FaRMaKhs Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Επειδη καθε καλοκαιρι εχω τα ιδια θεματα με τις αποσυνδεσεις λογο του οτι το router(Νetgear DG834GT) βραζει στη κυριολεξια το ανοιξα και εχω αφησει μονο τη πλακετα(παρεπιπτοντως το πλαστικο case πανω και κατω ειναι καταμαυρο και αλιωμενο απο τις θερμοκρασιες ) Υπαρχει καποιο θεμα ανησυχιας οσο αφορα την ακτινοβολια επειδη δεν εχει το πλαστικο κλοβο γυρω γυρω η σκεφτομαι μ@λκιες?
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 το πλαστικο δεν κοβει τιποτα σε wireless.το λεω επειδη εχω βαλει εξωτερικη κεραια σε πλαστικο κουτι για να γλυτωσει απο βανδαλους.ειναι σαν να μην υπαρχει.εκτος αν το Netgear εχει καλυμμα απο ατσαλι η μολυβδο.β.καλο ειναι αμα ζεστενεται να το εχεις ορθιο.ετσι εχω κανει εγω στο Thomson και ειναι ακομα πιο παγωμενο απο οτι οταν το εχω οριζοντια.γενικα δεν βραζει παντως.β.υπαρχει και η λυση κανα φαν .αν και αυτο που εκανες ειναι μια χαρα.αν θες βαζεις και κανα φανακι να το φυσαει.
FaRMaKhs Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Aυτο θα κανω μολις βρω τροπο να τροφοδοτησω το ανεμηστηρακι γιατι το ρουτερ δεν ειναι στον ιδιο χωρο με το PC , any ideas?
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 καποι τραβανε απο τον μετασχηματιστη του router.etsi ειχαν κανει στο siemens μερικοι.απλα κανα ηρεμο fan να μην τραβαει τρελο ρευμα.ισα να γυρναει θες.αν και δνε χρειαζεται και τοσο.αυτο που εχεις κανει ειναι μια χαρα.ειδικα αμα βαλεις και κανα στηριγμα απο κατω για να ειναι στον αερα η πλακετα μια χαρα.
tarantules Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Aυτο θα κανω μολις βρω τροπο να τροφοδοτησω το ανεμηστηρακι γιατι το ρουτερ δεν ειναι στον ιδιο χωρο με το PC , any ideas? Μπορείς να κάνεις κάτι αντίστοιχο με αυτό που έχω κάνει εγώ στο δικό μου thomson (Δες την 3η φωτό δεξιά.Το έχω πάνω στο case). Από τότε που το έβαλα είναι πάντα δροσερότατο ενώ πριν ζεμάταγε όλη την ώρα.Απλά πήρα ένα μετασχηματιστή (ο πορτοκαλί χρώμα στο πολύμπριζο) και τον ρύθμισα στην πιο χαμηλή τάση ώστε να γυρνάει ο ανεμιστήρας στις πιο χαμηλές στροφές.
FaRMaKhs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 To router ανοιχτηκε και ειναι μονο η πλακετα πλεον τερμα τα κουλα με τις θερμοκρασιες Θα ανοιξω τρυπουλες στο καλυμα απο πανω και θα κοτσαρω ενα 92αρι φουρφουρι λογικα Απλα το θεμα ειναι οτι οπως ειπα και ανωτερο το ρουτερ δεν ειναι στο ιδιο δωματιο με το PC ωστε να τροφοδοτησω το fan απο αυτο και περιμενω να βρω μια λυση με το τι να κανω...any ideas?
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 στα siemens δεν θυμαμαι αν το ειπα πιο πανω πηραν ρευμα αφου ανοιξαν το ρουτερ πανω απο την πλακετα απο εκει που τερματιζε ο μετασχηματιστης.παντως και τρυπες που εκανες ειναι μια χαρα.εγω εχω το thomson 784.δεν ζεστενεται τρελα..αλλα τωρα το καλοκαιρι το βαζω ορθιο απλα και ειναι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.