντσες , επειδη αγοραζει κανεις οθονη μια φορα στα 3 χρονια ισως το κοστος να μην ειναι απαγορευτικο.Και οι Iiyama για μενα σκιζουν και ειναι φτηνοτερες απο τις Eizo.Και τις δυο μαρκες τις εχει το visionstudio.
efo355 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Επειδη την εχω δει και συγκρινει με δυο αλλες μαρκες που εχω χρησιμοποιησει και χρησιμοποιω συγκεκριμενα την IIiyama και την Eizo,στην τιμη της ειναι ευκαιρια,αλλα οι αλλες δυο μαρκες που ανεφερα,παντα προσωπικα ,ειναι καλυτερες.Η Eizo ειναι πολυ ακριβη, αλλα βρισκεις και με 350 ευρω περιπου στις 22 ιντσες , επειδη αγοραζει κανεις οθονη μια φορα στα 3 χρονια ισως το κοστος να μην ειναι απαγορευτικο.Και οι Iiyama για μενα σκιζουν και ειναι φτηνοτερες απο τις Eizo.Και τις δυο μαρκες τις εχει το visionstudio. Γιατί αγοράζεις οθόνη κάθε τρία χρόνια;
benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Γιατί αγοράζεις οθόνη κάθε τρία χρόνια; Γιατι τοτε πλησιαζει η ληξη της εγγυησης και στατιστικα αρχιζουν να εμφανιζονται σιγα,σιγα, προβληματα.Επισης καθε 2-3 χρονια βγαινουν πολυ καλυτερες TFT σε καλυτερες τιμες,οποτε με την μεταπωληση κοβω λιγο απο το κοστος της καινουργιας.
Dosas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Πάντως οι dell φοράνε συνήθως LG panels, απλά προσφέρουν καλύτερο after sales support.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.