Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πρεπει να τραβηξω τη φωτο αμεσως ακριβως εκεινη την ωρα δηλαδη 9

ή δεν λεει και τιποτα ας ειναι και 9.30?

Δηλαδη θα μεινει εκει η οθονη στασιμη ή θα σβησει

και θα την χασω?

Φανταζομαι θα δειξει και κατι για να καταλαβω οτι εχει τελιωσει εε?

(δεν ρωταω αλλα,δεν ρωταω αλλα... :fear: :fear: )

Δημοσ.

Οχι το τεστ ακόμα και αν το αφήσεις να πας για ύπνο δεν θα σταματήσει. Εσύ θα το σταματήσεις. Ή 9 ή 9:30 τραβήξεις φώτο, ότι είναι να μας δείξει θα μας το δείξει...

Δημοσ.

Δισκο είδαμε...

Μνήμες είδαμε...

Κάρτα γραφικών είδαμε...

Μένουν τροφοδοτικό και Mobo :P

Δεν θα ρωτήσω αν έχεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις γιατί ξέρω τι θα μου πεις :P

Και μια και από λειτουργικό δεν έχουμε θέμα αφού το έκανε και πάλι με νέα εγκατάσταση πας για ένα απο τα δύο δυστυχώς...

Περίμενε γνώμες μπας και κάποιος κάτι σκεφτεί ή κάτι μου έχει διαφύγει...

Δημοσ.

Γεια σου καρμεν..

Αυτο που λες για το τροφοδοτικο

δεν εννοεις το καλωδιο εε?

Γιατι τετοιο μπορω να παρω απο τον αλλον η/υ,

και να το αφησω και για μερες.

Μοbo τι ειναι,η μητρικη που λεγαμε?

Μαλλον απ οτι καταλαβα αυτη τελικα θα φταιει ε?

Αυτα που ειπε ο φιλος?

Λοιπόν, το πρόβλημά σου το αντιμετώπιζα (και αντιμετωπίζω σε παλιούτσικο μηχάνημα "P4" που τρέχει windows 7), σε σημείο βέβαια που μετά από κάνα δύο φόρματ να αλλάξω δίσκο και να μου το ξανακάνει.... ενώ ο παλιός δίσκος σε άλλο μηχάνημα τρέχει απροβλημάτιστα.

Κάποιο παιδί από δω μέσα μου είπε ότι αν δεν ήταν πρόβλημα δίσκου μπορούσε να να ήταν πρόβλημα του ελεγκτή του δίσκου της μητρικής (αν θυμάμαι και αν κατάλαβα καλά) ... με τα δεδομένα αυτά, άλλαξα θέση στο καλώδιο που συνδέεται ο δίσκος στη μητρική (εμένα βέβαια είναι τα παλιά IDE-atapi)

Επίσης, αν και τα διαγνωστικά των δίσκων δεν μου βγάζουν πρόβλημα aka bad sectors, έχω ένα προγραμματάκι PC TUNEUP 2011 της AVG που τρέχω κάθε τόσο (είναι και πορταμπλε έκδοση) πχ κάθε βράδυ που κλείνω υπολογιστή οριστικά και γενικά την βγάζω κάπως έτσι.

τα συμπτώματα, (κόλλημα δίχως ιδιαίτερο λόγο και μόνη λύση επανεκκίνηση) μου κάνουν 99,50% το ίδιο μες το δικό μου.

Δημοσ.

Σωτήρη θέλω να μου πεις κάτι... Χωρίς παρεξήγηση ναι;

Αν ήσουν στην θέση μου και εγώ ήμουν ο Σωτήρης, θα μου έλεγες άνοιξε το κουτί και άλλαξε τροφοδοτικό ή άλλαξε τα καλώδια και βάλε και σε άλλη υποδοχή το δίσκο;

Δημοσ.

Δεν θα ρωτήσω αν έχεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις γιατί ξέρω τι θα μου πεις

(αυτο με μπερδεψε λιγο..)

Οκ,λοιπον δηλαδη ειναι ή το καλωδιο ή η μητρικη,αν καταλαβα καλα παλι

για αυτο το mobo...

Το να βαλω σε αλλη υποδοχη το δισκο παλι δεν το καταλαβα...

Δημοσ.

