Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για 6950

kss207rc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πανω κατω στα 210 σκεφτομαι να δωσω την δικια μου και αν δεν κανω λαθος η asus πρεπει να εχει 245.

Ναι περιπου ετσι ακουγετε ενταξει οχι τοσο εντονα για ο τυπος στο βιντεο εχει την καμερα διπλα αλλα πανω κατω ναι.

Δημοσ.

Αν το fanaki βρίσκεται διαρκώς στο 70-80% για να κρατάει την κάρτα στους 55-65 βαθμούς υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα? Γιατί έχω πάει την 9800 gtx 675->750 και έχω ακόμα το fanaki στο auto... Να κάνω profile για Manual και να το αφήσω π.χ στο 60%?

Δημοσ.

Οχι δεν εχει καποιο προβλημα.Το πως θα δουλευει εξαρτατε απο τις δικες σου προτιμησεις,δηλαδη αν στο auto σε ενοχλει ο θορυβος μπορεις να κανεις ενα προφιλ να δουλευιε λιγο ποιο ησυχα.

Δημοσ.

Καλύτερα θα ήταν να βάλεις ηχομόνωση στο κουτί σου παρά να αλλάξεις σε 6950 που ουσιαστικά θα σου αποδίδει πάνω κάτω το ίδιο με την κάρτα που έχεις.

Εκτός και αν κάνεις την αλλαγή τζάμπα.

Μόνο έτσι λέει, αλλιώς πετάς λεφτά.

Υπόψην και οι 6950/6970 ακούγονται αρκετά από το 60% και πάνω του ανεμιστήρα.

Δημοσ.

Αναφερεσε σε reference καρτες?Εμενα μια 6950 με ενδιαφερει μονο η οποια ειναι η asus directcu ii 2gb και λογο της ψυκτρας που εχει πιστευω θα ειναι αισθητα ποιο ησυχη απο την hawk μου.Οσο για της επιδοσης το ξερω πανω κατω οτι ειναι ιδιες και δεν με νοιαζει και καθολου να παρω κατι ποιο γρηγορο απλα θελω να παρω κατι ησυχο ξοδευοντας το πολυ 50+.Και η μονωση δεν θα κανει τιποτα ισα ισα που θα ανεβασει της θερμοκρασιες στο κουτι.

Δημοσ.

Κακως εφυγα απο της ati,amd πλεον,εγω αυτο καταλαβα :-D Γενικα εσεις που εχετε τις 6950 πως τα πανε απο θορυβο,ταχυτητες ανεμηστηρα και θερμοκρασιες;Το ξερω ειναι σχετικο αυτο που ρωταω αλλα μια γενικη εικονα δεν βλαπτει.

Δημοσ.

Ε κοιτα,τωρα που καλοκαιριασε,τις ανεβαζει τις στροφουλες της και τον θορυβο της σε games.

Και εχω ρυθμισει εγω προσωπικα το fan με το msi.αλλα θα μου πεις,εμεις τις εχουμε κανει 6970...

Δημοσ.

Ε ναι το καλοκαιρι ετσι ειναι.Περσι το καλοκαιρι θυμαμαι η vapor-x που ειχα ειχε φτασει μεχρι 76 βαθμους ενω συνηθως δεν πηγαινε πανω απο 68 αλλα δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο.Εγω μενω και αρκετα βορεια οποτε δεν εχω και τοσο μεγαλο προβλημα.Οποτε με βλεπω μεσα στις επομενες μερες να παιρνω την 6950.

Δημοσ.

Δεν θελω να μπω σε αυτη την διαδικασια μην γινει καμια στραβη καει και μετα δεν εχει και εγγυηση οχι τιποτα αλλο.Γενικα προτιμο non reference με καλες ψυκτρες.

Δημοσ.

Καλα δεν υπαρχει αυτο που λες.αυτες που ξεκλειδωνουν εχουν διακοπτακι επανω για να εχεις το κανονικο το Bios αμα πας να κανεις καμια στραβη.απλα το γυρνας και γινονται ολα οπως πριν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...