Antonis_V Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Χαιρετε, τόσα κ τόσα είπαν, ας πω κ έγω κάτι: Έχω δει παρόμια προβλήματα. Αυτο που δεν διάβασα είναι το εξής: το τροφοδοτικο απο που περνει ρεύμα; Γιατί ρωτάω; Σε περίπτωση που Έχεις πολυμπριζο και τραβάνε πολλές συσκευές ρεύμα, μπορεί να κολλάνε η εξόδους του υπολογιστή, να μη έχει δύναμη να τροφοδότηση σωστά με ενέργεια (USB, οθόνη που χρειάζονται ρεύμα απο την μητρική). Επίσης εκτός απο πολυμπριζο μπορεί να είναι και στην γραμμή το πρόβλημα. Να είναι υπερφωρτομενη και για αυτο να κολλάει ( όταν λες ότι μουσική κλπ. Συνεχίζουν δεν έχει φάει κόλημα το PC, άρα κάτι στην τροφοδοσία δεν παει καλα). Αν σου κάνει αλλαγές στο Hardware και συνεχίσει το πρόβλημα, δοκίμασε άλλη μπριζα. ´Οσο χαζό και να ακούγεται έχω δει 2-3 περιπτόσεις που ήταν οντος το ρεύμα το πρόβλημα...
SOTHRHS9 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Χαιρετε, τόσα κ τόσα είπαν, ας πω κ έγω κάτι: Έχω δει παρόμια προβλήματα. Αυτο που δεν διάβασα είναι το εξής: το τροφοδοτικο απο που περνει ρεύμα; Γιατί ρωτάω; Σε περίπτωση που Έχεις πολυμπριζο και τραβάνε πολλές συσκευές ρεύμα, μπορεί να κολλάνε η εξόδους του υπολογιστή, να μη έχει δύναμη να τροφοδότηση σωστά με ενέργεια (USB, οθόνη που χρειάζονται ρεύμα απο την μητρική). Επίσης εκτός απο πολυμπριζο μπορεί να είναι και στην γραμμή το πρόβλημα. Να είναι υπερφωρτομενη και για αυτο να κολλάει ( όταν λες ότι μουσική κλπ. Συνεχίζουν δεν έχει φάει κόλημα το PC, άρα κάτι στην τροφοδοσία δεν παει καλα). Αν σου κάνει αλλαγές στο Hardware και συνεχίσει το πρόβλημα, δοκίμασε άλλη μπριζα. ´Οσο χαζό και να ακούγεται έχω δει 2-3 περιπτόσεις που ήταν οντος το ρεύμα το πρόβλημα... Τι να πω ρε φιλε... εδω που το εχω ειναι οντως σε πολυπριζο με(εκτος απο η/υ και τιβι) πριζα για:ρουτερ,τηλεφωνο,μια αλλη π@@@ρια που διαχωριζει το ρουτερ σε 4 εξοδους... αλλα σε αλλη πριζα που το ειχα για δυο χρονια ειχε μονο τιβι και η/υ και το εκανε και τοτε για αυτο το βλεπω απιθανο το ψιλοπηρα αποφαση οταν το ξαναπαω,θα τους πω:κρατηστε το μεχρι να κολλησει και να βρειτε τι εχει για να το φτιαξετε αν δεν βρουν τι εχει και να το αλλαξουνε θα τους πω:αλλο μαγκες μ@λακα δεν με 'χουνε πιασει ποτε σε οτι εχω αγορασει και αντικατασταση εχω κανει και αλλαγη και απ' ολα και απο οτι βλεπω,συνηθιζεται αυτο με τα σταθερα στο πλαισιο ...λαμογια,πουλανε σκαρτα πραματα και νομιζουν τα ζωα δεν θα μιλησουνε μωρε θα τους γ@μησω το μ@υνι που τους εβγαζε Πραγματικά έκατσα και διάβασα τι έχεις κάνει και έχουμε ΜΑ ακριβως το ιδιο προβλημα...Ειμαι πεπεισμένος ...Λοιπόν φιλαράκι. Παιζουμε παιχνιδι (βαρυ παιχνιδι) ΧΩΡΙΣ να ειμαστε συνδεδεμένοι στο νετ (να μου πεις πως γινεται αυτο χωρις steam...ε ας παιξουμε κανα μανατζερ ξερω γω) Βλέπουμε συγχρονος βιντεο, τρέχουμε και το S&M Stress Test Program....(εμενα μου κολλησε νωριτερα βλεποντας ενα βιντεο και εχοντας αυτο το προγραμμα να τρέχει. Ε αν κολλησει το pc πάλι πάει να πει οτι δε φταιει το ρουτερ. Αν δε κολλησει κάτι παιζει με κάρτα δικτιου, ρουτερ κτλ... Μετά δευτερη λυση ειναι να δοκιμάσουμε μια μια τις μνήμες...Να δοθμε ποια εχει προβλημα ΑΝ το έχει!!!! Τρέχουμε το memtest86+ 3-4-5 φορές, χωρις κανένα περιφεριακο επάνω, πριν να μπουμε στα windows....αν κολλησει εκει κάτι παιζει με μνημες... Αυτά θα κάνω εγω αυριο!!! Αν βρεις λυση στειλε ενα pm please...ταλαιπωρουμε 4 μηνες...!!!! Αστα φιλε, μακαρι να βρεις εσυ τι παιζει και ας μη με βοηθαγες μετα αν δεν γουσταρες αλλα δεν το πολυβλεπω... οσο για τους 4 μηνες εγω το 'χω 3 χρονια κοντα αλλα ασχετος βλεπεις δεν μιλαγα γιατι νομιζα οτι εφταιγε που ειχα βιστα σπασμενα και το σιγουρεψα το τελευταιο χρονο οταν εβαλα τα 7 γ@μησι και ξυλο,θελουν με το συμπαθειο βεβαια αν ηταν μια περιπτωση θα 'λεγα νταξ ετυχε αλλα ειναι πανω απο τρεις περιπτωσεις που εχω δει σε 1 εβδομαδα που το 'χω ψαξει αποκλειεται,να μην το 'χουνε χαμπαριασει τι παιζει να μην εχει φτασει στα αυτια τους ποτε αλλα στα π@παρια τους φαινεται, αφου συνεχιζουνε και τα πουλανε και τα παθαινουνε και αλλοι τεσπα,θα δουμε μακαρι να βρεις εσυ τιποτα βρε αδερφε να παει στα κομματια το μ@@@@λο και εγω παντως αμα βρω κατι να 'σαι σιγουρος θα το βαλω εδω αμεσως και θα σου στειλω και πμ
drentas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Από τον φάκελο c:/windows/minidump μπορείς να στείλεις τα αρχειάκια που έχει? Να φανταστώ πως στο BIOS όλα είναι στο auto? Δεν διάβασα όλο το thread να πω αλήθεια.
