SpirtouLisS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 πωπω τι μου θυμησατε....πανε 15 χρονια ισως και παραπανω. παντα 1οι Ουγγροι Τσεχοι εμεις παιζει να βγήκαμε τελευταίοι στο 99% των επεισοδίων που ειχα δει. παντως το προσπαθούσαμε. επίσης ειμασταν η χειρότερη χώρα στη χρήση του μπονους. 2χ1=2 και πολύ μας ηταν. θυμαμαι και ενα επεισοδιο που νομιζαμε ειχαμε βγει 1οι ή 2οι με ισοβαθμια με τους Ουγγρους. Κατα τα αλλα μια ζωη πατος βέβαια οι υπολοιπες χωρες απο οτι καταλαβα εστελναν αθλητες στιβου κτλ. εμεις στελναμε μαλλον παιδια που ''φουσκωναν'' στα γυμναστηρια της εκαστοτε πολης που συμμετειχε αλλα πολλές φορες ειχα διαπιστωσει οτι δε τους εκοβε πολύ στο μυαλό....ειμαι κακουλις το ξερω αλλα αυτη η εντυπωση μου ειχε σχηματιστει κυριως απο τους μηδενισμους που ειχαμε φάει απο τον κριτη δεκαδες φορες γιατι δεν παιξαμε σωστα ενα παιχνιδι...
Adon1s Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Η αγαπημενη μου εκπομπη ηταν, τα wipeout και τα καστρα του τακεσι δεν πιανουν μια μπροστα του (οκ το καστρο του τακεσι μετραει ). ταμπαρι μααας
-nick- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Παιχνίδια χωρίς σύνορα. Μια ζωή τελευταίοι. Μπόκοτα: ''Μπόνους η Ελλάδα, 2 επι 1 = 2. Μπράβο Ελλάδα, πολύ καλή χρήση του μπόνους'' Το εβλεπα μικρος γουσταρα πολυ. Νταξει υπηρχαν φορες που ειχαμε παρει 1η η 2η θεση αλλα ηταν σχετικα λιγες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.