Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χοντρικα για να μην σε μπλεξω πολυ η μητρικη σου σε θεματα συμβατοτητας μνημες δεν ειναι η καλυτερη...Δηλαδη μπορει η μητρικη να μην ειναι συμβατη 100% με τις μνημες ram που εχεις πανω αυτη την στιγμη...αλλα απο την αλλη ολο και καποιο error θα εβγαζε....Αλλα επειδη το κανει απο την αρχη με υποψιαζει πολυ...Οι μνημες πανω στην μητρικη ειναι διπλα διπλα η εχουν μια υποδοχη κενο αναμεσα τους..οι μνημες σου σε ποιες θεσεις βρισκονται?

890t.jpg

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χοντρικα για να μην σε μπλεξω πολυ η μητρικη σου σε θεματα συμβατοτητας μνημες δεν ειναι η καλυτερη...Δηλαδη μπορει η μητρικη να μην ειναι συμβατη 100% με τις μνημες ram που εχεις πανω αυτη την στιγμη...αλλα απο την αλλη ολο και καποιο error θα εβγαζε....Αλλα επειδη το κανει απο την αρχη με υποψιαζει πολυ...Οι μνημες πανω στην μητρικη ειναι διπλα διπλα η εχουν μια υποδοχη κενο αναμεσα τους..οι μνημες σου σε ποιες θεσεις βρισκονται?

890t.jpg

Για να τα δω αυτο,φανταζομαι πρεπει να τον ανοιξω ε?

Δημοσ.

Ναι επισης αφου θα τον ανοιξεις κοιτα και μια το κοκκινο καλωδιο που ξεκιναει απο τον σκληρο δισκο σε ποια απο τις μπλε θυρες μπαινει?

p500.jpg

Επισης κατεβασε αυτο το προγραμμα cpuz και πηγαινε οπως σου εχω την φωτο και πες μου τι λεει στο version

81627787.jpg

Δημοσ.

Κοιτα φιλε,θα το ανοιξω αλλα δεν προκειται να πειραξω κατι

γιατι ειναι εντος εγγυησης και δεν θελω να παθω κανα κηδεια.

Θα τα κανω για να δεις τι παιζει και θα τραβηξω φωτος με την καμ

οσο πιο αναλυτικα γινεται

Σημερα ομως δεν την παλευω

Αμα θες αυριο κατα τις 12-5 το μεσημερι ή το βραδυ μετα τις 8

θα τις εχω ανεβασει εδω

εμπα αμα ειναι και πες μου

οκ?

Οκ το κανω και σε λιγο απανταω

Δημοσ.

Οπως θελεις δεν θελω να βαλεις χερι αφου ειναι σε εγγυση σε κατι.Απλα το μυαλο μου παει σε 6 πραγματα

1) Στο manual προτεινει τον δισκο του συστηματος να τον βαζεις στην πρωτη sata θυρα

2) Στο manual προτεινει τις μνημες αν εχεις δυο να τις βαλεις σε συγκεκριμενες θεσεις στην 1 και την 3 απο την προηγουμενη φωτο

3) Το bios να ειναι παλιο και να θελει αναβαθμιση γιατι λεει οτι ο επεξεργαστης σου υποστιριζεται απο το version 1502 και μετα

4) Η μητρικη να ειναι για πεταμα

5) Το τροφοδοτικο να ειναι για πεταμα

6) Οι μνημες να μην ειναι συμβατες με την μητρικη σου

Αυτα γυριζουν στο μυαλο μου....Αν διαβασει και καποιος αλλος ας πει μια γνωμη...

Δημοσ.

Περιμενε οπως εισαι....M@λ@κιες σου ειπα για τις μνημες...Μπορουμε να το δουμε και ετσι πηγαινε εδω

56525910.jpg

και πες μου σε ποια slots σου γεμιζει τον πινακα...Πρεπει να ειναι στο 1 και στο 3 λογικα.Και ετσι θα δουμε και τι μνημες εχεις.Παντως το bios ειναι παλιο...εχει φτασει στο 2002 version τωρα.

Δημοσ.

Οτι δεν τις εχει σαν υποστιριζομενες δεν τις εχει...Πανω στην μητρικη σωστα ειναι τοποθετημενες, εκει που πρεπει. Μετα απο τοσες φωτο καταληγω και εγω σε τροφοδοτικο 60% και 35% σε μητρικη και ενα 5% σε ασυμβατοτητα των μνημων με την μητρικη.

Πες στον τεχνικο να σου κανει και ενα update στο bios μηπως γινει κανενα θαυμα!Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...

Και να θυμασαι παντα τον νομο του Μερφυ "Ποτέ μια συσκευή δεν θα δείξει την δυσλειτουργία της μπροστά στον τεχνικό που έχει έρθει να την επισκευάσει" :shifty:

Δημοσ.

Οκ,δηλαδη αναβαλλεται το ανοιγμα?

Τροφοδοτικο,αλλαζω σημερα,

και για να δουμε...

Αν μεχρι τις 28 που θα ανεβω αθηνα μου το ξανακανει,

θα το παω

Μαλλον μου ειπε και απο το τηλ οτι θα αλλαξει μητρικη,

εστω και πειραματικα

οσο για αυτο με το νομο που ειπες

ασε,το ζησα την τελευταια φορα που το πηγα

7 ωρες το ειχε αναμμενο και δεν κολησε

οταν εμενα εχθες σε 7 ωρες περιπου,

κολλησε 2 φορες :-) :-)

χαρηκα φιλε και ευχαριστω

Δημοσ.

Φίλε να υποθέσω οτι έχεις το ιδιο προβλημα με μένα???

Link

Nα σου κάνω μια κουλή ερωτηση???

Εχεις δοκιμάσει να μην εισαι στο νετ?Δηλαδη να μην έχεις καθόλου συνδεδεμένο το ρουτερ??? (εγω ακομα δε το έχω κάνει, απλά ρωτάω)

Δημοσ.

Φίλε να υποθέσω οτι έχεις το ιδιο προβλημα με μένα???

Link

Nα σου κάνω μια κουλή ερωτηση???

Εχεις δοκιμάσει να μην εισαι στο νετ?Δηλαδη να μην έχεις καθόλου συνδεδεμένο το ρουτερ??? (εγω ακομα δε το έχω κάνει, απλά ρωτάω)

Αν σκεφτεις οτι το ειχα δει και σε ενα αλλο ποστ

που παλι ειχε το ιδιο προβλημα με εμας,τοτε ναι εχει μια λογικη

Το θεμα ειναι οτι εγω ομως εχω αλλαξει και ρουτερ,μιας και αλλαξα και εταιρια ιντερνετ,

Και οτι στο ιδιο ρουτερ συνδεονται και αλλοι δυο η/υ

Με αυτο λοιπον,ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει σχεση

τουλαχιστον στο δικο μου

Δημοσ.

Kοιταξε...Εγω οπως έχω γράψει το έχω ηδη πάει 3 φορές πλαίσιο και άλλαξαν και motherboard...το προβλημα εξακολουθει...Ειδικά οταν βλέπω κάποιο βιντεάκι ή οταν παιζω κανα παιχνιδι...

Νομιζω ειμαστε στην ιδια φάση....Μονο μνημες δεν έχω αλλάξει ακομα.. Δε ξέρω...εχω σηκωσει τα χέρια ψηλά :-)

Δημοσ.

ρε φιλε τι να πω και εγω τωρα

με εκανες κομματια με την motherboard που μου ειπες οτι αλλαξες

ειχα αφησει ολες τις ελπιδες μου εκει...

εγω παντως αμα με την τριτη φορα που τα παω,δεν φτιαξει

την επομενη θα τους το αφησω εκει και θα τους πω

φερτε αλλο

τουλαχιστον βρηκα και ενα ομοιοπαθη για συμπαρασταση

αχ0χ0α0αχ0χα0χα0αχ0αχ

Δημοσ.

Πραγματικά έκατσα και διάβασα τι έχεις κάνει και έχουμε ΜΑ ακριβως το ιδιο προβλημα...Ειμαι πεπεισμένος :-D ...Λοιπόν φιλαράκι.

Παιζουμε παιχνιδι (βαρυ παιχνιδι) ΧΩΡΙΣ να ειμαστε συνδεδεμένοι στο νετ (να μου πεις πως γινεται αυτο χωρις steam...ε ας παιξουμε κανα μανατζερ ξερω γω)

Βλέπουμε συγχρονος βιντεο, τρέχουμε και το S&M Stress Test Program....(εμενα μου κολλησε νωριτερα βλεποντας ενα βιντεο και εχοντας αυτο το προγραμμα να τρέχει.

Ε αν κολλησει το pc πάλι πάει να πει οτι δε φταιει το ρουτερ. Αν δε κολλησει κάτι παιζει με κάρτα δικτιου, ρουτερ κτλ...

Μετά δευτερη λυση ειναι να δοκιμάσουμε μια μια τις μνήμες...Να δοθμε ποια εχει προβλημα ΑΝ το έχει!!!!

Τρέχουμε το memtest86+ 3-4-5 φορές, χωρις κανένα περιφεριακο επάνω, πριν να μπουμε στα windows....αν κολλησει εκει κάτι παιζει με μνημες...

Αυτά θα κάνω εγω αυριο!!!

Αν βρεις λυση στειλε ενα pm please...ταλαιπωρουμε 4 μηνες...!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...