Η μητρική μέσα έχει κάποιες υποδοχές που κουμπώνουν τα εξαρτήματα. Οι μητρικές δεν έχουν μόνο μία θέση για δίσκο αλλά και άλλες στην περίπτωση που βάλεις 2ο και 3ο... Λέει το παλικάρι να αλλάξεις υποδοχή. Δηλαδή να βγάλεις το καλώδιο απο την μία και να το βάλεις σε άλλη. Εγώ θα σου έλεγα να αλλάξεις και καλώδιο...

Και ναι Mobo=μητρική

Σωτήρη αν σκέφτεσαι να το κάνεις πες το να σου πω ακριβώς... Δεν στο προτείνω αφού είσαι σε εγγύηση...

Δημοσ.

M/B ASUS STRIKER EXTREME i680 με βαζει πολυ σε σκεψεις γενικοτερα...ειναι πολυ δυστροπα mobos γενικοτερα τα nvidia....Μηπως παιζει καμια ασυμβατοτητα με τις μνημες...?Και το κακο ειναι οτι τουλαχιστον στις υποστιριζομενες μνημες δεν εχει με cl4 (δεν ξερω ποιες εχεις ακριβως...) αλλα στις υποστιριζομενες εχει μονο αυτες απο την corsair CM2X1024-6400C3

Qlv

Δημοσ.

Η μητρική μέσα έχει κάποιες υποδοχές που κουμπώνουν τα εξαρτήματα. Οι μητρικές δεν έχουν μόνο μία θέση για δίσκο αλλά και άλλες στην περίπτωση που βάλεις 2ο και 3ο... Λέει το παλικάρι να αλλάξεις υποδοχή. Δηλαδή να βγάλεις το καλώδιο απο την μία και να το βάλεις σε άλλη. Εγώ θα σου έλεγα να αλλάξεις και καλώδιο...

Και ναι Mobo=μητρική

Σωτήρη αν σκέφτεσαι να το κάνεις πες το να σου πω ακριβώς... Δεν στο προτείνω αφού είσαι σε εγγύηση...

Ναι,ποτε δεν ξερεις αν γινει(κανω)καμια μαλακια ή αν παλι δεν φτιαξει

και το δουνε οταν το παω και μου ριξουνε λος πουλος. :)

Οκ λοιπον,αλλαζω καλωδιο και κραταω και αυτο κατα νου να του το πω,

οταν το παω(αν τελικα δεν γινει κατι με το καλωδιο)...

Αμα φτιαξει με το καλωδιο θα το καταλαβω μετα απο μερικες μερες

Σε υπερευχαριστω για τη βοηθεια και παλι

:-) :-)

Δημοσ.

Πριν αλλάξεις καλώδιο να τον κλείσεις και να τον βγάλεις απο το ρεύμα. Να πατήσεις μερικές φορές και το κουμπί που τον ανάβει για να αποφορτίσει και μετά βάλε βγάλε........

Δημοσ.

M/B ASUS STRIKER EXTREME i680 με βαζει πολυ σε σκεψεις γενικοτερα...ειναι πολυ δυστροπα mobos γενικοτερα τα nvidia....Μηπως παιζει καμια ασυμβατοτητα με τις μνημες...?Και το κακο ειναι οτι τουλαχιστον στις υποστιριζομενες μνημες δεν εχει με cl4 (δεν ξερω ποιες εχεις ακριβως...) αλλα στις υποστιριζομενες εχει μονο αυτες απο την corsair CM2X1024-6400C3

Qlv

Γεια σου φιλε,καλα περιττο να σου πω οτι δεν καταλαβαινω γρι

απο αυτα που λες με τις μνημες.

Την αλλα εβδομαδα θα το παω,ειναι κατι απο αυτα που μπορω να αλλαξω

(και με την εγγυηση) και να φτιαξει λες το problem?

Παντως οπως ειδα απο εδω σχεδον ολοι λενε για αυτη τη μητρικη

Για να δουμε..

Πριν αλλάξεις καλώδιο να τον κλείσεις και να τον βγάλεις απο το ρεύμα. Να πατήσεις μερικές φορές και το κουμπί που τον ανάβει για να αποφορτίσει και μετά βάλε βγάλε........

Οκ,στας διαταγας σας κυρια μου!!

:P :P

Μου ευχομαι καλη τυχη!!

:)

ΥΓ φιλε,αν σου πω οτι δεν ξερω,

οτι γνωριζω το εβαλα στην αρχη του ποστ που το βρηκα στην αποδειξη αγορας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...