SOTHRHS9 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν,οτι αν υπαρχει ασυμβατοτητα τοτε,η μνημη θα υποχωρουσε αν δηλαδη μου λεει η συχνοτητα ειναι 1400 και η μνημη στα 1600 τοτε θα κατεβαινε η μνημη στα 1400. Και εμφανιστηκε πεπεισμενος κιολας και ωρυοταν,οτι αποκλειεται να βρισκεται εκει το προβλημα. Τωρα για να μην σε κουραζω και εσενα αλλο,μιας και ξεμπερδεψες με το δικο σου, εσυ το πηγες τελικα εκει και το εφτιαξες ή τις αλλαξες μονος σου? Γιατι τους ειπα οτι συνεβη το ιδιο με καποιον αλλο και μου ειπαν, αποκλειεται,ποιος ειναι αυτος?
kkostas77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Είναι αστείο .Να τους πεις να πάρουν τηλέφωνο στο κατάστημα της Κηφισιάς και να ρωτησουν τι έκαναν εκει οταν εμφανιστηκε πελατης με πάγωμα στο πισι.. Με το που άλλαξα τις μνήμες το πρόβλημα σταμάτησε. Πες τους οτι απλά απαιτείς αλλαγή στις μνήμες. Εγω μετά απο επικοινωνία με τον τεχνικό που κοιταξε για 3η φορά το πισι και δε βρηκε προβλημα, του ειπα τουλάχιστον ας δοκιμάσουμε αλλαγη στις μνήμες. Εκει ένας πωλητής μου ειπε να δοκιμάσουμε να τρέξουμε σε διαφορετική συχνοτητα. Ηταν 100% σιγουρος οτι έφταιγε αυτο και εν τέλη αυτό ηταν! Εβγαλα μονος μου τις μνημες, ειχα τη συσκευασία τους τις πήγα εκει και απλά ζητησα αλλαγη οπως ειχαμε συννενοηθεί. Τους ειπα μάλιστα οτι αν δεν ειναι και οι μνήμες το προβλημα τοτε θα το πάω σε εξωτερικο τεχνικο, θα τον πληρωσω και οταν βρει τι έχει θα τους το ξαναφέρω. Αλλά δε χρειάστηκε. Σωτηρη εδώ ειμαι, και θα φτιάξεις και το δικό σου. Και παρακαλώ οσα παιδιά ειναι τεχνικοί ας μπουν στο κοπο να κάνουν μια μικρη ανασκοπηση του θέματος να προτινουν κάτι.... Υ.Γ-Επαναλαμβάνω οτι τα παιδιά στο Πλαίσιο ήταν εξυπηρετικότατα αλλά με δική μου επιμονή βρέθηκε η λύση και φυσικά με τη συνεργασία τους.
SOTHRHS9 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ναι,δεν νομιζω να μου πει οχι,γιατι προχθες που ξαναπηρα τηλεφωνο και μιλησα με τον αλλον τεχνικο του καταστηματος(Μαγουλας),αυτον που το ειχε ελεγξει κιολας και ενω ειχα καταληξει να αλλαξω μητρικη,οταν του ειπα λοιπον(για μητρικη),μου ειπε οτι θα την αλλαξει εστω και δοκιμαστικα,αφου δυο φορες που το ελεγξε αυτος,δεν ειχε βρει τι ειναι. Απλα ο πιτσιρικος που μιλησα το πρωι,ηταν επιμονος πολυ και με θυμωσε. Τελοσπαντων,ας ειναι,αφου βρηκαμε επιτελους που ειναι το προβλημα, ολα τα αλλα λυνονται. Μεθαυριο που θα το παω,θα βαλω και εδω τα αποτελεσματα, να δουνε αν θελουν και οσοι με βοηθησαν,τι τελικα ητανε. Να 'σαι καλα,τα λεμε.
SOTHRHS9 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Η ελλειψη απαντησης πολλες φορες προερχεται και απο ελλειψη διαθεσης για απαντηση, οπου στη δικια μου περιπτωση,νομιζω ισχυει απολυτα. (το ριξαμε στη μ@λακια για να το καταπιουμε) Το πηγα φιλε και εκει διαπιστωσα,οτι η εγγυηση εληγε τον προηγουμενο μηνα και οχι τον επομενο που νομιζα οτι εληγε... Ο ''μαστορας''εκει λοιπον,ηταν ανενδοτος και δεν δεχθηκε τιποτα απο ολα αυτα που του ειπα. Καταληξαμε, να αφησω το η/υ εκει και του ειπα επι λεξη:<<Κοιτα φιλε,η εγγυηση μπορει να εληξε, αλλα με βαση οτι τον η/υ στον εφερα δυο φορες,οταν ηταν ακομα εντος εγγυσης και δεν τον εφτιαξες, νομιζω πως θα ηταν πρεπον απο το καταστημα να χρεωθει τα εξοδα.Μην κανεις αλλον ελεγχο, δεν χρειαζεται,μονο αλλαξε τις μνημες με αλλες,διαφορετικης συμβατοτητας και ειναι σιγουρο οτι τελικα θα φτιαξει>> (επεμεινα κιολας να παρει τους συναδελφους του στην κηφισια τηλ να του επιβεβαιωσουν τα λεγομενα μου) Εφυγα λοιπον,αφηνοντας τον να μου λεει:<<Καλα,εγω θα το πω και στον υπευθυνο και θα κανω οτι μπορω...>> Οταν γυρισα ο ''μαστορας'' μας ειχα χαιρετησει(ειχε σχολασει)και αφου πληρωσα και τα κερατιατικα, οπως με υποχρεωσε ο εταιρος ''μαστορ''για τον ελεγχο που ειχαν κανει(χωρις βεβαιως βεβαιως να βρουν προβλημα!), κατεληξα τελικα να αγορασω μνημες. Τις περασα(σπιτι μου) και(ω,ναι!)μου παρουσιαζει ενα μπιιιιιιιιπ,τις εβγαλα,τις ξαναπερασα και παλι το ιδιο μπιιιιιιπ... Πηρα τηλ και μου ειπε ο ''αρχηγος'' εκει,οτι θα πρεπει να ξαναπαω και να το ελεγξουν εκεινοι... Ξαναπηρα τηλ και του ειπα να πηγαινα μονο τις μνημες και να τις δοκιμαζε σε ενα αλλο η/υ εκει, και αν τις εβρισκε οντως χαλασμενες να μου τις αλλαζε,οπου και συμφωνησε. Αν τις παω ομως και τις βρει μια χαρα τελικα(οπως και τον η/υ τις τρεις φορες που τον πηγα)??? Θα ξαναπληρωσω και παλι για ελεγχο! Δεν το βλεπω να πηγαινω,αφου με 40 ευρω(και με μιση μερα χασιμο)που θα μου στοιχισει το πηγαινε-ελα, ή ακομα και 58(σε περιπτωση που τις βρει καλες και αναγκαστω να ανεβασω και τον η/υ), νομιζω οτι ειναι καλυτερα να παω σε ενα καταστημα εδω στον τοπο μου και να αγορασω τις ιδιες καινουριες, που τελικα θα μου στοιχισει συνολο 30 (οσο κανουν δηλ και αυτες που πηρα) και σε χρονο dt. Ξερω εσυ μπορει να εχεις αλλη γνωμη για το καταστημα,αλλα εγω μετα απο: 1)40+18+μιση μερα απο τη ζωη μου 2)40+18+μιση μερα απο τη ζωη μου 3)40+30+18+μιση μερα απο τη ζωη μου την τελευταια φορα,με τοση ταλαιπωρια,με τοσες ωρες που εδωσα,με τοσα κολληματα του η/υ,με τοσες βλαστημιες που εριξα για αυτο και με το μηχανημα ακομη με προβλημα,δεν νομιζω τελικα να εχω αδικο που τους σιχαθηκα. Ερωτησεις:ο δικος μου η/υ ειναι απο 667 περιπου νομιζω,μεχρι 1066. Εγω ειχα 800 και αυτες που πηρα ειναι 1000. Εκανα καλα? Εσυ τι συμβατοτητα ειχες και τι πηρες? Σου εβγαλε προμπλεμ ή ακομα καλα? ΥΓ τις μνημες τις βαζω σωστα,το επιβεβαιωνει και το γεγονος οτι οταν βαζω τις παλιες δικες μου λειτουργει μια χαρα και τις αλλαζω και θεση,δηλαδη τις δοκιμαζω και στη θεση 2-4 ΥΓ2 αφου τελικα ομως βρηκαμε τι ειναι,νιωθω ακομα(!) τυχερος και δεν παραπονιεμαι ΥΓ3 βρηκαμε? για να δουμε... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2011 από SOTHRHS9
kkostas77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Σωτήρης τις μνημες τις διάλεξες μονος σου ή στις έδωσαν αυτοι???? Αυτο το μπιπ που σου κάνει ειναι κλασικη περιπτωση ασυμβατότητας. Δεν ειναι συμβατές οι μνημες που σου δωσαν με το συστημά σου. Οχι δε θα το πας ολο. Θα πάρεις τις μνήμες με της συσκευασία τους, θα πας στο ίδιο Πλαισιο ή σε διαφορετικό και θα τους πεις να σου δώσουν ΙΔΙΑ ΜΑΡΚΑ με τις προηγουμενες που είχες που απλά να τρέχουν σε άλλη συχνότητα, σε χαμηλότερη ας πουμε. Αυτό μόνο!!!!!!! Και περιμένω νέα σου!!
drentas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Το site της ASUS αναφέρει ότι υποστηρίζει Dual-channel DDR2 800/667/533, γιατί πήρες 1066? Θα πάρεις την επίσημη λίστα για την συμβατότητα μνήμης και όποια σου γυαλίσει το μάτι γράφεις το part No το ψάχνεις στο Internet και το παραγγέλνεις. Αν και εγώ λέω πως δεν είναι θέμα μνημών δυστυχώς, αφού στα minidump το ίδιο το σύστημα σου λέει κάτι σχετικά με την κάρτα γραφικών. Αφού οι προηγούμενες μνήμες πέρασαν memory test τότε είναι μια χαρά. Έπρεπε να τους τα χώσεις στο πλαίσιο γιατί έχεις πάει τόσες φορές και ενώ δεν μπορούν να βρουν το πρόβλημα συνεχίζουν και χρεώνουν.
SOTHRHS9 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Γεια σου Κωστα. Τις μνημες σαφως και μου τις εδωσαν αυτοι. Ειχα το μηχανημα εκει με τα χαρτια του και τα στοιχεια του,τα κοιταξε ο ''μαστορ'' και μου ειπε:<<εχεις 800 και το μηχανημα σου ειναι απο 667(περιπου,δεν θυμαμαι ακριβως) μεχρι 1066.Αυτες εδω λοιπον,στα 1000 και με 30 ευρω που κανουν,νομιζω οτι ειναι οι καταλληλες!>> <<Οτι πεις εσυ,εγω αλλωστε,δεν κατεχω και πολλα απο αυτα!>> <<Ναι,αυτες εδω ειναι οι καταλληλες.>>...επεμεινε και ετσι της πηρα. Τωρα αυτο που λες για την ασυμβατοτητα,ο ''μαστορ'' στο τηλ που μιλησαμε, μου ειπε οτι μια χαρα ταιριαζουν και οτι το προβλημα αποκλειεται(!) να βρισκεται εκει {χαχαχαχχαχ,οχι πες μου τωρα φταιω εγω,που δεν τους εμπιστευομαι και τους βλεπω σαν μικρους(ηλικιακα,γιατι δεν ειναι κανενας τους πανω απο 25) κομπογιανιτες??} Αυτες που πηρα παρεπιμπτωντος ειναι:RΑΜ CELLSHOCK 2GB KIT DDR2 1000 5-5-5-15(κοπυ οπως ειναι απο το δελτιο αγορας). Εσυ σε αυτο που σε ρωτησα,αν καταλαβα καλα μου απαντησες οτι εβαλες μικροτερης συμβατοτητας και για αυτο υποθετω μου προτεινεις να κανω και εγω το ιδιο..?? Δηλαδη,τι μνημες μου λες να βαλω? Ειχα 800,τωρα να βαλω τι,600? Ο η/υ μου ειναι οπως ειπα απο 667 εως 1066 και λες να βαλω 600??? Και πως σου ηρθε αυτο με την ιδια μαρκα? Σου το ειπανε εκει στο πλαισιο? Γιατι εμενα τοτε μου εδωσε αυτες,αν ισχυει αυτο που λες?? Να παω παλι εκει ειπες... Κοιτα,μαλλον δεν εδωσες σημασια στην προηγουμενη απαντηση που εγραψα. Ειπα λοιπον οτι ΔΕΝ με συμφερει(τουλαχιστον αυτη τη στιγμη),αφου δεν εχω κανεναν λογο να ανεβω Αθηνα, να πληρωσω 40 ακομα ή και 58(ελεγχος 18)για να ξαναπαω στο ''α-γαπ(-μ)ημενο'' αυτο καταστημα, να δω τις ιδιες ηλιθιες φατσες που ισως να μου πουνε τα ιδια ηλιθια επιχειρηματα και που αφου τελικα ανεβασω τον η/υ επανω και τον ελεγξουν,να πληρωσω και απο πανω αυτη τους την ηλιθια επιμονη στο τελος,με ακομα 18 ευρω. Και εγω θελω παρα πολυ,πιστεψε με,να τις παρω και να τις παω εκει και να του πω:<<τι μου εδωσες εδω ρε φιλε(μαλακα), τι με περασες καραγκιοζη να πηγαινωερχομαι καθε εβδομαδα αθηνα μονο και μονο για την κ@βλα σου??>> Αφου μπορω ομως,με 30 ευρω,απλα να πεταχτω σε ενα καταστημα εδω στην πολη μου και να παρω αυτες που πρεπει και να τελιωσει το πανηγυρι,γιατι να παω? (να σου θυμισω κιολας,γιατι φαινεται να μην το πολυπροσεξες οτι, 204 ευρω εχω πληρωσει μεχρι τωρα και ο η/υ ακομα χαλασμενος) Εκτος αν κατσει και ανεβω Κορινθο μεθαυριο, τοτε θα κανω ενα κοπο μεχρι τη Μαγουλα να παω να τους συγχαρω... drentas Κοιτα φιλε,οπως θα εχεις δει,τυχαινει να εχω το ιδιο προβλημα με τον φιλο απο πανω και για αυτο καταληξαμε εκει. Τωρα αν τις αλλαξω και δεν ειναι τελικα αυτο το προβλημα,εδω θα ειμαστε (ζωη να εχουμαι),να το επανεξετασουμε. Εξου αυτο,μου το χαλας κιολας,γιατι εκει εχω στηριξει ολες μου τις ελπιδες για να το φτιαξω το μπ@@@@λο! Οσο για το τεστ,οπως ειπε και ο φιλος το περναγε και αυτος. Ειπες και κατι για χωσιμο. Αν τους τα χωσα λεει...και στον πρωτο που το παρεδωσα γιατι αυτος το ειχε παραλαβει για ελεγχο και τις αλλες δυο φορες,αλλα και στο εταιρο ''μαστορι'',κατα την παραλαβη.Τωρα τι θες να σου πω,οτι με ακουσε ολος ο οροφος να φωναζω? Οτι τα 'χωσα λοιπον τα 'χωσα, και ξεθυμανα,αν και μετα απο ολο αυτο,καταλαβα τελικα οτι στις αλυσιδες που ειναι τιγκα μεσα απο 18χρονα-εως 25χρονα,αυτο μονο σου προσφερουν.Να τα χωνεις ελευθερα για καθε μια μ@λακια απο τις πολλες που κανουν λογω απειριας αλλα και υπερβολικου ζηλου,για να πουλησουν και να παρουνε τα περιφημα μπονους αποδοσης καθε υπαλληλου ξεχωριστα,αλλα και γενικα μπονους πωλησεων καταστηματος.Το εχω ζησει και στην ηλεκτρονικη αθηνων το ιδιο.Το αλλο εκει, μου ''ορκιζοτανε'' οτι απο του χρονου(σσ πριν 4 χρονια)θα καταργοντουσαν τα σταθερα κλιματιστικα και να μην παρω γιατι μετα δεν θα εβρισκα ανταλλακτικα αν χρειαζομουνα.Περασαν τοσα χρονια και ακομα...Και αλλα και αλλα.. Εκει θα μας λειψει που λες και καμια φορα το μαγαζακι της γειτονιας,που προσεχε ο κυρ-Σταυρος να σου κανει καλα τη δουλεια και να σου βρει αυτο ακριβως που θες,για να μεινεις ευχαριστημενος. Το πηγα λιγο μακρια... Τεσπα,να 'σαι καλα και παλι και για τα λινκ που εδωσες. Θα τα κοιταξω και αν οπως ειπα και παραπανω δεν ξαναπαω στο πλαισιο, ισως να παραγγειλω και απο ιντερνετ. ΥΓ να σε ενημερωσω κιολας(γιατι ισως να μην το ξερεις)οτι,για καθε φορα που πηγαινει εκει ενας η/υ και ελεγχεται σε αυτον κατι,οτι και να ειναι αυτο,ειτε γενικος ελεγχος σε μνημες σκληρο κτλπ,ειτε αν απλα δοκιμασουνε τις μνημες που αγορασα στον η/υ να δουνε αν οντως εχουν προβλημα,ειναι πολιτικη του καταστηματος να υπαρχει ελαχιστη χρεωση 18 ευρω,ακομα και στα εντος εγγυησης.Εγω αυτο δεν το βρισκω παραλογο,γιατι μπορει εσυ πχ να εισαι ''καμμενος''και για το παραμικρο να το πηγαινεις εκει και να περιμενεις βεβαιως βεβαιως και να σε εξυπηρετησουνε.Εμενα με τρελαινει οτι:1)Μια φορα το πηγα,δυο φορες το πηγα,ε μη μου λες και τωρα,εσυ ρε παλικαρι οτι το μηχανημα ειναι σιγουρα οκ.Δηλαδη τι μου λες τωρα ρε φιλε του ειπα? Οτι ειμαι τρελος δηλαδη εγω και τραβιεμαι 300 χιλιομετρα πηγαινε-ελα και πληρωνω 18αρια κερατιατικα αποπανω,ενω το η/υ ειναι καλα??? 2)Η αυτο παλι που μου λετε τωρα,οτι δηλαδη οι μνημες δεν κανουν,αλλα ο υπαλληλος εκει(και τεχνικος γαρ)αυτες μου ειπε να παρω. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2011 από SOTHRHS9
drentas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μακάρι να είναι οι μνήμες φίλε μου και να ξεμπερδέψεις. Το ότι τυχαίνει περιστασιακά να έχετε το ίδιο πρόβλημα δεν σημαίνει πως και η αιτία του προβλήματος είναι η ίδια. Έτυχε και ο φίλος ξεμπέρδεψε με αλλαγή μνήμης. Από την όση πείρα έχω σαν μηχανικός πληροφορικής μπορώ να πω πως τα μηχανήματα σας είναι εντελώς διαφορετικά, φαντάζομαι έχεις προγραμμάτα που δεν έχει ο άλλος, διαφορετικές εκδόσεις σε JAVA και FLASH π.χ., drivers συστήματος κ.ά πολλά και για αυτό δεν βάζω στο ίδιο τσουβάλι τα προβλήματα. Ο τελευταίος τεχνικός δυστυχώς έκανε λάθος την δουλειά του και δεν τσέκαρε πρώτα στο manual ή στο επίσημο site αν η μητρική σου υποστηρίζει μνήμες με 1066 συχνότητα και στις έδωσε βασιζόμενος στην όποια σιγουριά είχε. Είμαι σίγουρος πως αν ρωτήσεις έστω για πλάκα το που βρίσκονται τα memory και kernel minidumps θα σε κοιτάνε σαν εξωγήινο. Συγνώμη που στο χαλάω αλλά προσπαθώ έστω με τα λίγα που ξέρω να γλυτώσω κανά ευρώ σου από το να πάει στο πλαίσιο σε άσκοπους ελέγχους.
kkostas77 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Σωτηρη συγνωμμη αλλά δε προσεξα οτι έρχεσαι απο τοσο μακρυά. Εδινα βάση στο προβλημα. Ναι έβαλα μνημες που τρέχουν σε μικρότερη συχνότητα. (οχι συμβατότητα ) Είναι απιστευτο το γεγονος οτι έχεις ξοδέψει τόσα λεφτά. Σε φάση που αύριο κιολας (αν μου το επιτρέψεις) θα στείλω στο κεντρικο κατάστημα του Πλαίσιο όλο το ιστορικό και ότι συζήτηση έχει γινει εδω μέσα για το συγκεκριμένο ζητημα. Νιωθω συνηπευθηνος γιατι ημουν πεποισμένος οτι πιθανον να ειναι οι μνημες. Και το χειρότερο ειναι οτι δε κατάλαβα πως έρχεσαι απο τόσο μακρυά. Απολογουμαι Θα σου πω σα τελευταια φάση αυτό που ειχα πει στο Πλαίσιο φευγοντας με τις νέες μνημες. "Αν δε φταιει ουτε αυτο, θα το πάω σε κάποιον άλλο και μολις βρει τι φταίει θα σας φέρω την αποδειξη και το λογαριασμο". Δε ξέρω τι αλλο να πω... Παρεπιπτόντος επειδη ειχες ρωτησει, εμένα ολα καλά το δικο μου!
SOTHRHS9 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Κοιτα φιλε drentas αυτο που μου λες για τους expert τεχνικους στο πλαισιο, αποκλειεται να το δεχτω και σε καλω αμεσως να ανακαλεσεις<<---αχαχχαχαχαχαχαχ να κανουμε και κανα καλαμπουρι,εστω και κρυαδιτσα.. Οχι δεν μου το χαλας,ποσο ακομα δηλαδη μετα απο οτι ειναι ηδη Απλα αφου δεν βρηκα κατι με τους ελεγχους που εκανα με τα αλλα παιδια, κατεληξα εκει,προς το παρων.Αν εσυ ειδες κατι που παραλειψαμε τοτε, σε περιμενω να μου πεις. Και αν και παλι δεν φτιαξει,οπως ειπα,εδω θα 'μαστε να το δουμε. Οσο για το προγραμμα που κοιταξαμε,για να δειξει τα κολληματα του η/υ, ειδα οτι δεν τα εδειξε ολα,γιατι αν θυμαμαι καλα το τελευταιο το εδειχνε πριν 10-15 μερες ενω ο η/υ ειχε κολλησει και την προηγουμενη μερα απο τη μερα που το βαλαμε και την παραπροηγουμενη κοκ.Και σημερα που το ανοιξα παλι τα ιδια δειχνει και εχουνε συμβει και πολλα αλλα. Τεσπα,τωρα για το θεμα,τι μνημες πρεπει λες να παρω με βαση τα παραπανω στοιχεια που εδωσα για τον η/υ?Αν θες να δεις και τα πληρη στοιχεια του η/υ και των μνημων που εχει,ειναι στην αρχη του θεματος στην 1η νομιζω απαντηση.Αν μπορεις να με βοηθησεις σε αυτο,θα περιμενω. Φιλτατε Κωστα,ειναι πολυ αργα για δακρυα και αφου εχεις ηδη πλεον ομολογησει δεν μπορω παρα να σε παραπεμψω παραυτα, εις τας αρμοδιας αρχας,ωστε να ακουλουθησεις την διαδικασια του αυτοφορου!! αχχαχαχαχχαχαχ Σαν πολυ μελο δεν το ριξαμε?? Και σοβαρευομαι ευθυς αμεσως... Αυτο που σε ρωτησα μου το απαντησες κατα το ημυσι. Δηλαδη δεν μου ειπες τι μνημες πρεπει να βαλω? Και σου κανω κοπυ τις προηγουμενες ερωτησεις μου. Δηλαδη,τι μνημες μου λες να βαλω? Ειχα 800,τωρα να βαλω τι,600? Ο η/υ μου ειναι οπως ειπα απο 667 εως 1066 και λες να βαλω 600??? Και πως σου ηρθε αυτο με την ιδια μαρκα? Σου το ειπανε εκει στο πλαισιο? Γιατι εμενα τοτε μου εδωσε αυτες,αν ισχυει αυτο που λες?? Απαντησε μου σε αυτα αν θες,γιατι ισως παω αυριο ή μεθαυριο σε ενα καταστημα εδω στην πολη μου (και για να φυλαω τα ρουχα μου με ολα αυτα που ειδα),πες μου και εσυ λοιπον αν θες,τι μνημες ταιριαζουν στο δικο μου και πρεπει να παρω. Αν δεν ξερεις τι ''φοραει'' το γραφω στην αρχη του ποστ(το ειπα και παραπανω στον drentas) Οσο για το αν φταινε τελικα οι μνημες,εγω παντως συνεχιζω παντως να το πιστευω, με βαση και οτι διαβασα και στο θεμα σου. Και οπως ειπες και εσυ αν τις αλλαξω και το προβλημα παραμεινει,τοτε κατα πασα πιθανοτητα και εγω σε καποιο τεχνικο ''γειτονιας'' θα καταληξω για βοηθεια. Τωρα για το θεμα που θες να στειλεις,ελευθερα απο μενα,αν και επιφυλλασομαι για το αν εχουν δικαιωμα να μας(-μου)χωσουν καμια αγωγη για δυσφημιση,με ολα αυτα τα μπινελικια που εχω χωσει και γενικοτερα για ολο αυτο το κραξιμο(και) απο μερους μου. Αν εισαι σιγουρος ομως εσυ,οτι δεν υπαρχει prob τοτε κανε το. Αν τελικα κατσει να παω τη δευτερα στην κορινθο,τοτε δεν θα αγορασω εδω στην πολη μου αλλες μνημες και θα πεταχτω μεχρι τα ''μαστοροπουλα'' εκει στο πλαισιο,να με κατατοπισουν Αυριο θα ξερω
kkostas77 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ο η/υ μου ειναι οπως ειπα απο 667 εως 1066 και λες να βαλω 600???Και πως σου ηρθε αυτο με την ιδια μαρκα? Σου το ειπανε εκει στο πλαισιο? Γιατι εμενα τοτε μου εδωσε αυτες,αν ισχυει αυτο που λες?? Απαντησε μου σε αυτα αν θες,γιατι ισως παω αυριο ή μεθαυριο σε ενα καταστημα Όχι απλά να βάλεις ίδια μάρκα μνημών που να τρεχουν σε υψηλότερη ή χαμηλότερη συχνότητα. Σου έδωσε 1000άρες διαφορετικής μάρκας οι οποίες ειναι ασύμβατες με το πισι σου. Για να κάναμε σωστά τη δουλειά θα έπρεπε να σου δωσει 1000άρες της ιδια μάρκας. Καταρχην ειναι δεδομένο οτι οι νέες μνημες δεν ειναι συμβατές. Σωστά?Πάμε παρακάτω! Οταν εγω πρότεινα να αλλάξουμε μνημες στο Πλαίσιο ως τελευταία λυση, πήγα μαζί με το manual και τους κάλεσα να κοιτάξουν τις συμβατότητες. ΕΤΥΧΕ και βρέθηκε καλός πωλητής-τεχνικός ο οποίος με το που είδε τη μητρική μου λέει: "Θα πάρεις ίδια μάρκα διότι τη προτείνει η μητρική σου, αλλά θα τρέχει σε άλλη συχνότητα (νομίζω είναι χαμηλότερης οι δικές μου...δε θυμάμαι καλά τωρα γιατι γράφω απο άλλο πισι) Γιατι σου έδωσαν αυτές??? Προφανως κανεις τους δε κοιταξε τη συμβατότητα της μητρικής σου με τις μνήμες. Εγω δεν ειχα προβλημα ασυμβατότητας. Εσυ αυτη τη στιγμη εφόσον σφυρίζουν ναι ειναι ασυμβατοτητα. Βέβαια οπως ειπε και ο άλλος φιλος, δεν αποκλείεται να μην έχεις το ιδιο προβλημα με μένα. Εγω φάνηκα τυχερος.
Vagolas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Καλησπερα σας εχω παρομοιο προβλημα τις 2 τετλευταιες μερες ανοιγω τον υπολογιστη και μετα απο 2 λεπτα παγωνει ετσι απλα στη επιφανεια εργασιας...το κανω restart και δεν εχει εικονα μαυρη οθονη απλα λειτουργει!Καρτα γραφικων???
petrotak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Καλησπερα, Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Εχω ενα λαπτοπ toshiba satelite a200 και μου παρουσιαζει κοληματα. Ξαφνικα γινεται η οθονη κιτρινη η πρασινγ η ασπρη η οτι χρωμα ναναι και κολαει. μονο με επανεκινηση ξαναανοιγει. εκανα λοιπον ενα φορματ και προσπαθησα να εγκατεστησω ξανα τα βιστα αλλα οχι απο το δισκακι του λαπτοπ (χαθηκε) αλλα απο ενα αλλο. η εγκατασταση δεν ολοκληρωνεται ποτε λογω καποιου λαθους. δοκιμασα αλλο δισκακι με windows 7 αλλα το ιδιο αποτελεσμα. δεν ολοκληρωνει την εγκατασταση. οταν ξεκιναει ο υπολογιστης μου βγαζει μηνυμα "bootmgr is missing, press ctrl+alt+del to restart". τι μπορω να κανω;
gavros10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ασε τα vista, στα 7 πηγαινε. Εχεις βαλει να κανει boot απο το cd? Μπαινει στην οθονη εγκαταστασης των 7; Το λαθος βγαζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα