Προς το περιεχόμενο

Θυμάται κανείς;

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τα καλύτερα προγράμματα πραγματικά. Μοναδική παραφωνία η Μπόκοτα. Προς το τέλος είχε πάρει τη θέση της ο Σγόντζος (άλλος χάλιας)

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από οσο ξέρω συνεχιστηκαν αρκετα χρόνια, ίσως διοργανώνονται ακόμα αλλά η Ελλαδα αποσυρθηκε για οικονομικους λόγους.

Δημοσ.

Η αγαπημενη μου εκπομπη ηταν, τα wipeout και τα καστρα του τακεσι δεν πιανουν μια μπροστα του (οκ το καστρο του τακεσι μετραει :P).

Δημοσ.

όχι να το παινευτώ αλλά αν θυμάμαι καλά,όταν είχαν πάει από την κομοτηνή( πόλη μου) βγήκαν 1οι!! :-D :-D

• Moderators
Δημοσ.

Πωωω τι μου θυμισατε! Απιστευτη εκμπομπη, δε πιστευω οτι καποιος γεννηθεις το 85-90 να μη τη θυμαται στα παιδικα του χρονια! :wub:

Δημοσ.

Θυμαμαι που στην πανεπιστημιουπολη ειχανε στησει παιχνιδια με θεμα την οδυσσεια και τα ειχαν παρατησει για απειρο καιρο αφοτου ειχανε τελειωσει...

Δημοσ.

Πωπω τι μου θυμησατε...

Η μποκοτα ολα τα λεφτα ρε παιδια ηταν με τις ατακες της,γιατι δεν σας αρεσε?

Ψιτ,γειτονα???και η Ξανθη καλα τα ειχε παει αλλα δεν θυμαμαι τι ειχαμε βγει γαμωτο.

• Moderators
Δημοσ.

Στην wikipedia: Jeux Sans Frontières

Και Ρόδος, Πάτρα, (και Κομοτηνή) είχαν πρωτιές.

Στους τελικούς η καλύτερη θέση που είχαμε ήταν η 2η.

Πλάκα είχαν. Αν θυμάμαι καλά υπήρχε και ένα "αγώνισμα των παρουσιαστών" που έπεφτε το γέλιο της αρκούδας.

*Δεν ήξερα ότι το Games without frontiers του Peter Gabriel ήταν εμπνευσμένο από την οργάνωση αυτή :-D .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...