SOTHRHS9 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Από τον φάκελο c:/windows/minidump μπορείς να στείλεις τα αρχειάκια που έχει? Να φανταστώ πως στο BIOS όλα είναι στο auto? Δεν διάβασα όλο το thread να πω αλήθεια. Αυτο ειναι φιλε. http://i52.tinypic.com/2j4o5e0.png αν θες ριξε μια ματια αν και δεν το βλεπω να βρεις κατι
drentas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Να τα στείλεις όχι να βγάλεις απλά φωτογραφία το τί έχει ο φάκελος! Μια χαρά πληροφορίες δίνουν αυτά.
SOTHRHS9 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Να τα στείλεις όχι να βγάλεις απλά φωτογραφία το τί έχει ο φάκελος! Μια χαρά πληροφορίες δίνουν αυτά. Τι να στειλω βρε αδερφε, τι εννοεις ειμαι και ασχετος παναθεμα με
drentas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τα 3 αρχεία που έχει αυτός ο φάκελος όταν απαντάς στο θέμα να τα κάνεις επισύναψη από το choose file..
SOTHRHS9 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τα 3 αρχεία που έχει αυτός ο φάκελος όταν απαντάς στο θέμα να τα κάνεις επισύναψη από το choose file.. Error You aren't permitted to upload this kind of file δε παλευεται αλλο φιλε αμα εχεις ορεξη μπες αυριο 12-5 ή 8 και μετα και τα λεμε ριξε και μια ματια στο ποστ μηπως και κοιτας πραγματα που ειναι λαθος
drentas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Αν προσπαθείς να τα ανεβάσεις στο tinypic λογικό είναι να μην σε αφήνει να κάνεις κάτι τέτοιο..
SOTHRHS9 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Αν προσπαθείς να τα ανεβάσεις στο tinypic λογικό είναι να μην σε αφήνει να κάνεις κάτι τέτοιο.. οχι ρε φιλος με επισυναψη το κανω και τωρα που προσπαθησα να το κανω με αλλο προγραμμα το εκανε επισυναψη(dvdconerter) μπορει να ειναι επειδη δεν ανοιγουνε λεω εγω τωρα καμια μ@@@@ια δες εδω
drentas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δεν μπορείς να τα ανοίξεις γιατί δεν έχεις κατάλληλο πρόγραμμα στον υπολογιστή σου. Αν μπορείς στείλτα μου με προσωπικό μήνυμα ώστε να τα ανοίξω και να δω τί πληροφορίες έχουν μέσα. Κάθε φορά που κολλάει ο υπολογιστής σου όπως πριν 5 μέρες για παράδειγμα σε αυτά τα αρχεία γράφονται πληροφορίες για τον λόγο που κόλλησε. Π.χ. το αρχείο 032111-24195-01.dmp αν μπορείς να μου στείλεις και όχι φωτογραφία από την επιφάνεια εργασίας σου.
SOTHRHS9 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δεν μπορείς να τα ανοίξεις γιατί δεν έχεις κατάλληλο πρόγραμμα στον υπολογιστή σου. Αν μπορείς στείλτα μου με προσωπικό μήνυμα ώστε να τα ανοίξω και να δω τί πληροφορίες έχουν μέσα. Κάθε φορά που κολλάει ο υπολογιστής σου όπως πριν 5 μέρες για παράδειγμα σε αυτά τα αρχεία γράφονται πληροφορίες για τον λόγο που κόλλησε. Π.χ. το αρχείο 032111-24195-01.dmp αν μπορείς να μου στείλεις και όχι φωτογραφία από την επιφάνεια εργασίας σου. εχω καταλαβει τι μου λες μπηκα να σου στειλω πμ και δεν εχει καν επισυναψη αρχειων θες να μου πεις τι προγραμμα χρειαζεται για να τα ανοιξω κανει λεφτα? αν ειναι στειλε μου συνδεσμο
drentas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εγώ τα ανοίγω στα πρόχειρα με το BlueScreenView.exe . Κάνε μια δοκιμή και αν το ψάξεις θα βγάλεις άκρη
SOTHRHS9 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Εγώ τα ανοίγω στα πρόχειρα με το BlueScreenView.exe . Κάνε μια δοκιμή και αν το ψάξεις θα βγάλεις άκρη αυτο λες?? αν ναι πες μου και αν θες να σου στειλω και τα αλλα δυο
drentas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Κάτι είναι και αυτό. Αν μπορείς στείλε και τα άλλα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα