SOTHRHS9 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Κάτι είναι και αυτό. Αν μπορείς στείλε και τα άλλα 2 βλεπεις τιποτα??
drentas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τα 2 πιο πρόσφατα στα έκανε ο driver τηε NVIDIA κάρτας που έχεις. Αυτό που θα έκανα είναι να ανανεώσω τους drivers της κάρτας γραφικών με ένα καλό καθάρισμα πρώτα. Το πιο παλιό κατά πάσα πιθανότητα κάποια συσκευή USB για παράδειγμα που έχεις στον ΗΥ.
SOTHRHS9 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τα 2 πιο πρόσφατα στα έκανε ο driver τηε NVIDIA κάρτας που έχεις. Αυτό που θα έκανα είναι να ανανεώσω τους drivers της κάρτας γραφικών με ένα καλό καθάρισμα πρώτα. Το πιο παλιό κατά πάσα πιθανότητα κάποια συσκευή USB για παράδειγμα που έχεις στον ΗΥ. δηλαδη αδερφε τα οταν με το καλο το παω στο πλαισιο την τριτη θα τους πω καθαρισμα (αν και δεν νομιζω οτι εχει σημασια γιατι μου το εκανε απο την πρωτη μερα οπως και σε ενα αλλο παλικαρι που μου εγραψε πιο πριν) και κατεβασμα οδηγους θα δω τι μπορω να κανω απο αυριο μαλλον τωρα για το usb που λες ενα ποντικι,ενα πληκτρολογιο και μια καμερα εχω δε νομιζω γιατι αλλωστε τα εχω αλλαξει και αυτα παραπανω απο μια φορα (οπως και ο αλλος φιλος το ιδιο) αν εισαι μεσα αυριο κατα τις 12-5 ή μετα τις 8 περνα παλι μια βολτα
drentas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Θα τους πεις να βάλουν τους τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών πρώτα και έπειτα ότι άλλη συσκευή που συνδέεις να την βάζεις τους drivers ξανά. Υπάρχουν εργαλεία απο την Microsoft για να δεις ποιοι drivers έχουν κολλήματα αλλά θα μπλέξεις. Το θέμα σου σχετίζεται σίγουρα με την κάρτα γραφικών πάντως.
Antonis_V Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μήπως ήταν στο ίδιο κυκλομα η μπριζες; Πάντως εγω, θέμα ρεύματος το θεωρώ! Αν έχεις αλαξει όλο το Hardware, και επιμένει το πρόβλημα... Τη να πω...
kkostas77 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 SOTHRHS9 Εχω νεότερα. Κατόπην επικοινωνιας μου με τον τεχνικο που κοιταξε το pc (3η φορά) και δε βρηκε τιποτε, αποφασισαμε να αλλάξουμε μνημες. Πηρα λοιπόν τις μνημες μου, πηγα στο κατάστημα και μου έδωσε ένα άλλο παλικάρι εκει, 2 μνημες με διαφορετικη συχνοτητα οπως μου ειπε, μηπως και επιρεάζει αυτο. Μάλιστα ο ιδιος φάνηκε πολυ σιγουρος για τη κινηση αυτή. Τωρα ειμαι στη φάση των δοκιμων. Ακόμα δε μου έχει παγωσει και το έχω ένα 2ωρο ανοιχτο. Θα διξει μεχρι το βράδυ. Keep in touch :-)
drentas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 kkostas77 σου είναι εύκολο να ανεβάσεις τα αρχεία c:/windows/minidump?
kkostas77 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 drentas στη διαδρομη που μου δίνεις δε βλέπω κάποιον τέτοιο φάκελο....
drentas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δεξί κλικ my computer-->properties-->advanced system settings-->start up and recovery settings και εκεί που γράφει write debugging information τί επιλογή έχει? Γενικά έχεις επιλεγμένη την εμφάνιση κρυφών φακέλων και αρχείων?
SOTHRHS9 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ελα ρε Κωστα Λες να το φτιαξουμε το γ@@@@νο επιτελους? Μακαρι ρε αδερφε, οταν το κλεισεις πες μου αν πηγε καλα, εδω θα ειμαι εγω
kkostas77 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Σωτήρη καλησπέρα. Μετά απο 2 εκτεταμένα τεστ το pc εξακολουθεί να παραμένει ακαίρεο, χωρις κανένα πάγωμα. Σήμερα το βράδυ θα κάνω το τελίκό τεστ (θα τρέξω total war και συγχρονος θα παίζει μουσικη στο youtube (σίγουρο κολλημα σε άλλη περιπτωση) ενω θα τρέχω και το memtest. Eαν δε κολλησει η αλλαγη μνημης με διαφορετικη συχνοτητα ηταν η λυση. Θα ξέρω σημερα περιπου στις 12 το βράδυ
SOTHRHS9 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Γεια σου Κωστα, περιμενω πως και πως να μου πεις τα νεα. Εμενα με την αλλαγη στο καλωδιο που εκανα προχθες, παλι κολλησε σημερα... αν και δεν περιμενα και πολλα, αφου μου ειπες οτι το 'χες κανει και εσυ να ρωτησω και κατι καμια φορα οταν τον ανοιγω, ενω αρχιζει να φορτωνει τα windows,τελικα κολλαει και δεν ανοιγει (το εχω γραψει και στο κεντρικο θεμα) εσενα το εχει κανει ποτε αυτο?? (αν και παλι απο το ιδιο πιστευω οτι γινεται)
kkostas77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Λοιπόν. Υστερα απο αλλεπάλληλα τεστ (memtest 86+, ολοκλήρωση S&M v.1.9.1, τρέξιμο football manager 2011 και συγχρονος ανοικτη κάμερα στο skype, ενω απο πισω έπαιζε τραγουδι στο youtube, τρέξιμο total war), μπορω να πω οτι το προβλημα αποκαταστάθηκε. (κρατάω μικρές επιφυλάξεις αλλά εντάξει μετά απο τοση ωρα θα το ειχε κάνει δε μπορει) Ηταν θέμα μνημης. Απλά χρειαζόταν μνημες που να τρέχουν σε διαφορετικη συχνότητα!! ΣΩΤΗΡΗ το προβλημα που μου λες (στην αρχη οταν φορτωνει τα windows) μου το είχε κάνει και εμένα αλλά εκει έφταιγε κάτι άλλο. Ενα καλοδιο ακουμπουσε στα τοιχωματα του tower με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώνει) Να γινει πάγωμα σε εκεινη τη φάση που μου λες σε άλλη περιπτωση, οχι δε ξαναέγινε. Σου προτείνω να ζητήσεις αλλαγή στις μνήμες σου! :mrgreen:
SOTHRHS9 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Λοιπόν. Υστερα απο αλλεπάλληλα τεστ (memtest 86+, ολοκλήρωση S&M v.1.9.1, τρέξιμο football manager 2011 και συγχρονος ανοικτη κάμερα στο skype, ενω απο πισω έπαιζε τραγουδι στο youtube, τρέξιμο total war), μπορω να πω οτι το προβλημα αποκαταστάθηκε. (κρατάω μικρές επιφυλάξεις αλλά εντάξει μετά απο τοση ωρα θα το ειχε κάνει δε μπορει) Ηταν θέμα μνημης. Απλά χρειαζόταν μνημες που να τρέχουν σε διαφορετικη συχνότητα!! ΣΩΤΗΡΗ το προβλημα που μου λες (στην αρχη οταν φορτωνει τα windows) μου το είχε κάνει και εμένα αλλά εκει έφταιγε κάτι άλλο. Ενα καλοδιο ακουμπουσε στα τοιχωματα του tower με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώνει) Να γινει πάγωμα σε εκεινη τη φάση που μου λες σε άλλη περιπτωση, οχι δε ξαναέγινε. Σου προτείνω να ζητήσεις αλλαγή στις μνήμες σου! :mrgreen: Ελα ρε φιλε αμην και να φτιαξει επιτελους Αν ειναι παντως και σου ξαναβγαλει προβλημα, γραφτο παλι εδω αν θες να ξερω. <Αυτο για το καλωδιο,θα το κοιταξω> Για την αλλαγη που λες,εννοεις να τις αλλαξω θεση ή να τις αλλαξω με αλλες. Και αν βαλω αλλες,τι μνημες δηλαδη να βαλω? Τι διαφορετικο δηλαδη πρεπει να εχουν? Θα ξερει ο Mr.πλαισιο? (θα το παρω τηλεφωνο το πρωι) Αντε,να γλυτωσουμε
kkostas77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Καλημέρα Σωτηρη. Οχι αλλαγη θέσης. Αντικατάσταση στις μνήμες με άλλες που να τρέχουν σε διαφορετική συχνοτητα. Αυτο να πεις στο Πλαίσιο. θα στις αλλάξουν. Απλά να έχεις την απόδειξη μαζί σου. Μπορει να είναι ειτε ιδια μάρκα είτε διαφορετικη. Δεν έχει σημασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα